Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Tributen | di okt 27, 2015 7:26 pm

Note: met dank aan Soof, Emma en Soepsas


DISTRICT 2
Naam: Valeria Prine
Leeftijd: 19
District: 2
Uiterlijk: Met haar 1,87m en donkerrode haar is Valeria een opvallende verschijning. Ze heeft een bruine huid, opvallende, amberkleurige ogen en een handvol sproeten. Ze is zeker knap te noemen.
Eigenschappen: Valeria was geen actieve tegenstander van het Capitool tijdens de Donkere Dagen, maar sinds de aankondiging van de Hongerspelen – en vooral sinds ze zelf voor de spelen gekozen is – is haar woede aangewakkerd. Haar negentiende verjaardag was de dag na de boete, waardoor ze extra bitter is dat ze de dans net niet ontsprongen is.
 
Sterke punten: Dankzij haar werk in een steengroeve heeft ze wel wat kracht in haar bovenlichaam. Met dank aan haar lange benen is ze zeer snel bij het rennen van korte afstanden. Ze heeft ervaring met een houweel en zal weinig moeite hebben met gelijkwaardige wapens.
Zwakke punten: Valeria is een driftkikker en is helemaal niet tactisch ingesteld. Ze verkiest aanvallen boven verdedigen en denkt liever niet te lang na over haar plannen, maar gaat meteen tot actie over. Haar uithoudingsvermogen is eerder matig, zeker wat grote afstanden betreft. Hoewel ze altijd hard heeft moeten werken, is haar nooit veel tekort gekomen. Haar overlevingsskills zijn dan ook ondermaats. 
Naam: Gabe Hunter
Leeftijd: 18
District: 2
Uiterlijk: Gabe is groot en sterk voor zijn leeftijd. Hij heeft zwart, kort haar en donkergrijze ogen. Hij is het type jongen dat hordes meisjes achter zich aan heeft lopen.
Eigenschappen: Gabe is een tank. Groot en sterk, maar langzaam en niet al te snugger. Hij wordt vaak ingezet bij zware klussen, waar hij maar al te graag laat zien hoe sterk hij is. Serieuze gesprekken met een ingewikkeld gespreksonderwerp gaat hij zoveel mogelijk uit de weg. Hij had graag opgeleid willen worden tot vredebewaker, maar door zijn niet al te snuggere en wat sadistische karakter werd hij niet aangenomen op de school.
 
Sterke punten: Gabe is sterk en groot. Hij heeft nog niet veel wapens aangeraakt, maar op een of andere manier heeft hij wel meteen gevoel voor hoe je een wapen moet gebruiken, waardoor hij niet veel training nodig zal hebben om een potentiele winnaar te zijn. Bovendien kan hij zonder wapens ook prima andere mensen uitschakelen.

Zwakke punten: Gabe is niet erg slim. Daarnaast schept hij graag op en zal hij in de arena misschien wel eens de neiging hebben om met zijn tegenstander te spelen, in plaats van hem/haar direct te doden. 
DISTRICT 5
Naam: Jocelyn Darmak
Leeftijd: 17
District: 5
Uiterlijk: Jocelyn’s huid is licht mokkakleurig en ontzettend gaaf. Haar haren hebben donkere en lichtere bruine lokken, tot ongeveer schouderhoogte, met een natuurlijke krul erin. Ze is redelijk stevig gebouwd en goed doorvoed. Dit is ook aan haar gezichtsvorm te zien.
Eigenschappen: Jocelyn is een erg simpel meisje. Ze is eerlijk en doet precies wat er van haar wordt gevraagd. Eigen initiatief nemen vindt ze moeilijker. Ze zal graag een bondgenootschap aangaan, omdat ze niet graag alleen is.
 
Sterke punten: Jocelyn is in goede conditie. Ze heeft geen duidelijke mankementen en is groot en sterk genoeg om leeftijdsgenootjes te overmeesteren. Ze zal in staat zijn om iemand anders pijn te doen als dit nodig is, maar zal hier zelf niet het initiatief toe nemen.
Zwakke punten: Het grootste nadeel voor Jocelyn is haar gebrek aan inventiviteit. Ze houdt er niet van dingen te doen die ze niet kent en houdt van routine. Niet echt wat je in een arena te wachten staat dus.
Naam: Enrico Fischer
Leeftijd: 17
District: 5
Uiterlijk: Enrico heeft kort zwart haar en een eeuwige lach op zijn gezicht. Zijn ogen zijn blauw/groenig, hij is ongeveer 1,78m lang en heeft een vrij smal postuur.
Eigenschappen: Enrico lacht veel. Heel veel. Hij houdt er dan ook van om anderen aan het lachen te maken en om grappen te vertellen. Die vrolijkheid is een masker dat zijn depressie verbergt. Hij voelt zich altijd onverklaarbaar down en wenst niemand anders zulke nare gevoelens toe, waardoor hij zich tot het uiterste inspant om anderen vrolijk te maken.
 
