Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 PanemTV Nieuwslezers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: PanemTV Nieuwslezers | do nov 12, 2015 8:58 pm

Naam: Coraline Roydon
Leeftijd: 53
District: 1
Kenmerken: Coraline is een vrouw die er echt van geniet om het nieuws te presenteren. Ze bewondert de stijl van het Capitool en is daardoor bereid de fouten van het Capitool te bagatelliseren. Ze is heel erg trots op District 1.
Het nieuws brengt ze meestal op een wat kinderachtige toon, alsof ze aan het voorlezen is aan kleine kinderen. Als het goed nieuws is, brengt ze dit overdreven vrolijk; als het slecht nieuws is wil ze er nog wel eens “Oh jeetje toch” of teletubbie-achtige “oh-oh” doorheen gooien.
Naam: Ariadna Mencher
Leeftijd: 38
District: 3
Kenmerken: Ariadna neemt haar baan als nieuwslezeres bloedserieus. Ze gelooft dat ze een van de belangrijkste mensen in het district is, omdat zij degene is die ervoor moet zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van het nieuws. Ze brengt het nieuws serieus, zonder emoties en zonder haar mening te laten doorschemeren. Veel mensen vinden dat ze veel te monotoon en kortaf praat.

Naam: Cornelia Lange
Leeftijd: 43
District: 4
Kenmerken: Cornelia is geen opvallende verschijning, maar komt wel altijd aardig over. Op een of andere manier weet ze zelfs slecht nieuws op een optimistische toon te brengen. Af en toe verhaspelt ze nog wel eens wat woorden, maar dat lacht ze dan charmant weg. Aan het eind van het journaal steekt ze standaard even haar hand op naar de mensen thuis.
Naam: Matti Victorson
Leeftijd: 33
District: 6
Kenmerken: Matti is nieuwslezer geworden in de hoop dat hij zo op een dag door het Capitool opgemerkt zal worden en omdat hij niet bepaald technisch is aangelegd. Hij heeft een gruwelijke hekel aan District 6 en alles wat met transport te maken heeft. Matti praat altijd op een toon alsof zijn neus dicht zit. Hij leest het nieuws gewoon zo voor als het aangeleverd wordt, zonder specifieke aandacht te besteden aan de emotie of gezichtsuitdrukking die het beste bij het nieuws past. Hij sluit het journaal altijd af met een charmante glimlach naar de camera, waarbij hij zijn hand even door zijn haar haalt.
Naam: Stig Gardener
Leeftijd: 28
District: 7
Kenmerken: Stig praat heel gewoontjes en struikelt nog wel eens over langere woorden die hij voor moet lezen. Hij was een houthakker, tot hij een ongeluk kreeg waardoor hij zijn beroep niet meer kon uitoefenen. Daar is hij nog altijd niet bepaald blij mee. Hij was echt een houthakker in hart en nieren. Nu, als het nieuws betrekking heeft op houthakken, wil hij nog wel eens wat persoonlijke toevoegingen doen aan het nieuws (“Die persoon die u net in het filmpje zag, heeft een hele goede houthaktechniek!”). Hij wil zich nog wel eens op het randje van rebels uitlaten over het Capitool, maar weet daar vooralsnog altijd mee weg te komen.
Naam: Abel Steffensen
Leeftijd: 43
District: 8
Kenmerken: Abel is iemand die dommer en onhandiger overkomt dan hij in feite is. Dit komt vooral doordat hem altijd is aangepraat dat hij sullig is en daar is hij zich onbewust naar gaan gedragen. Hij heeft altijd erg expressieve, misschien wat overdreven, gezichtsuitdrukkingen wanneer hij het nieuws voorleest. Een van zijn favorieten is verbazing, wat hij dan ook uitbeeld zodra de mogelijkheid zich aanbiedt.  
Naam: Cambria Santini
Leeftijd: 28
District: 11
Kenmerken: Cambria vindt dat het erg belangrijk is dat iedereen op de hoogte blijft van het nieuws. Ze brengt haar tekst met passie, maar raakt daardoor af en toe wel eens de draad kwijt van de autocue. Ze doet haar uiterste best om het nieuws objectief en eerlijk te brengen, omdat ze bang is dat ze haar baan verliest als ze haar mening teveel door laat schemeren, maar ook absoluut geen leugens wil vertellen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

PanemTV Nieuwslezers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-