Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Zegetocht District 3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1532
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Zegetocht District 3 | zo okt 04, 2015 6:54 pm

Ada Kis wist niet of ze er blij mee was dat ze Bristow mocht verwelkomen op het podium. Aan de ene kant beviel de aandacht haar wel, aan de andere kant had Blitz of Sterling hier moeten staan. Maar eerlijk is eerlijk, het was al aan het begin van de tweede Hongerspelen duidelijk dat beiden het niet zouden halen. Sterling niet omdat hij zo’n nerd was en Blitz... Blitz had een kans gemaakt, maar Kis kende het Capitool en wist dat ze Blitz waarschijnlijk nooit hadden laten winnen, aangezien dat kind zo gestoord was geweest.

De burgemeester van District 3 schraapte haar keel. ‘Dames en heren, trotse inwoners van District 3, we staan hier vandaag helaas niet om eigen winnaar te bejubelen, maar om de winnares van een ander district te feliciteren. Ze heeft dapper gestreden en een verdiende overwinning behaald, daarom vraag ik jullie een hartelijk applaus te geven voor de winnares van de Tweede Hongerspelen, Madelynn Bristow!’

------

Na District 4 kon het niet echt erger worden, vermoedde Madelynn, dus met een klein beetje optimisme dat ze het nu wel weer droog kon houden stapte ze het podium in District 3 op, waar ze het woord nam, nadat de Burgemeester gesproken had.

“Beste inwoners van District 3,” begon ze voor de zoveelste keer een toespraak. “Een jaar geleden had ik niet durven denken dat ik ooit de fabrieken zou zien, waar alle technologische hoogstandjes in Panem worden gefabriceerd. Het is dankzij u dat iedereen in Panem de Hongerspelen op de best mogelijke manier kan volgen.” Ze wist zelf niet eens of dat gold als een compliment of niet, maar ze besloot dat het beter was om daar niet te lang bij stil te staan.
“Ik ben dankbaar dat ik hier vandaag sta, maar ik weet dat mijn overleven voor alle andere Tributen de dood heeft betekend en dat ook hier daarmee vele levens voor altijd getekend zullen zijn. En wat ik ook doe en wat ik ook zeg, niets zal daar verandering in kunnen brengen.”
“Zowel Oliver als Flaire heb ik niet goed gekend,” begon Madelynn over de Tributen uit dit district. “Oliver leek niet echt zijn best te doen om nieuwe dingen te leren, maar zijn eigen kennis wist hem toch nog enkele dagen in leven te houden. Flaire vond ik maar vreemd. Ze was zo klein, maar tegelijkertijd zo intimiderend en haar voorliefde voor vuur was… merkwaardig. Ze was de bondgenote van mijn districtgenoot, en hoewel ik niet met haar gevochten heb, was de aanval op hen wel mijn initiatief. Het spijt me voor jullie dat het zo gelopen is. Uw Tributen hebben echter dapper gestreden en ik zal hen nooit vergeten. Dat zij in vrede mogen rusten. Dank u wel.”_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Toby Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 216
Registratiedatum : 18-08-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Hangjongere
Leeftijd: 15

Onderwerp: Re: Zegetocht District 3 | do okt 08, 2015 1:58 pm

Met zijn handen in de zakken van zijn spijkerbroek gestoken stond Toby op het plein in het centrum van de stad. Naast hem stond Aaron, zijn tweelingbroer en spiegelbeeld. Beide jongens waren naar het plein gekomen om de komst van Madelynn bij te wonen, al waren ze er beide nog niet over uit waarom ze er precies naartoe waren gegaan. Madelynn was één van de redenen dat Flaire niet meer leefde. Door haar toedoen was hun zusje overleden. Juist dat was waarschijnlijk ook de reden dat ze er wel waren. Flaire was hun zusje geweest en als familie van een gevallen Tribuut werd je geacht aanwezig te zijn. Samen met Aaron en (helaas ook) Precilla stond Toby op een klein podium recht tegenover het grote podium waarop Madelynn straks zou verschijnen. Hun beider pleegouders stonden naast het podium, daar deze dus alleen voor directe familie was bedoeld. Op een ander podiumpje rechts van het podium van de Blitzjes stond de familie van Oliver, de overleden mannelijke Tribuut van District 3. Toby bestede echter geen aandacht aan hen en staarde enkel strak naar het podium waarop dadelijk Madelynn tevoorschijn zou stappen. Wat zou ze voor kletspraatje klaar hebben? Vast net zoiets als ze in de andere Districten had verteld. Pfff, waardeloos, maar hij moest toegeven dat hij wel benieuwd was naar de woorden die ze zou spreken over Flaire. Zou ze het lef hebben om toe te geven dat Flaire sterker was dan ze had verwacht? Zou ze toe durven geven dat ze Flaire had gevreesd? Toby balde zijn vuist. Wat Madelynn ook zou zeggen, hij zou het haar niet vergeven.