Sterke punten: Enrico is aardig en spontaan, waardoor hij makkelijk een bondgenootschap kan vormen. Ook zal hij door zijn karakter niet snel mensen tegen zich in het harnas jagen, wat hem niet snel tot het eerste doelwit zal maken. Als het moet kan hij wel van zich af slaan, want hoewel hij niet van het leven houdt, is hij bang voor de dood en zal hij er dus ook wel voor vechten om niet te sterven. Zijn vechtskills zijn gemiddeld.

Zwakke punten: Enrico blinkt nergens echt in uit als het op vechten aankomt. Plantenkennis heeft hij niet en hij kan ook niet vissen of vallen zetten.
DISTRICT 6
Naam: Christy Algera
Leeftijd: 15
District: 6
Uiterlijk: Christy heeft lang, donkerblond haar (al wordt het door sommige mensen als bruin omschreven) en blauwgrijze ogen. Haar huid is kinderlijk zacht en gaaf. Ze is niet extreem dun, maar ook zéker niet dik te noemen.
Eigenschappen: Christy is een meisje dat graag zeurt, maar toch altijd luistert wanneer haar iets opgedragen wordt. Ze gebruikt morfine en is daardoor niet altijd even makkelijk in de omgang, ze leeft een beetje in haar eigen wereldje. De morfine heeft er ook voor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks beseft dat haar broer Johnny niet meer in leven is.
 
Sterke punten: Christy kan goed zwemmen en is niet dom. Ze kan logisch nadenken en intuïtief de juiste beslissingen maken om te overleven.

Zwakke punten: Christy is verslaafd aan morfine en het is maar de vraag hoe ze gaat reageren als ze het een tijd zonder moet stellen. Ze is ook niet noemenswaardig sterk en heeft geen vechtervaring.
DISTRICT 8
Naam: Nirwad Finch
Leeftijd: 18
District: 8
Uiterlijk: Blonde haren, grijsblauwe ogen, een flinke lengte, maar een mager lichaam: Nirwad is vrij gewoontjes. Als hij lacht trekken er vouwen in zijn gezicht, waarop enkele vlekken en onzuiverheden zoals acne te zien zijn.
Eigenschappen: Nirwad is een echte clown, die altijd probeert iedereen op te vrolijken. Zwaar verdriet zoals de donkere dagen die brachten is dan ook zijn kryptonite. Hij is sindsdien wel iets serieuzer geworden, maar blijft een positieve, vrolijke jongen met sterke levenslust.
 
Sterke punten: Nirwad past goed in een team en zou ook wel sponsors kunnen overtuigen met zijn natuurlijke charme.

Zwakke punten: Wapens kan hij wel gebruiken, maar hij heeft geen voorliefde voor geweld en zal dus ook best wel kunnen panikeren tijdens zijn eerste gevechten en per ongeluk iets fout doen.
DISTRICT 9
Naam: Hannah Banes
Leeftijd: 15
District: 9
Uiterlijk: Hannah heeft donkerbruin haar dat haast zwart lijkt en tot net over haar schouders komt. Ze heeft een licht getinte huid en haar ogen hebben een licht grijsgroene kleur. Haar lengte is 1,60m en ze is vrij breed gebouwd.
Eigenschappen: Hannah is iemand die snel op haar strepen staat. Ze heeft een grote mond en trekt die meteen open wanneer ze ook maar een klein beetje het gevoel heeft dat ze benadeeld wordt. Haar ogen stralen die felheid ook uit. Ze is bazig, maar ook zorgzaam. Het liefst wil ze een groepje andere tributen om zich heen verzamelen waarover zij de leiding heeft en die zij op de best mogelijke manier door de Spelen kan leiden.
 
Sterke punten: Hannah heeft een ijzeren wil. Ze zal niet snel opgeven en ondanks haar geringe lengte, gaat er heel wat kracht in haar lichaam schuil. Ze kan ook wel aardig overweg met slagwapens en heeft redelijk wat verstand van planten.
Zwakke punten: Hannah zal waarschijnlijk geen geliefd persoon zijn. Misschien weet ze wat bondgenoten om zich heen te verzamelen, maar die zullen mogelijk al snel gek worden van haar bazige gedrag en besluiten haar als eerste op te offeren. Vuur maken kan ze niet en schietwapens zijn ook niet echt haar ding.
 
