Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 History in the making

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carmen Abelli
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 141
Registratiedatum : 01-10-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Geldschieter
Leeftijd: 22

Onderwerp: History in the making | ma okt 26, 2015 10:43 pm

12 districten zouden één voor één in nauwkeurige precisie twee namen uit een glazen bol trekken. Het klonk als niet veel soeps, nog minder interessant dan de meeste 'realityshows' die op de honderden tvkanalen uitgezonden werden, maar de getrokken namen zouden mee doen aan een heerlijk macabere show die hun realiteit werd: Doden of gedood worden. Overleven tot er nog maar 1 iemand staande was. En zelfs dat was niet genoeg, nee het hart van de een na laatste tribuut moest stoppen met kloppen voordat een winnaar uitgeroepen werd.

Carmen zat aan een bar op haar tablet te surfen, terwijl de voorbereidingen in de districten in beeld gebracht werden middels rondvliegende camera-drones. De massa's kinderen zagen er van bovenaf pietluttig en klein uit, precies hoe onbelangrijk ze waren. Toch waren ze wel de bepalende pionen in het spannende spelletje. Via zorgvuldig overwogen ingrepen werd de sensatie die uit de moordende kinderen gehaald kon worden gemaximaliseerd op het schaakbord van de Arena plaatsvond. Maar als de Arena werd bevolkt door een stel saaie papzakken was er vrij weinig aan. Paniek en huilende snotneuzen waren interessant, maar met mate. Zonder daadkrachtige types zou er geen vaart in de Spelen komen en hoewel Carmen een redelijk geduldig persoon was hoopte ze toch wel op wat sensatie.

Terwijl in district 1 het gebabbel begon zat Carmen nog ongeïnteresseerd te browsen op haar holografische schermpje. Ze had van iemand te horen gekregen dat er wellicht excursies naar de oude Arena's zouden worden geopend, wat ze nu probeerde na te zoeken. Er was echter vrij weinig solide informatie te vinden, aan de dramatische ongefundeerde headlines van roddelsites (13 Dingen Die Je Absoluut Moet Zien In De Arena - De Zevende Zal Je Verrassen!) en al die loze speculaties had ze niets. Maar zo raakte ze verzeild in een klik en zoek tocht die haar te veel opslokte.
Toen ze dus een geschokte reactie van een dame met een torenhoge felgele pruik hoorde komen was het al te laat. Verschrikt klikte ze haar scherm weg en draaide zich om naar het scherm. ''Wacht- Is het al begonnen?'' vroeg ze aan een lukrake buur, waarna ze probeerde weer up to date te raken. Wat had ze allemaal gemist?? Een zijdelingse blik op haar ingeklapte scherm toonde dat haar alarm pas over anderhalve minuut afgesteld stond. Stomme districtbewoners, konden ze zich niet eens aan het officiële tijdsschema houden?

OOC: De boete trekking van de 3e Spelen, wie wil gezellug samen kijken? Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik Night
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 19
Registratiedatum : 27-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Nothing
Leeftijd: 38

Onderwerp: Re: History in the making | di okt 27, 2015 7:22 pm

Met z’n drankje in zijn hand keek hij naar het scherm waarop niet veel later de boetes getoond zouden worden. De Capitoolbewoners waren, al dan niet geduldig, allemaal aan het wachten tot de tributen van dit jaar gekozen werden. Zelf vond hij de boetes niet al te interessant, het was wel een goed moment om in te schatten wie er kans maakte om als winnaar(es) uit de spelen te komen, maar van hem mochten de spelen direct beginnen en mochten de intocht en de interviews overgeslagen worden. Kijken hoe een stel kinderen elkaar uitmoordde was naar zijn mening iets vermakelijker dan een groep mensen die huilden omdat iemand die ze kenden gekozen was.

Maar aangezien de spelen niet direct begonnen zou hij net als iedereen de boetes en al de andere opvulling uitzitten en kijken of er iemand tussen zat die hij wou sponsoren. Niet dat hij veel interesse had in de tributen die niet uit zes kwamen. Zolang hij niet naar zes kon, zou hij de mensen daar steunen. Hij had zich in district zes meer thuis gevoeld dan ooit in het Capitool. Hier was iedereen nep en dat bedoelde hij niet alleen qua uiterlijk. Zelf toonde hij ook niet wie hij echt was, maar dat was alleen maar omdat hij als hij zou tonen dat hij tegen het Capitool was direct geëxecuteerd zou worden.

Hij concentreerde zich weer op het scherm eenmaal de begeleider van het eerste district haar hand in de kom met de namen van de vrouwelijke tributen stak. ‘Natalia Russo’ Klonk de naam door de ruimte. Wacht, was er niet iemand met dezelfde achternaam in één van de vorige spelen?

