Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Gloria Fowler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gloria Fowler
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 93
Registratiedatum : 19-10-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Fabrieksarbeider
Leeftijd: 17

Onderwerp: Gloria Fowler | wo okt 21, 2015 11:28 pm

Naam: Gloria Fowler
Geslacht: Meisje
Leeftijd: 17
Woonplaats: District 8
Belangrijke personen:

~ Patrick Fowler (57 jaar): Een hardwerkende fabrieksaarbeider die zijn hele leven al bezig is om hoger te komen in zijn werk en hier aardig geslaagd in is. Hij verdient net genoeg om een huis te kunnen betalen en om elke dag gezond te eten met zijn vrouw, maar ze hebben weinig geld over om te kunnen sparen. Hij is van zichzelf koppig en knorrig en erg financieel gericht. Dit is een reden waarom ze maar 1 dochter hebben en deze pas op latere leeftijd hebben gekregen. Zo konden ze het financieel veroorloven. Er zijn veel spanningen tussen Patrick en Gloria, eigenlijk hun hele leven al. Hij heeft er ook spijt van haar ooit te krijgen. Gloria ziet hem als een man nog slechter dan de mensen uit het Capitool, het liefst zou ze hem dood willen zien.

~ Delila Fowler (52 jaar): Een stille vrouw die het liefst wegrent voor problemen. Ze werkt net als haar man volle dagen in de fabriek, als naaister. Ze heeft altijd de ruzies maar aangekeken zonder goed te weten wat ze ertegen kon doen, nu baalt ze van de uitkomst en mist ze haar dochter erg, maar actie ondernemen doet ze niet. Hierdoor spreekt ook zij haar dochter niet meer.


~ Brendon Hawks (23 jaar): Een ietwat alternatieve, stoere jongen. Hij praat liever niet over zichzelf, zelfs Gloria kostte het tijden om zijn echte naam te horen te krijgen. Hij schuilt graag onder het pseudoniem Grey Fox, vooral tijdens de rebellen. Door zijn ware identiteit schuil te houden heeft hij ook voorkomen opgepakt te worden, niemand kende hem immers. Hoewel hij niet over zichzelf spreekt, is hij zeker niet zwijgzaam. Tijdens de rebellen nam hij regelmatig de leiding over groepjes, vaak kwam hij met hele nieuwe ideeën en strategieën. Hij vertrouwd niet zomaar iemand en kan als onaardig overkomen. Maar vrienden en vertrouwelingen van hem zouden hem met hun leven vertrouwen, net als Gloria. Waarom hij al op jonge leeftijd zo alleen woonde weet niemand behalve hijzelf, de kans dat er overeenkomsten zijn met Gloria’s verhaal zijn wel erg waarschijnlijk.

Uiterlijk: Op het eerste gezicht zal het lastig zijn om haar geslacht te bepalen. Zo houd ze haar donkerbruine haar het liefst kort, draagt ze jongensachtige kleding en heeft ze niet bepaald een extreem vrouwelijk figuur. Ze is niet lang, maar zit ook niet ver van  het gemiddelde met haar 1,75 meter hoogte. Deels om praktische redenen houd ze haar haar kort. De donkerbruine lokken zitten vaak wild en onverzorgd omdat ze er zelf geen moeite om doet. Ze is mager, deels door haar genen maar vooral door voedselgebrek, maar door het harde werken en trainen ook gespierd.Haar jongensachtige houding is op het eerste gezicht vreemd, maar past goed bij haar waardoor het gauw vergeten word. Hierdoor is ze niet iemand die door haar uiterlijk opvalt. Als ze zich als jongen zou voordoen, zou dit geloofd worden.

Op haar rug zijn nog altijd littekens van slecht behandelde wonden afkomstig van een zweep. Ze zijn meestal onzichtbaar, zeker voor haarzelf, hierdoor vergeet ze ze vaak. Ze zijn amper een belemmering in haar bewegingen. Haar handen zitten ook vol met kleine littekentjes veroorzaakt door haar werk.

Haar kledingstijl is simpel, onopvallend, goedkoop en jongensachtig. Het liefst loopt ze in een hemd en een versleten spijkerbroek.

