Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 A proposition

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexandra Leifsson
Begeleider District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 299
Registratiedatum : 13-03-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Begeleider district 3
Leeftijd: 35

Onderwerp: A proposition | ma nov 02, 2015 8:53 pm

Terwijl Gracie en Eugine door de Capitoolse wasstraat gehaald werden had Alexandra wat vrije tijd. Ze zou zich door Calypso en Eutropia mee kunnen laten voeren, langs boetiekjes en zeker ook een nagelsalon, want meid, je ziet er niet uit, en kom op, je bent het waard. Ze was een zeldzaamheid in de begeleiders groep, geen Capitool gezant en dan ook nog eens zo onopgemaakt. Alex hield er niet van als mensen aan haar gezicht zaten, dus verder dan wat oogschaduw en een beetje haar styling kwam ze niet. Daarbij deed Eutropia altijd veel te lief en plakkerig, zo erg dat ze letterlijk vlekken van bezwete bodypaint op haar kleding terug vond na een ontmoeting met de vrouw.
Nee, vandaag had ze wel wat beters te doen. De hoofdspelmaker bezoeken. Ze had iets heel belangrijks te bespreken.

Speciaal voor de gelegenheid had Alexandra zich in een gloednieuw pikzwart broekpak gestoken, wat haar een harde uitstraling gaf. Haar felle groene ogen zette ze met wat provisorische groene en zwarte oogschaduw aan. Ready for war. De lift die ze instapte was gevuld met mensen die haar succes wensten en probeerden te achterhalen welke pakjes haar tributen vanavond zouden showen. Dat bleef nog even geheim. Het was allemaal goed bedoeld, maar het zorgde dat ze Eugine en Gracie geen moment kon vergeten, zelfs niet terwijl ze verdieping na verdieping omhoog raasde in een metalen doos. Het maakte haar des te vastbeslotener om de toekomstige tributen meer kans op legale voorbereiding in een gereguleerde omgeving te geven. Dan zouden tieners niet meer onbewaakt oefenen met messenwerpen en zo elkaar in gevaar brengen. Dan had haar District 3 de kansen die het verdiende.

Even later stond ze in de lobby te wachten tot de rij aan de balie opschoot. De magere blonde receptioniste klungelde wat aan, maar was duidelijk helemaal in de wolken was met haar suffe kantoor baantje. Alleen maar omdat ze hier meneer Peak langs zag lopen als hij even naar de wc moest. Alex staarde geërgerd uit het grote raam. Het bood een uitzicht over vele futuristische gebouwen en zelfs de heldere lucht was te zien vanaf hier. Bijna alles in het Capitool was hoog en groot; het was een duidelijk statussymbool, hoe hoger je appartement lag, hoe duurder. Materiële rijkdom, daar ging het hier allemaal om. Ze vond het na 2 bezoeken nog steeds onwennig. Eindelijk was ze aan de beurt, gelukkig had ze vooraf aangegeven dat ze iets wilde bespreken. De blonde huppeltrut wees haar de weg. Eindelijk. Alexandra bedankte haar, kortaf. En beende dan op hoog tempo in de aangewezen richting. De vrouw klopte, twee keer, iets te hard. Ze opende de deur en stapte naar binnen met een smalle glimlach op haar gezicht. ''Tyrell, goedemiddag,'' begroette ze hem. Het was een tactiek. Door hem aan te spreken met zijn voornaam bracht ze hen op gelijk niveau. In theorie dan. Ze liep verder de ruimte in, eigende zich een deel van de kamer toe, maar probeerde niet dreigend over te komen. Zelfverzekerd, dat wel. ''Ik heb een voorstel voor je.''

OOC: Businessmeeting. Eerste post gereserveerd voor Tyrell Peak.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: A proposition | do nov 05, 2015 9:25 am

Tyrell gooide zijn hoed voor zich op tafel, zette zijn bril af en leunde toen met een diepe zucht achterover in de luxueuze bureaustoel. Hij had net een vergadering gehad met zijn zeer gewaardeerde collega spelmakers en er was niets zo vermoeiend als dat. Het was extra vermoeiend omdat hij een idee had lopen verdedigen dat in de praktijk gewoon niet haalbaar was – en hij kon er absoluut niet tegen dat hij zijn arena nu last minute moest aanpassen. Nou ja, aanpassen was een groot woord, maar er miste nu gewoon een detail in de arena en dat moest hij even verwerken. Met wijn? Hij keek op de klok. Misschien maar niet. Vanavond zou de optocht van tributen zijn en hij was er vrij zeker van dat zijn zus hem daar nuchter verwachtte.
En dat terwijl het hem helemaal niets kon schelen hoe die ten dode opgeschreven kinderen eruit zagen. Het ging er om of ze vindingrijk waren en of ze konden vechten. Die hele poppenkast die rond de Spelen was georganiseerd kon hem gestolen worden. Hij kende zichzelf goed genoeg om te weten dat hij mode alleen leuk vond als er een tribuut totaal voor gek gezet werd in een of ander afzichtelijke creatie.

Plotseling werd er op de deur geklopt. Twee keer. Harder dan nodig was. Hij schoot geschrokken overeind. Shit. Dat was waar ook, er stonden nog meer afspraken gepland. Hij was nog half bezig zijn bril en hoed weer op te zetten (dat was immers wie hij was, zijn signature) toen Alexandra Leifsson de kamer betrad.
‘Tyrell, goedemiddag.’ Goedemiddag? Wat hem betreft voelde het alsof het middernacht was. Tyrell keek haar aan. Met de littekens op haar gezicht was ze een opvallende verschijning in het Capitool. Daar kon haar niet extreem Capitolistische, maar desondanks modebewuste kledingkeuze geen verandering in brengen.

‘Het is meneer Peak voor jou,’ zei hij. ‘En ik zou het ook appreciëren als je me met u aanspreekt.’ Hij kon de minachting niet uit zijn stem houden. Hij had dan ook een gruwelijke hekel aan welke Districtbewoner dan ook. Ze mocht dan wel een belangrijke factor zijn in de Spelen als (vrij succesvolle) begeleider van de tributen, maar dat maakte haar niet minder een verrader. Een rebel. Misschien wel de rebel die verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader, ook al was die dan in een ander district ten val gekomen. Ze dacht vast dat ze haar district kon helpen door het accepteren van de baan als begeleider, maar Tyrell hoopte dat ze elke nacht wakker zou liggen met een gevoel van machteloosheid. Liefst met het gevoel dat ze twee kinderen naar de dood begeleidde. De twee tributen die dit jaar vanuit District 3 kwamen, zagen er in ieder geval niet erg veelbelovend uit.

Tyrell gebaarde naar de stoelen rond de ovalen tafel, dat ze er zelf maar een uit mocht kiezen. ‘Ga zitten,’ zei hij. ‘En vertel waarvoor je hier bent gekomen.’

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

A proposition

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» A proposition

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: Het Capitool-