''Wacht- Is het al begonnen?'' Vroeg een vrouw hem. Hij draaide zich naar de paniekerig klinkende vrouw en keek haar zonder echt te kijken wie ze was geërgerd aan. ’De tribuut van district één is gekozen: Natalia Russo’ Antwoorde hij met een toon in zijn stem die duidelijk aangaf dat ze in het vervolg zelf maar moest opletten, want hij zou het haar niet meer vertellen.

OOC: gezellig zal het niet echt worden als ze zich hun vorige ontmoeting herinneren

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Carmen Abelli
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 141
Registratiedatum : 01-10-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Geldschieter
Leeftijd: 22

Onderwerp: Re: History in the making | za okt 31, 2015 12:09 pm

Oh sjips, er liep nu wel een blond wicht naar het podium, maar wíe was het? De commentator was irritant stil - daar had ze niets aan, dus die kon wat haar betreft ook meteen op straat gezet worden.. Gelukkig was er een ontzettend behulpzame vent die haar op botte wijze bijpraatte. Pff, alsof zij niet wist dat ze begonnen bij district 1, ze wilde alleen de naam weten van het treurige meisje dat naar voren liep met haar saaie fletse gezicht en bruine vlecht.  Ze snoof lichtjes, maar realiseerde zich wel dat hij haar geholpen had, terwijl de rest van de mensen in de bar te veel met zichzelf bezig waren om haar ook maar op te merken.

Carmen wierp dan ook een blik op hem, in eerste instantie van plan om hem toch maar vriendelijk te bedanken voor zijn antwoord. Maar iets in zijn gezicht stond haar absoluut niet aan, het was de combinatie van zijn playboy-uiterlijk, zijn hooghartige blik en iets wat ze niet helemaal kon plaatsen. Voor zulke types had Carmen onmiddellijk een oordeel klaar. ''Oh, ja, nu zie ik het.'' Haar antwoord was even kortaf als de zijne. En even onoprecht. ''Dankje.''Nee, dan maar liever een extra drankje. Als ze naast deze omhooggevallen blonde womanizer moest zitten kon ze maar beter zorgen dat ze zich niet constant zat te irriteren. Het voelde bijna als een deja-vu toen ze haar drankje leegslurpte door het rietje en een wat sterkere versie bestelde.
Ondertussen werd de mannelijke tribuut getrokken en Carmen stootte een schamper lachje uit toen ze de jongen in zich op nam. Die zag er ook niet echt uit als een winnaar, een slungelig scharminkel met een blik in de ogen alsof de arme James ze niet allemaal op een rijtje had. Te geschokt door zijn onverwachte trekking zeker. Ach, ze hadden nog 22 kinderen te gaan. Er moest uiteindelijk toch iéts interessants bij zitten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik Night
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 19
Registratiedatum : 27-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Nothing
Leeftijd: 38

Onderwerp: Re: History in the making | di nov 03, 2015 1:45 pm

Terwijl hij op een reactie van de vrouw wachtte nam hij haar even in zich op en kwam tot de conclusie dat hij haar al eerder ontmoet had. En een erg leuke eerste ontmoeting was dat niet echt geweest. Hij had een schoen en een glas, een vol glas dan nog, tegen zich gekregen. En hij had de vrouw zien ‘dansen’. Wat dus niet om aan te zien was.

Erik richtte zich weer op het scherm waar te zien was hoe de vrouwelijke tribuut van district één het podium op stapte. Veel hoop had hij niet voor haar, alleen al haar zielige poging om de tranen die in haar ogen kwamen weg te slikken zorgden ervoor dat hij haar sneu vond.

De vrouw naast hem snoof zachtjes en hij zag vanuit zijn ooghoeken hoe ze hem aankeek. ''Oh, ja, nu zie ik het.'' Klonk er kortaf. ''Dankje.'' Hij knikte kort zonder haar aan te kijken. Hij had geen zin om weer glazen tegen zich te krijgen ook al klonk wat ze zei nog zo ongemeend. En het was niet alsof hij een andere reactie verwacht had op zijn arrogante toon van net.
Geërgerd rolde hij met zijn ogen toen de vrouw haar drankje veel te luid leeg slurpte. Hopelijk zou ze niet weer zat eindigen, want dat was echt geen zicht. Hoe zij ooit in het Capitool binnen geraakt was, hij wist het niet.