Eigenschappen:
~ Creative: Gloria heeft haar eigen kijk op dingen, en zo denkt ze gemakkelijk out of the box.
~Clever: Ze is misschien geen Einstein, en toen ze nog op school zat haalde ze geen tienen, maar ze weet zich toch uit lastige situaties te bevrijden door een goed werkend brein.
~ Loveable: Ze heeft zeker karakter en is zeker ook sympathiek, zolang ze je mag uiteraard.
~ Stoer: Ze heeft iets jongensachtigs in haar uiterlijk en in haar karakter.

~ Stubborn: Gloria is het koppigste meisje op aarde, tenminste dat zal haar net zo koppige vader over haar zeggen. Je kan haar mening niet gemakkelijk veranderen.
~ Tantrums: Boos bij Gloria is ook écht boos. Ze valt onder het type: schreeuwen, met deuren slaan, spullen kapot gooien en indien echt kwaad zal ze ook gewoon aanvallen, aan je haren trekken, slaan en et cetera.
~ haughtily: Ze kan nogal hoogmoedig zijn. Oftewel ze denkt van zichzelf dat ze geen fouten kan maken. Ze heeft ook snel een oordeel over iemand klaarliggen, en ze ziet veel mensen toch wel als minder. Ze ziet de meeste mensen als schapen, die braaf meelopen met de mensen die zij als slecht ziet, zoals haar vader.

Verleden: Gloria bleek al snel een koppig karakter te hebben, al als een klein kleutertje wou ze het liefst alles zelf doen. Zo wou ze zelf haar kleding uitkiezen, en als iemand haar wou helpen, of nog erger: haar dwong iets anders te dragen, dan zette ze het op het krijsen, spartelen en huilen totdat ze het toch weer zelf mocht doen.

Deze koppigheid bleef hangen, tot grote ergernis van haar vader. En al snel ging het mis tussen die twee, wat begon met af en toe wat gekibbel liep al snel uit tot een dagelijks ritueel van schreeuwen en met deuren slaan. Het werd een eindeloos spel waarin ze over elk punt uitgebreid konden discussiëren, van schoolcijfers tot de nieuwe tafel die haar vader gekocht had. En zo plante zich ook het idee in haar hoofd dat alles wat haar vader vond verkeerd was. en haar ma? Die liep gewoon altijd als een schaap achter pa aan.

Dit kon natuurlijk niet lang doorgaan, zeker niet toen de rellen begonnen en ze als 13-jarige vol enthousiasme zich aansloot bij de rebellen, deels opgefokt door vrienden, maar ook deels om haar ouders weer eens flink te irriteren. Zij vonden het immers niets dat hun jonge meid zich in zulke gevaren bracht, en hoewel ze zelf ook niet pro-Capitool waren, vonden ze de echte rebellen vaak te ver gaan en te veel risico’s nemen. De hitte van de conflicten tussen Gloria en haar ouders groeide en groeide gelijkmatig met de grote risico’s die ze voor de rebellen nam. Waar ze begon met meedoen aan protesten en stakingen, belande ze aan het eind van de donkere dagen in de frontline van de gevechten.

Ze had geluk de verloren strijd tegen het Capitool te overleven, maar gepakt werd ze wel. Op het plein kreeg ze samen met andere minderjarige lotgenoten 100 zweepslagen te verduren, maar zo kwam ze er beter af dan de meesten. Toen ze gebroken terug naar huis strompelde kreeg ze niet de zorg die ze verwacht had, in plaats van medelijden met haar te hebben was haar vader woedend. En terwijl haar moeder stilletjes erbij stond werd ze na een lange discussie aan haar haar naar buiten gesleurd met de woorden dat ze niet meer welkom was.

En zo werd ze op haar 14e uit huis getrapt, en stond ze daar in de nacht, onder de nog bloedende schrammen van de zweep. Hopeloos wist ze haar weg te vinden naar één van de weinigen waarvan ze nog hulp kon vragen: Brendon Hawks. Hij was voornamelijk haar steun en toeverlaat toen ze bij de rebellen zat. De inmiddels 19-jarige had als oudere vaak voor haar gezorgd als haar broer, haar getroost en de anderen overtuigd dat van haar talenten. Nu ze hier voor zijn stoep stond liet hij haar meteen binnen, verzorgde haar wonden, gaf haar onderdak en eten tot ze weer aangesterkt was. Zoals hij voor elk ander van de club zou hebben gedaan. Maar omdat ze nergens anders terecht komt bleef ze hangen, 4 jaar om precies te zijn.