De burgemeester van District 3 stapte op het grote podium naar voren en nam het woord. Toby hoorde haar woorden, maar luisterde er niet naar. Hij staarde enkel naar voren, naar de mensen op het podium, naar de aanwezigen daar. Zodra ze werd aangekondigd stapte Madelynn het podium op en Toby keek haar strak aan, alsof hij haar met zijn starende blik in vlammen op wilde doen gaan. Man wat had hij graag die macht willen hebben om met Flaire haar grote liefde wraak te nemen. Hmm, misschien was dat nog best een goed idee. Gewoon een vuurtje stoken onder het podium, of de trein van Madelynn in de fik steken. Hmm, ja, dat moest hij zo maar even met Aaron overleggen, maar dan moest hij wel wachten tot Precilla buiten gehoorsafstand was, want die zou er vast en zeker een stokje voor willen steken. De woorden van Madelynn waren wind en bereikten Toby niet totdat het meisje de naam van zijn zus noemde. Ze sprak eerst algemeen over haar en Oliver en richtte zich toen direct op hem, Aaron en Precilla. Zodra Madelynn vertelde dat ze Flaire vreemd had gevonden kon Toby zijn mond niet meer houden. 'Leugenaar!' brulde hij dwars door haar woorden heen. 'Flaire was niet vreemd! Jij begreep haar gewoon niet! Net als alle andere randebielen hier in dit District! Jullie waren gewoon bang voor haar, omdat zij zichzelf was en niet zo'n domme ja-knikker als de rest!' Goed, wellicht niet de meest wijze woorden die hij had kunnen spreken, maar ze waren er al uit voor hij er echt erg in had. Zijn handen waren uit zijn broekzakken tevoorschijn gekomen en gebald tot stevige, trillende vuisten terwijl de tranen over zijn wangen stroomden. Voor zover de stoere jongen.

OOC: Godmode Precilla en Aaron met toestemming.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Precilla Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 94
Registratiedatum : 05-01-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Marktverkoopster van groente en fruit
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Re: Zegetocht District 3 | do okt 08, 2015 2:16 pm

Precilla vouwde haar handen zenuwachtig in één terwijl ze op het kleine podium op het plein stond. Het podium was bedoeld voor de familieleden van de overleden Tributen van dat jaar en hoewel ze de oudere zus van Flaire was geweest, had ze het gevoel dat ze niet het recht had hier te staan. Dit was iets wat Toby letterlijk tegen haar had gezegd op het moment dat ze het trapje op was komen lopen. Dat ze niet het recht had om hier te staan na alles wat ze Flaire had aangedaan. Na al die jaren van psychologische haat en afkeer.. Nee, Pris was niet de beste zus geweest voor Flaire, maar was dit echt volledig haar schuld? Lag het ook niet een beetje aan Flaire zelf? Aan haar.. -ze slikte even-.. aan haar ouders? Ze had er nooit echt over nagedacht en eigenlijk wilde ze dat ook niet. Haar ouders waren dood en je mocht geen schade en schande uitspreken over de doden, noch over de levenden trouwens. Enfin, uiteindelijk was Precilla wel het podiumpje op gekomen, ook al keken haar twee broertjes haar aan alsof ze hen net beide een klap had verkocht. Het gaf niet, ze mochten boos op haar zijn. Ze wist zelf ook maar al te goed dat de tweeling veel van Flaire had gehouden, meer dan van haar. De gedachte eraan deed zeer, veel zeer. Zij was toch veel aardiger dan Flaire? Dat het daar helemaal niet om draaide wist ze echter nog niet.

Nerveus stond de blonde tiener op het podium, starend naar het grote podium tegenover haar. Aron en Toby stonden naast haar, maar ze voelde de spanning en haat in de lucht hangen. Zodra het kon zou ze van die podiumpje af springen en naar huis gaan. Daar kon ze dan in stilte op haar eigen manier rouwen om Flaire. Wie weet dat ze er, op een dag, met Toby en Aron over kon praten. Nu was de wond echter nog te vers. Gelukkig onderbrak de burgemeester haar gedachtegang en hoefde ze er niet langer over na te denken. De vrouw begon hen toe te spreken, maar kondigde al gauw Madelynn aan. Precilla haalde even diep adem terwijl ze naar het meisje uit District 7 keek. Het meisje dat, samen met drie anderen, verantwoordelijk was voor de dood van Flaire. Hoewel dit iets was dat Pris al vanaf het begin gewild had, had ze nu last van sterke, gemixte gevoelens. Ze luisterde nieuwsgierig naar Madelynn haar woorden en keek ondertussen naar de sterke tiener die daar op het podium stond. Hoe kon ze daar nog zo sterk staan na alles wat ze had meegemaakt? Madelynn begon met spreken over Oliver en Flaire, maar al gauw verdween haar toespraak in het niets toen er opeens luid gebruld werd. Precilla schrok zich een ongeluk toen naast haar opeens Toby begon te schreeuwen tegen Madelynn. Haar ogen werden groot van ongeloof terwijl de jongen van alles riep. Dingen die hij beter niet had moeten roepen in het openbaar, op tv. 'Toby, houd je mond!' siste het meisje, half in paniek. 'Niks aan de hand!' riep ze naar de vredesbewakers die naar hen toe kwamen lopen. 'Hij is gewoon nogal overstuur, meer niet.' Ze richtte zich tot haar (veel te grote) kleine broertje en probeerde hem te kalmeren. 'Toby toe, alsjeblief. Je maakt het zo alleen maar erger, voor jezelf en de rest.' Als hij niet gauw zou kalmeren kon het nog aardig pittig aflopen voor hen allemaal.

OOC: Pris doet eindelijk eens grote zusserig ^^

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Zegetocht District 3 |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Zegetocht District 3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 3 :: De Stad-