Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Amethyst Greene

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amethyst Greene
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 1
Registratiedatum : 15-09-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Kind
Leeftijd: 4

Onderwerp: Amethyst Greene | di sep 15, 2015 9:13 pm

Naam: Amethyst Copal Greene
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Vier jaar oud
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.:

Vader: Jasper Greene; Jasper is een echte Capitoolbewoner; hij is erg gericht op zijn uiterlijk en heeft de meest extravente haarkleuren en oogkleuren. Hij heeft één grote hobby waarvan hij zijn baan gemaakt heeft, namelijk de wetenschap. Je zou hem het best kunnen omschrijven als het type gestoorde wetenschapper die graag uren in zijn lab doorbrengt om nieuwe pillen en drankjes te bedenken die het leven er nóg luier op kunnen maken! Zijn kinderen vind hij op zich best lief, maar niet heel belangrijk tot ze oud genoeg zijn om mee te denken over nieuwe uitvindingen. Hij bemoeit zich dan ook niet veel met hen.

Moeder: Ruby Greene née Johnson is een vrouw die zichzelf helemaal geweldig vind. Ze is zeker niet lelijk en je zou haar knap kunnen noemen, iets waar ze handig gebruik van maakt. Ze is namelijk een model, die zich rijkelijk laat bepalen voor haar uiterlijk. Waarom zou je immers geen geld krijgen voor je geweldigheid? Nee precies, het was niet meer dan logisch dat iedereen haar aanbid!
Ze is door één van de beste uitvindingen van Jasper al snel weer afgevallen zodat ze weer aan het werk kon. Ze steekt veel tijd in haar uiterlijk en weinig tijd in haar kinderen. Oh, ze overlaadt ze wel met cadeaus en ze neemt hen mee naar belangrijke feestjes en partijtjes- want zeg nou zelf, uit een prachtige vrouw konden toch ook alleen mooi zijn?!- maar doet buiten dat om dus niet heel veel met ze.

Zus: Diamond Greene is Amethyst’ oudste zus. Ze is met haar elf jaar oud bijna oud genoeg om mee te doen met de Hongerspelen, maar doordat ze in het Capitool geboren is en daar woont, hoeft ze natuurlijk nooit mee te doen. Hier is ze zich best bewust van; ze lacht altijd de twaalfjarigen die wél mee moeten doen uit. Ze is dan ook best verwaand en heeft niet gek veel échte vriendinnen, maar wel genoeg kinderen die met haar meelopen omdat ze twee beroemde ouders heeft. Hierdoor lijkt ze best populair. Haar lievelingskleuren zijn roze en groen en ze vind het vooral geweldig om deze twee te combineren in haar haren en kleding.

Zus: Sapphire Greene is Amethyst’ een-na-oudste zus. Ze is met haar negen jaar oud minder bewust van de Hongerspelen dan Diamond; maar meer dan Emerald en Amethyst. Ze heeft door dat het een gevecht van leven op dood is en begrijpt wat ‘dood’ betekent, maar heeft nog niet volledig door dat de deelnemers mee móéten doen en het niet vrijwillig doen. Ze denkt zelf dat de kinderen zich opgeven voor een spel en dat ze er dus voor kiezen om te kunnen verliezen, maar willen winnen en daarom meedoen. Ze wilt ze wel helpen met winnen en heeft zo haar favoriete deelnemers, die ze wilt sponsoren! Sapphire is veel liever dan Diamond; ze is nog steeds een typisch Capitoolmeisje met haar goede en slechte kanten, maar ze is oprecht lief voor haar vriendinnen en daardoor populair in haar klas.

Zus: Emerald Greene is Amethyst’ jongste oudere zus. Ze is zich met haar zeven jaar oud niet bewust van wat de Hongerspelen precies zijn.. ja, er zijn kinderen die zich in een arena met elkaar vechten, maar dat vind ze vooral leuk. Ze heeft nog niet door dat de kinderen die sterven in de Arena ook echt.. nu ja, dood zijn. Zelf denkt ze dat ze gewoon spelen alsof ze dood zijn, net als zijzelf en haar vrienden als ze Cowboys en Indianen spelen. Je doet poef poef en iemand is dood, maar daarna sta je weer op en gaat weer verder! Bij de Spelen zijn de kindjes die dood spelen af en mogen niet meer mee doen, maar ze gaan wel terug naar hun ouders om daar verder te leven. Emerald is nog vrij naïef, maar wel lief en heeft enkele goede vriendinnen, waaronder Liliane Beaumont, haar buurmeisje.