Naam: Melvin Wallace
Leeftijd: 12
District: 9
Uiterlijk: Melvin heeft een gebruinde huid en donkere, halflange krullen.Hij lacht zelden en zijn bruine ogen stralen meestal een zekere triestheid uit. Hij is net niet ondervoed en heeft een vrij normale lengte voor zijn leeftijd.
Eigenschappen: Melvin is het vijfde kind van zes en is in zijn leven maar heel zelden alleen geweest. Hij vindt dat maar een eng vooruitzicht en zal zeker proberen om in de spelen een bondgenoot te vinden, al is het alleen maar om het niet alleen te moeten doorstaan. Maar ondanks dat hij het gewend is om met veel anderen samen te leven, betekent dat niet dat hij een voorstander is van vrijgevigheid en zelfopoffering. Er heerst een individualistische, bijna competitieve sfeer in zijn huishouden, omdat er vaak te weinig eten is en je met honger naar bed gaat als je je door iemand anders laat aftroeven.
 
Sterke punten: Melvin is niet bang om egoïstisch te zijn. Hij beseft dat zijn kansen klein zijn, maar dat betekent niet dat hij zomaar opgeeft en anderen naar de overwinning zal helpen ten koste van zichzelf. Hij wil het gezelschap en de steun van een bondgenootschap, maar laat zich niet ondermijnen en laat niemand afnemen wat van hem is. Omdat hij voor de Donkere Dagen, toen de bewaking lakser was, wel eens met zijn oudere zussen wegsloop naar een vijver buiten de omheining kan hij zwemmen en vissen. Hij heeft een degelijk uithoudingsvermogen, is handig met een mes en weet wel wat van planten en insecten.

Zwakke punten: Zijn hele lichaam is een groot zwak punt. Hij is klein, mager, zwak en maar matig snel. Grote of zware wapens kan hij niet of moeilijk gebruiken en in een vuistgevecht is hij helemaal kansloos. Bovendien slaapwandelt hij. Thuis is dat geen probleem, omdat zijn kamerdeur ’s nachts gesloten wordt, maar in de arena kan het wel eens voor nare verrassingen zorgen. Hij kan geen vallen zetten, is nog nooit gaan jagen en vindt vuur maken zonder lucifers moeilijk.
DISTRICT 10
Naam: Paula Walterson
Leeftijd: 13
District: 10
Uiterlijk: Paula heeft lang, rood haar, waar ze zelf absoluut niet blij mee is. Ze heeft ook een hekel aan haar sproeten en ze had liever blauwe ogen gehad, dan de donkergroene ogen die ze bij haar geboorte heeft gekregen. Ze is 1,55m lang en erg mager.
Eigenschappen: Paula vindt bijna alles stom. Ze vindt het stom dat ze 13 is en nog niet volwassen. Ze vindt het stom dat ze Paula heet. Ze vindt het stom dat ze rood haar heeft en dat daar opmerkingen over worden gemaakt. Ze vind het ook stom dat ze in District 10 is geboren en niet in het Capitool. En ze vindt het stom dat haar ouders niet wat cooler zijn. Dit is althans haar chagrijnige buitenkant. Vanbinnen is ze vooral best wel onzeker, al gelooft ze wel stellig dat ze de Spelen kan winnen – en ze gelooft ook dat haar leven spontaan geweldig zal zijn als ze de Spelen heeft gewonnen.
 
Sterke punten: Paula is niet dom, ze kan behoorlijk snel leren. Vallen zetten en vuur maken kan ze nu nog niet, maar na de trainingen zal dat voor haar geen probleem meer zijn. Verder gokt ze erop dat als ze zich maar lang genoeg verborgen houdt, ze maar één tribuut hoeft uit te schakelen. Indien het erop aan komt wil ze eventueel ook nog wel een poging te doen een slapende tribuut te besluipen en zo uit te schakelen. Wroeging heeft ze in ieder geval niet.
Zwakke punten: Paula is niet bepaald sterk. In een gevecht zal ze het eerder van haar snelheid en uithoudingsvermogen dan van kracht moeten hebben. Ze is niet echt goed met wapens.
Naam: Victor Borecki
Leeftijd: 14
District: 10
Uiterlijk: Door zijn harde leven op straat is Victor te klein voor zijn leeftijd en duidelijk ondervoed. Persoonlijke hygiëne is geen prioriteit voor hem en zijn gebruinde huid is daardoor meestal smerig, en zijn donkerblonde haar vettig. Aanvaringen met vredebewakers hebben enkele littekens op zijn rug achtergelaten.
Eigenschappen: Victor is speels en houdt ervan mensen beet te nemen. Hij is niet graag alleen, maar vertrouwt anderen ook niet snel.
 