Samen maakten ze lange dagen om de huur van hun miniscule “huisje” (of beter gezegd: kamer) te kunnen betalen en dan nog te kunnen overleven. Maar ondanks de lange dagen in de fabriek dwong Brendon haar te trainen toen ze van de Hongerspelen hoorden. Zo komt het dat ze elke dag na minstens 12 uur werken ze allebei nog minstens een uur samen trainen. Maar hoe grimmig de omstandigheden ook zijn, hun bond groeide alleen maar. En toen ze 17 was gebeurde het opeens: hun eerste kus. Niets romantisch, gewoon tijdens het trainen. Sindsdien zijn ze officieel bij elkaar, wat bij elk ander koppel als creepy zou worden aangezien past bij hun juist perfect. Twee outcasts die elkaar gevonden hebben.


Overig:
~ Gloria werkt in dezelfde fabriek als hij ouders, maar ze ontwijken en negeren elkaar nog steeds wat soms vreemde momenten kan opleveren. Ze word voornamelijk ingezet als naaier of sjouwer.
~ Door de lange werkdagen is er weinig tijd voor andere hobbies
~ Haar meeste vrienden kent ze van de rebellen
~ Ze is met school gestopt toen ze alleen kwam te staan. Daarvoor was het al niet haar ding en scoorde ze veel onvoldoendes, lette ze niet op en spijbelde ze veel. Hierdoor kent ze minder van standaard zaken.
~ Ze is erg anti-capitool maar ook vooral tegen “Schaapgedrag”
~ Ze haat de hongerspelen maar is er niet bang voor.

Hongerspelen traits

Door elke dag te trainen en door veel werk is ze fysiek sterk voor haar bouw. Aangelegd om sterk te zijn is ze echter niet, ze heeft vooral een goede conditie.
Ze is al volgroeid en staat daardoor sterker in haar schoenen dan jongere tributen.
Haar koppigheid zal haar keihard door laten vechten tot het definitieve einde.
Ze heeft ervaring met afstandswapens door de rebellen (vuurwapens in dit geval). Ze weet dus hoe ze moet richten.
Ze heeft getraind om met messen en zwaarden om te gaan. Een echt zwaard heeft ze echter nog nooit in handen gehad en ze weet dus alleen de theorie. Messen daarin tegen kan ze wel mee omgaan.

Ze heeft geen bijzondere nuttige kennis (medicijnen, planten, jagen etc.)
Ze overschat zichzelf snel
Ze heeft meteen een mening over iemand klaarliggen, dus ze zal ook meteen bepalen of iemand vriend of vijand is, dit zal zeer nuttige bondgenoten voorkomen.


Kans om tribuut te worden:
6 voor haar leeftijd
+ 6 extra bonnen om te kunnen overleven (3 voor haar, 3 "voor haar ouders" die ze voor Brendon heeft gebruikt)
Dus in totaal 12 bonnen


Laatst aangepast door Tyrell Peak op zo nov 13, 2016 9:58 pm; in totaal 11 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Uiterlijk uitgebreid)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Gloria Fowler | do okt 22, 2015 9:07 am

Je karakterkaart is bijna helemaal goed, alleen het aantal bonnen klopt niet. Gloria kan geen bonnen aannemen voor vrienden, alleen voor familieleden. Wat je wel zou kunnen doen is dat ze bonnen aangenomen heeft voor haar ouders, maar die in feite zelf achter heeft gehouden.

Ik zet je vast in de goede groep, maar laat even weten hoeveel bonnen het dan precies worden voor Gloria.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gloria Fowler
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 93
Registratiedatum : 19-10-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Fabrieksarbeider
Leeftijd: 17

Onderwerp: Re: Gloria Fowler | do okt 22, 2015 12:49 pm

Dan heeft ze inderdaad zogenaamd voor haar ouders bonnen aangenomen en die toen voor Brandon gebruikt ^.^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Gloria Fowler |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Gloria Fowler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Gloria Fowler

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-