Huishoudster: Mathilda Donnelly (Avox); Mathilda is sinds de bruiloft van Jasper en Ruby hun huishoudster. Zij is degene die schoonmaakt, de rommel achter de kinderen opruimt, kookt en wast. Eigenlijk dus alle taken die te maken hebben met schoonmaken en opruimen; taken waar de ouders toch echt véél te goed voor zijn. Mathilda is een vrouw van veertig die er ouder uitziet dan ze lijkt, vol rimpels. Ze krijgt afdankertjes als kleding en nooit genoeg te eten, maar wel genoeg om haar werk te doen. Er wordt van haar verwacht dat ze alles goed doet en anders krijgt ze er van langs. Ze werkt al vijftien jaar voor de familie.

Oppas/opvoeder: Daisy Bronx (Avox); Daisy is in huis genomen toen Diamond geboren werd en is eigenlijk ook een soort huisslaaf/huisbediende, net als Mathilda. Daisy is eind twintig en kwam bij het gezin op haar zeventiende. Haar taken liggen in tegenstelling tot Mathilda meer op het vlak van kinderopvoeder en oppas; wat er eigenlijk op neer komt dat ze hen moet leren hoe ze zich buiten redden en een voorschoolse educatie moet opzetten, iets wat best lastig is als je niet kunt spreken! Ze staat lager in de rangorde dan de kinderen en Mathilda, wat betekend dat als ze ruzie zou krijgen met één van hen, zij het laatst gelooft wordt.
Ze kan niet goed opschieten met Diamond omdat zij het grappig vind om Daisy op te laten draaien als zij iets duurs laat vallen; als ze haar aangeeft mag ze erbij zijn als ze gestraft wordt en hey het is toch maar een stomme Aurox! Gelukkig voor haar heeft Mathilda dit door en neemt het voor haar op als ze weet dat het anders is; zij wordt sneller gelooft. Het is echter lastig om veel dingen te zien, want ze hebben verschillende werkzaamheden.

Vriendin: Estelle Brown: 5 jaar oud en praktisch bevriend met Amethyst sinds ze beide in de luiers zaten. Ze hebben elkaar leren kennen in een speelpark en zijn steeds beter bevriend geraakt. Het zijn nu hartsvriendinnetjes.

Vriendin: Luna Beaumont; 4 jaar oud en het buurkindje van de Grants van Amy’s leeftijd. Het meisje met wie ze op dit moment het vaakst speelt, omdat ze naast elkaar wonen. Maar misschien is dat niet de enige reden..

Vriend: Ronald McDonald: ja, echt, zijn ouders vonden het idee van de McDonald’s geweldig. 6 jaar oud en Amarynthes eerste ‘vriendje’- veel meer dan handjes vasthouden en gillend wegrennen van elkaar hebben ze niet gedaan. Nu een goede vriend.

Kennis: Allard Bélanger (Avox); de Avox en bediende van de Beaumonts. Heeft een oogje op Daisy en wederzijds, al houden ze dit koste wat kost verborgen. Hun gesprekken beperken zich van ‘stiekem blikken op elkaar werpen en dan blozend wegkijken als de ander kijkt’ naar gesprekken voeren door middel van gebaren en geschreven tekst.

Kennis: Armina Stones; de persoonlijke assistent van Ruby. Degene die de beste deals maakt en ervoor zorgt dat Ruby overal op tijd is en in de juiste feestjes. Heeft eigenlijk een hekel aan kinderen omdat zij haar planningen maar in de war schoppen, maar durft dit niet te uiten omdat ze bang is dat Ruby haar dan ontslaat. Armina is oppervlakkig, beleefd, stipt en vrijwel altijd kalm; tegen Amethyst en haar zusjes is ze vriendelijk maar afstandelijk.