Sterke punten: Als het op overleven aankomt, is Victor in zijn element. Hij is het gewend om van heel weinig te leven, dus de harde condities van de arena zullen hem niet uit het veld slaan. Dankzij zijn kleine postuur en ervaring met klimmen kan hij zich gemakkelijk verstoppen. Verder kan hij zo goed als eender welk zoogdier villen en weet hij vrij veel over eetbare planten.
Zwakke punten: Victor heeft geen vetreserves, is niet sterk, en heeft zeer weinig ervaring met wapens en vallen.
DISTRICT 12
Naam: Violet Ashton
Leeftijd: 14
District: 12
Uiterlijk: Violet is bleek. Zeker in contrast met haar gitzwarte haar geeft dat haar een zwakke, ziekelijke uitstraling. Ze heeft doordringende groene ogen en enkele sproeten. Ze is klein en tenger en duidelijk ondervoed.
Eigenschappen: Sinds de dood van haar vader, zeven jaar geleden, leeft Violet op straat. Ze heeft toen ook moeten stoppen met school en hoewel ze zeer intelligent is, komt het merendeel van haar kennis niet uit boeken. Bijna alles wat ze weet heeft ze uit ervaring geleerd en heeft haar in staat gesteld om zo lang te overleven. Ze heeft mensenkennis, weet hoe ze met de onopvallendheid van een geest door het leven kan gaan en een gesloten deur heeft geen geheimen voor haar.
 
Sterke punten: Violet is geslepen en weet precies hoe ze anderen kan manipuleren. Ze gebruikt haar fysieke verschijning in haar voordeel, om medelijden op te wekken en onderschat te worden. Tijdens de interviews en trainingen zal ze haar troeven niet laten zien en zelfs met opzet fouten maken. Maar intussen leert ze bij en tijdens de spelen zal ze al haar kennis gebruiken om te overleven. Wat ze mist aan kracht en vechtervaring wordt gecompenseerd door haar intelligentie en enorme overlevingsdrang. Ze wil niemand vermoorden, maar als het moet zal ze geen seconde twijfelen. Ze is behendig en kan zich volledig onopvallend voortbewegen. Vallen leggen kan ze als de beste, want naast het voedsel dat ze bemachtigt door bedelen en stelen, leeft ze vooral van de muizen en ratten die ze weet te vangen. Ze heeft een goed technisch inzicht en is een meester in taken die precisie en geduld vereisen.
Zwakke punten: Violet heeft geen enkele ervaring met wapens, behalve een slinger die ze soms gebruikt om voor afleiding te zorgen bij een inbraak- of vluchtpoging. Verder heeft ze weinig fysieke kracht. Haar overlevingskansen zijn dus grotendeels afhankelijk van het ontwijken van gevechten en het in de val lokken van haar tegenstanders. Ze kan enkele eetbare paddenstoelen herkennen, maar verder is haar kennis van planten beperkt. Ten slotte heeft ze een immuundeficiëntie, waardoor ze vatbaar is voor infecties en traag geneest van ziektes.
Naam: Alder Wade
Leeftijd: 18
District: 12
Uiterlijk: Alder heeft een donkere huid en zwart haar. Hij is groot en gespierd en zou intimiderend overkomen als hij niet zo lief keek. Hij heeft een litteken op zijn linkerwang en nog heel wat littekens op zijn armen en rug.
Eigenschappen: Alder is de perfecte grote broer. Hij is de oudste van vijf en voelt zich volledig verantwoordelijk voor zijn jongere broertjes en zusjes. Hij blijft hard in de mijn werken ondanks zijn gezondheidsproblemen en daarnaast neemt hij tesserae voor zijn hele familie aan. Alder is niet echt charmant te noemen, maar komt wel oprecht vriendelijk over, zij het op een ietwat stuntelige manier.
 
Sterke punten: Door het harde werk in de mijn is Alder fysiek zeer sterk. Met een bijl kan hij wel overweg en met andere wapens waarmee hij kan slaan of steken kan hij zichook behelpen. Hij kan vuur maken en knopen leggen en weet wel het een en ander van medicinale planten.
Zwakke punten: Alder kan niet goed mikken en langeafstandswapens zijn dan ook niets voor hem. Verder heeft hij de beginnende effecten van stoflong door zijn jaren in de mijn. Hij heeft regelmatig last van kortademigheid en hoestbuien en heeft vooral tijdens het slapen een fluitende ademhaling. Daardoor is het moeilijk voor hem om langdurig aan fysieke inspanning te doen. Ook zullen de spelen zwaar zijn voor zijn geweten. Iemand aanvallen zal hem nog net lukken, maar hij kan het zich niet voorstellen om ook echt iemands leven te moeten beëindigen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tributen
» Tributen
» Tributen
» Tributen Op Transport
» Tributen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-