Ondertussen was de naam van de mannelijk tribuut van één omgeroepen: James Lovell. Hij zag er niet echt als een winnaar uit, zeker niet als een winnaar voor deze wedstrijd. Het duurde even voor de jongen naar voren kwam, maar nadat het publiek hem een aantal keer ruig naar voren geduwd had maakte de jongen zijn weg naar het podium om naast de vrouwelijke tribuut te gaan staan. ’Zielig’ Mompelde hij zacht zodra de jongen naast de vrouwelijke tribuut stond. Waarna het beeld het podium in district twee toonde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Carmen Abelli
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 141
Registratiedatum : 01-10-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Geldschieter
Leeftijd: 22

Onderwerp: Re: History in the making | di nov 10, 2015 10:37 pm

Het Capitool was een geweldig grote stad, echt een metropool waardig van de status als hoofdstad van het machtigste land van de hele wereld. Maar ondanks het grote oppervlakte en de torenhoge gebouwen was het er alsnog stampvol. Dat zorgde voor de nodige spanningen en dramatische ontknopingen, waarvan de roddelkranten maar al te graag uitgebreid verslag deden. Veel rijke en arrogante mensen op een plek bij elkaar gestopt? Dat gaf vonken. Ook in het cafe was het een drukte van belang. Gelukkig hingen er genoeg schermen en was de gehele ruimte met een geavanceerd geluidssysteem gevuld, zodat het geklets van buren weinig afdeed aan de kraakheldere kwaliteit van de verslaggeving van de Boete. Vandaar ook dat Carmen zich weinig berouwd voelde om hardop te spreken.

Een beetje jammer was het wel dat ze naast een bekende kwam te zitten. Zijn gezicht was tegelijk walgelijk en zo perfect, met zijn kapsel en gebrek aan rimpels, ondanks het feit dat hij duidelijk ouder was dan zij. Zijn opmerking over de mannelijke tribuut van 1 zorgde dat ze zich weer naar hem toe draaide, met een smalende lach op haar gezicht. Gelukkig ging dat draaien makkelijk op de flexibele designstoel waarop ze zat. ''Medelijden? Of afkeer?'' Dat eerste was in Carmen's ogen nog wel de grootste schande, als je nu al medelijden had met een saai verdwaasd blondje. ''Ik vind hem wel jouw type eigenlijk.'' Achteloos haalde ze haar hand door haar bruine haren en richtte zich weer op de TV. De roodharige Valeria Prine die daar naar voren werd geroepen trok Carmen wel aan, vurig en tenminste niet zo kinderlijk als de meeste tributen van vorig jaar. Helaas voor district 2 leek Valeria niet echt gedreven of vol vechtlust, hoe het meisje keek kon Carmen vooral beschrijven als verontwaardigd. Tja, dat had je wel vaker met de 18-jarigen, die boos waren dat ze net op het randje getrokken werden. Gezeur.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik Night
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 19
Registratiedatum : 27-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Nothing
Leeftijd: 38

Onderwerp: Re: History in the making | zo nov 22, 2015 7:05 pm

Blijkbaar had hij zijn opmerking over de jongen van één luid genoeg gezegd voor de vrouw om het te horen, want ze draaide zich met een smalende lach naar hem toe. ''Medelijden? Of afkeer?'' Luidde haar vraag. Hij lachte: ’Medelijden met zijn geboorte’ klonk zijn niet al te vriendelijke weerwoord. ''Ik vind hem wel jouw type eigenlijk.'' zei ze haar hand door haar haren halend. Hij deed zijn mond open om nog iets te zeggen, maar ze had zich al weer op het scherm gericht. Dus draaide hij met zijn ogen, zuchtte geluidloos, en liet hij het gaan. Hier ging hij geen woorden aan verspillen.

Ondertussen was op het scherm te zien hoe de tributen van 2 getrokken werden. De naam van de eerste tribuut werd omgeroepen en een meisje met vuurkleurig haar maakte haar weg naar het podium, ze leek nogal verontwaardigd, en aangezien ze eruit zag alsof ze bijna te oud was voor de spelen, was dat waarschijnlijk omdat ze de dans net niet ontsprongen was.
Ook de mannelijke tribuut van 2 zag er een jaar of achttien uit. Hij was erg gespierd, maar zodra de camera op zijn gezicht inzoomde was een niet al te snuggere uitdrukking op het gelaat van de jongeman te ontwaren. En het leek er niet op dat die uitdrukking kwam omdat hij niet verwacht had getrokken te worden.

Erik draaide zich naar rechts zodat hij mevrouw gezellig die nog steeds naast hem zat kon aankijken. ’Deze is meer jouw type, hij kijkt al even intelligent als jij’ Een minachtende glimlach trok over zijn gezicht terwijl hij de vrouw in de ogen keek. Hij zette zijn elleboog op de bar en leunde met zijn hoofd op zijn hand, terwijl hij haar de arrogante glimlach die hij speciaal voor mensen zoals zij bewaarde opzette. Nu alleen maar hopen dat ze niet weer iets op hem zou gooien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: History in the making |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

History in the making

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Frustration is making me sick -Sasuke-
» Just watching the history.
» {OPEN} Making myself at home
» Drawing dumping + making (:
» Making new friends

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-