Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Sage Malone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sage Malone
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 125
Registratiedatum : 03-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Fabrieksarbeider
Leeftijd: 18

Onderwerp: Sage Malone | ma aug 05, 2013 12:43 pm

Naam: Sage Erin Malone

Geslacht: Vrouwelijk

Leeftijd: 15

Woonplaats: District 3

Familie, vrienden e.a.:
Ellen Malone:
Moeder van Sage, werkt in een van de fabrieken in district 3 en doet hier lopende band werk (het in elkaar zetten van computers). Dit is werk onder slechte omstandigheden en het betaald weinig. Voor een betere baan hoeft ze echter niet aan te kloppen bij haar meerderen omdat in district 3 het Capitool veel oogjes in het zeil houdt en de naam Malone geen goede associaties heeft ivm de opstanden.
Het is een vriendelijke vrouw, behulpzaam en zorgzaam. Sinds het overlijden van haar man heeft ze het moeilijk en werkt zoveel mogelijk om te zorgen dat er toch nog een beetje eten op tafel kan komen.  

Dean Malone:
Vader van Sage, was uitvinder en heeft aan veel verschillende producten gewerkt. Het was een heel intelligente man die zoveel mogelijk leerde van waar hij ook maar informatie kon krijgen, maar ook een idealist. Dean was tegen het Capitoolbeleid en heeft zich tijdens de opstanden ingezet voor zijn district en hierbij geprobeerd de producten van het Capitool tegen ze te gebruiken (door bijvoorbeeld wapens onklaar te maken). Helaas is hij omgekomen bij de opstanden strijdend voor een betere wereld voor zijn kinderen, als een echte held.

Berkay Malone:
Het jongere broertje (13) van Sage gaat naar school. Berkay is erg druk, onverantwoordelijk en zeurt veel.

Alice Malone
Oma (67) van Sage die in het zelfde huisje woont. Is ernstig ziek vanwege de smog in de stad en niet meer in staat te werken. Wel probeert zij het huishouden te doen. Haar man is enkele jaren geleden overleden.


Uiterlijk: Sage is niet dun, niet dik, niet groot, niet klein, niet gespierd, niet atletisch gebouwd, draagt niet de nieuwste mode en geen make-up, heeft geen perfecte tanden maar heeft ook geen rare tanden, geen rare littekens, geen tattoos of piercings en andere opvallende dingen.

Met andere woorden: Sage is heel doorsnee. Het meisje dat je in de winkel tegenkomt en waar je weinig aandacht aan besteed, het meisje dat je zo weer vergeten bent. Ze heeft redelijk lang stroachtig bruin haar, lichtbruine ogen, wat sproeten en draagt oude kleren. Ze is redelijk bleek omdat ze veel tijd binnen door brengt, heeft de ‘normale’ grote voor een meisje van haar leeftijd en is niet veel met haar uiterlijk bezig.  

Eigenschappen:

+  Leergierig/nieuwsgierig: Sage wil van alles weten hoe het in elkaar zit, hoe het beter kan en gaat op onderzoek uit tot ze ieder detail weet van het onderwerp dat haar interesseert.
+ Doorzetter: als Sage iets wil bereiken zal ze er alles aan doen om dat te volbrengen.
+ Intelligent: Sage leert snel en onthoud veel (mits het haar interesseert en haar interesses variëren van buskruit tot astronomie en alles daar tussen).
+ Sage is totaal niet materialistisch.

- Onhandig.
- Ze weet niet hoe ze zich tegenover anderen moet gedragen; niet sociaal en onzeker in situaties waarbij interactie wenselijk is.
- Onopvallend: Sage maakt geen blijvende indruk, alles van haar uiterlijk tot haar gedrag is heel normaal en omdat ze vrij weinig zegt vergeten mensen zelfs soms dat ze aanwezig is, ze doet hier echter ook geen moeite voor en vindt dit prima.
- Sage vertrouwt bijna niemand.

Verleden:

Ellen en Dean waren al enkele jaren gelukkig getrouwd toen op hun 28ste hun eerste kind geboren werd: Sage. Een prachtige dochter. Oma zorgde voor Sage als mama en papa (en opa) naar het werk gingen (en met het geld dat zij verdienden werd er dan natuurlijk voor het hele gezin gezorgd dat in hetzelfde huis woonde).

Al van jongs af aan is er met de paplepel ingegoten dat iedereen even veel waard is (iets wat in de huidige maatschappij en onder het beleid van het Capitool toch niet helemaal waar is) en dat iedereen het recht heeft om zijn of haar mening te geven binnen huishouden Malone. Dean en Ellen hebben hun kinderen opgevoed met heel weinig materialen – wat logisch is in een arm district – en hoopten zo hun kinderen bij te brengen dat zo lang je je eigen geluk probeert te creëren en van de kleine dingen geniet je een geweldig leven kunt hebben.
Ook probeerden de ouders van Sage haar zoveel mogelijk te leren van de meest uiteenlopende onderwerpen, alles waar zij wat over wisten hebben ze geprobeerd over te brengen op hun (gelukkig heel leergierige) dochter. Zo heeft Sage op jonge leeftijd al leren lezen, een beetje leren zwemmen en rekenen. Hierdoor had zij een voorsprong op school (waar ze heen is gegaan tot haar 14e).

Sage had niet veel vriendjes en vriendinnetjes omdat zij liever bezig was met op onderzoek uit gaan en nieuwe dingen leren, vooral van haar vader. Hoewel ze zich heeft ontwikkeld als iemand met een duidelijke mening zal ze deze niet snel geven tegen mensen die ze niet kent of vertrouwd. Zo heeft ze bijvoorbeeld een hekel aan het Capitool, maar het is natuurlijk niet handig om dit uit te dragen.
Deze hekel aan het Capitool heeft ze duidelijk van haar vader en haar hekel is alleen gegroeid tijdens de opstanden (en het tragisch overlijden van haar vader tijdens de opstanden in een gevecht). Na de opstanden kwam er veel te weinig geld binnen en is Sage van school gegaan om ook te gaan werken in de fabriek om haar moeder te helpen de familie te onderhouden.Hongerspelen:
Mocht Sage in de Hongerspelen terecht komen dan maakt zij waarschijnlijk geen schijn van kans, ze heeft geen goede conditie, kan alleen een beetje omgaan met een zakmes en is niet sterk. Misschien dat ze met haar brede kennis een val in elkaar zou kunnen zetten, een overlevingstacktiek zou kunnen ontwikkelen in extreme leefomstandigheden of een rivier in zou kunnen duiken om haar vijand achter te laten (mits deze niet kan zwemmen, anders is ze zo ingehaald). Haar enige sterke punten zijn dat snel leert en niet opvalt, niemand besteed veel aandacht aan haar dus misschien zouden ze haar over het hoofd zien als ze zich zou verstoppen. Misschien dat als ze haar zouden vergeten en haar tegenstanders elkaar zouden uitmoorden ze een kans zou maken.

Sage heeft een extra bon moeten aannemen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dyson Green
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 189
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider
Leeftijd: 37

Onderwerp: Re: Sage Malone | ma aug 05, 2013 12:48 pm

Wat mij betreft helemaal goedgekeurd Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Sage Malone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dry your tears. [&NATHAN MALONE]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Winnaars-