Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Raven Rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raven Rose
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 204
Registratiedatum : 05-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Landarbeider
Leeftijd: 15

Onderwerp: Raven Rose | ma aug 05, 2013 10:53 pm

Naam: Raven Rose
Geslacht: Male
Leeftijd: 15
Woonplaats: District 11
Familie, vrienden e.a.:
Waiden Clammels [Vriend]
Raven trekt, in de weinige vrije uurtjes die hij heeft, veel op met Waiden, zijn enige echte vriend. De meeste andere jongens willen niets met hem te maken hebben, ze vinden hem maar vreemd.

Clementine Rose [Zus]
Raven heeft een goede band met zijn zus, Clementine, al kunnen ze hele felle ruzies hebben. In tegenstelling tot zijn vader, heeft hij absoluut geen problemen met haar seksuele geaardheid.

Erwin Rose [Vader]
In tegenstelling tot zijn zus, heeft Raven een goede band met zijn vader. De stiltes zijn dan ook pijnlijk voor hem, als Clementine en Erwin weer eens ruzie hebben gehad.

Leata Rose [Moeder]
Raven had een goede band met zijn moeder. Echter is deze tijdens de opstand om onbekende redenen naar District 13 afgereisd, en is hier overleden toen het District plat werd gegooid.

Uiterlijk: Raven heeft een lichtere huid dan de rest van zijn familie. Zijn haar is heel donker bruin, en in een bepaald licht zelfs zwart. Zijn ogen zijn opmerkelijk licht.
Door het harde werk op het land is hij tamelijk gespierd, maar spieren is dan ook alles wat hij heeft. Door het harde werk en het weinige eten heeft hij geen grammetje vet.
Raven is tamelijk lang, maar absoluut geen slungel.

Eigenschappen:
Goed:

- Wilskracht/doorzettingsvermogen: Raven heeft een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen. Als er delen van de oogst naar binnen moeten vanwege regen of andere dingen, en zijn energie al lang op is, teert hij enkel op wilskracht en doorzettingsvermogen, en weet op die manier vaak toch nog alles af te krijgen.
- Zorgzaam: Raven zorgt dat zijn zus en vader niets overkomt, en zorgt zo goed mogelijk voor hen.
- Goede acteur: Raven is een goede acteur, en dit komt hem vaak ten goede. Als hij weer eens een depressieve bui heeft hoeft hij dit niemand te laten merken, en laat hij iedereen in de gelukkige waan dat het goed met hem gaat.

- Goede leugenaar: Wanneer nodig is Raven goed in liegen. Hij verblikt of verbloost niet, en schud leugens zo uit zijn mouw. Ook zorgt hij altijd dat hij met zorg liegt, zodat hij later geen tegenstrijdige dingen zal zeggen. Dit is zowel een goede als een slechte eigenschap.

Slecht:

- Koppig: Net zoals zijn zus kan Raven erg koppig zijn. Hij zal altijd zijn gelijk willen bewijzen, of het nu over het in elkaar steken van een grashalm of de helm van een vredesbewaker gaat. Ook kan hij zoeken tot hij hetgeen dat hij zoekt gevonden heeft, of dat nu een paar minuten of een paar uur duurt.
- Gesloten: Naar vreemden is Raven heel gesloten. Buiten zijn huis en de velden om loopt hij vaak met een dreigende uitdrukking rond, om mensen af te schrikken.
- Onzeker: Onder dat gesloten, dreigende masker zit een diep gewortelde onzekerheid. Wanneer Raven bij vrienden of familie is, valt dit masker helemaal weg en krijg je de vrolijke, goedgehumeurde Raven te zien.

Verleden:
Ondanks de altijd knagende honger heeft Raven een goede kindertijd gehad. Hij is zelfs een aantal jaar naar school gegaan, omdat zijn ouders vonden dat hij daar later misschien nog wat aan zou hebben, als er dingen zouden veranderen en hij een betere baan zou kunnen bemachtigen. Na school hielp hij al op de velden, met zaaien, oogsten, of andere dingen. In moeilijke tijden had zijn zijn familie en Waiden die hem altijd steunden.
De opstand was een compleet nieuw hoofdstuk in Raven's leven. Angst heerste constant in huize Rose, zijn vader deed meerdere keren mee met de opstand. Tot grote opluchting werd hij niet aangepakt, en liepen de bewakers elke keer hun huisje voorbij. Toch bleef de angst knagen. Leata reisde om onbekende redenen af naar District 13, net toen het District plat werd gegooid. Dit overleefde ze niet.
Het verlies van zijn moeder en de angst zijn vader alsnog kwijt te raken aan de vredesbewakers, bleef aan hem knagen, ook na de opstanden, en maakte dat hij nog geslotener werd.

Overig: Af en toe heeft Raven depressieve buien. Hij trekt zich dan ver terug in het veld, of in een beschut hoekje van een kamer, en kan hier uren blijven zitten.

Sterke punten
- Raven is erg gespierd door het vele werk op het land, zowel in zijn armen, benen en rest van zin lichaam.
- Door zijn zusje weet Raven wel het een en ander van planten, hij weet waar hij zich beter wel en niet aan kan wagen.
- Raven kan, wanneer nodig, een enorme kracht in zichzelf oproepen. Normaal komt dit niet van pas, omdat hij deze meestal gebruikt om op mensen in te beuken, maar tijdens de Hongerspelen zou dit goed van pas komen.

Zwakke punten
- Raven is absoluut niet de beste in klimmen. Vanwege de weinige bomen in zijn district, heeft hij als kind nooit kunnen oefenen, en heeft hij hier totaal geen techniek in. Dit geld dan het meeste voor bomen, sommige rotswanden komt hij wel op door zijn smalle vingers.
- Raven kan zich, in bepaalde situaties, moeilijk beheersen. Als de woede eenmaal door zijn lichaam stroomt, is het ontzettend moeilijk voor hem om zich te beheersen. Hierdoor zal hij iemand die een bondgenootschap wil sluiten, sneller neerslaan dan naar hem of haar te luisteren.

Bonnen
Raven heeft 7 bonnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dyson Green
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 189
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider
Leeftijd: 37

Onderwerp: Re: Raven Rose | di aug 06, 2013 11:14 am

Goedgekeurd Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raven Rose
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 204
Registratiedatum : 05-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Landarbeider
Leeftijd: 15

Onderwerp: Re: Raven Rose | di aug 06, 2013 11:28 am

Dankje!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Raven Rose |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Raven Rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Lookingfor] Fam for Raven
» Trektocht deel I {Black Rose}
» Raven's territorium.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-