Uiterlijk: Amethyst heeft lichtblond haar en blauwe ogen. Ze is niet zwaar voor haar leeftijd maar ook niet mager, meer weldoorvoed. Haar ouders hebben haar haren zo natuurlijk mogelijk gehouden met haar leeftijd, maar zich wel uitgeleefd op haar kleding, die de meest gekke kleuren, patronen en frutsels hebben. Ze draagt ook veel sieraden en is opgegroeid met alle elektronische stufjes die te vinden zijn in het Capitool, dus je moet niet verbaasd opkijken als ze vrolijk alle knopjes van een tv indrukt.
Eigenschappen: (Wordt verder uitgebreid over de jaren! <3)
+ Ze is leergierig; ze wilt van alles en nog wat dingen weten
+ Ze is vriendelijk en maakt snel vrienden
+ Ze is lief en best schattig; kan ontwapenend zijn

- Ze is ijdel – ze heeft al enkele photoshoots gehad met haar moeder en weet dat ze mooi is.
- Ze is naïef; ze is natuurlijk best jong en veel dingen weet ze niet. Ze ziet de Spelen bijvoorbeeld als een leuk spel.
- Weinig levenservaring; ze is dan ook pas vier jaar oud
- Ze heeft nog weinig inschattingsvermogen, op het gebied van dingen eng vinden bijvoorbeelkd
- Ze heeft nog niet veel zicht op reactie-tegenreactieniveau
Verleden: Amethyst is geboren als vierde dochter in het gezin van Jasper en Ruby Greene. Ze heeft dan ook drie oudere zussen boven zich, met wie ze respectievelijk zeven, vijf en drie jaar scheelt. Haar geboorte was tijdens de opstanden, maar omdat ze zo jong was heeft ze weinig tot niets meegekregen van deze Donkere Dagen. Ze weet alleen dat er op een gegeven moment een spelletje op de televisie kwam met heel veel mensen met wie haar mama en papa omgingen- de Elite van het Capitool- en dat er ook kindjes waren die best oud waren en die met elkaar vochten. Of nu ja, niet vechten, want vechten was stout volgens Daisy, maar stoeien. Stoeien was wel goed namelijk, daar werd je sterk van! Ze stoeide veel met haar zussen in de loop der jaren.

Ze werd als jongste meisje enigszins verwend door haar ouders; ze kreeg niet alleen de afdankertjes van haar zussen als speelgoed, maar ook veel nieuw speelgoed waarmee ze kon spelen. Haar mama was vaak weg en als ze thuis was was ze haast altijd met mevrouw Stones; ze deed iets met haar uiterlijk. Soms mocht Amy ook mee, als jongste werd ze gezien als het liefst en het schattigst van de vier zusjes, en werd ze ook op de foto gezet en moest ze rondjes draaien. Amathyst hield van dat soort dingen. Al was het soms wel erg vermoeiend en wilde ze liever spelen, maar dat mocht ook. Want een kind van twee kún je eenmaal niet de hele tijd stil laten zitten! Ze kreeg echter wel altijd snoepjes als ze mee kwam en dat was leuk.

Haar vader zag ze ook wel eens op zijn werk; hij was een beroemde wetenschapper/gekke geleerde; hij had enkele nieuwe dingen bedacht, zoals een pil waarmee je snel gewicht kon verliezen. Haar moeder gebruikte die na haar zwangerschappen zodat ze snel weer verder kon met zichzelf showen. Maar goed, haar papa had een heel groot lab in het hartje van het Capitool in een penthouse van een hoge wolkenkrabber. Er werkten verschillende mensen met de apparaten die er stonden; ze maakten onder andere medicijnen en drankjes die in het Capitool gedronken werden. Als zijn dochters er waren liet hij hen spelen in een aparte kamer waar verschillende elektronica stond, waaronder computers. Met feestjes mocht ze ook wel eens meel sowieso zodat haar ouders konden showen met haar en haar zussen, maar ook zodat ze nieuwe mensen kon leren kennen. Het was goed voor je imago als je gezien werd met je kinderen natuurlijk.

Op haar leeftijd van vier gaat Amethyst nog niet naar school en vermaakt ze zich vooral thuis met haar speelgoed, knuffels en vriendinnen. Ze gaat soms met haar ouders mee, kijkt naar de tv, speelt op een computer, leest en dat is het eigenlijk wel.. de Spelen vind ze dan ook heel leuk om naar te kijken! Hoewel Daisy eigenlijk niet vind dat ze ernaar moet kijken hebben haar ouders er geen problemen mee, dus laat ze het maar schoorvoetend toe.

Overig: Amethyst heeft op dit moment nog niet veel inhoud qua eigenschappen, Capitooluiterlijk en geschiedenis doordat ze pas vier is, maar dat veranderd in de hoop van de tijd!
Verder heeft ze enkele belangrijke sieraden, knuffels, speelgoed die haar dierbaar zijn.
Ze hebben thuis vogels, konijnen, honden en katten voor het hele gezin om mee te spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Amethyst Greene | wo sep 16, 2015 11:56 am

Goedgekeurd

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Amethyst Greene

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-