Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Trainers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Trainers | wo nov 18, 2015 2:57 pm

Hoofdtrainer
Naam: Euclides Stag
Leeftijd: 37*
Uiterlijk:  Euclides is extreem gespierd, lijkbleek en ongeveer 1,90m lang. Zijn zwarte haren zijn meestal ineen gevlochten en komen tot zijn middel. Zijn ogen zijn rood gemaakt door middel van genetische manipulatie. Tijdens de trainingen draagt hij altijd Chinees ogende tunieken en een witte, wijde trainingsbroek.
Eigenschappen: Euclides is streng en gestructureerd. Hij gedraagt zich en praat als een legeraanvoerder. Op de momenten dat hij geen leiding hoeft te geven, is hij heel zen. Hij zal zijn emoties niet snel tonen.

Assistent trainer: boogschieten
Naam: Arcadius Turtle
Leeftijd: 31*
Uiterlijk:  Arcadius is ongeveer 1,80m en heeft kort zwart haar. Hij heeft één blauw oog en één groen/grijs oog, een natuurlijke aandoening. Hij draagt altijd een high-tech bril (denk: Google Glass) om zijn ogen te corrigeren (hij durft ze niet te laten laseren, uit angst dat het mis zal gaan en hij blind wordt). Tijdens de trainingen draagt hij een simpel zwart trainingspak.
Eigenschappen: Arcadius is over het algemeen kortaf en kijkt neer op mensen die niet zo goed zijn in boogschieten als hij. Toch is hij niet onvriendelijk – sterker nog, hij is extreem vriendelijk tegen mensen die erkennen dat hij goed met boog overweg kan.

Assistent trainer: Bijl- en meswerpen
Naam: Cassandra Butterpile
Leeftijd: 26*
Uiterlijk:  Cassandra heeft halflang, blond haar, dat ze meestal in een warrige staart heeft opgestoken. Buiten de trainingen om draagt ze heel veel bont. Bij de trainingen beperkt ze dat echter zodat ze zich makkelijk kan bewegen. Haar nagels zijn lang en vlijmscherp. Ze is 1,74m lang.  
Eigenschappen: Cassandra is het type vrouw dat het liefst huurmoordenaar zou zijn geworden, maar toch voor een iets eerzamer beroep heeft gekozen. Ze rookt en drinkt veel, maar niet als ze moet werken, want ze neemt haar baan heel serieus. Ze wil de tributen oprecht leren bijl- en messenwerpen, zodat zij later, tijdens het kijken van de Spelen, kan zeggen: “kijk, die gooit zo goed omdat ík haar heb getraind!”

Assistent trainer: camouflage
Naam: Antigone Bull
Leeftijd: 28*
Uiterlijk: Antigone heeft lang, roodbruin haar, dat er meestal nogal wild uitziet: een beetje alsof ze het in hele kleine vlechtjes heeft gehad, zodat er nu allemaal kleine golfjes in zitten. Het haar langs de zijkanten van haar hoofd draagt ze altijd in meedere vlechten naar achteren. Tijdens de trainingen draagt ze meestal een lichtgekleurde tanktop (gebroken wit of beige) en een legerbroek. Ze is 1,72m lang.
Eigenschappen: Antigone is vaak kortaf en heeft weinig geduld als het op lesgeven aankomt. Ze is dan ook vooral trainster geworden omdat ze een oogje heeft op de trainer bij het vechten met wapens: Azrael Clark. Haar favoriete tributen zijn tributen met een natuurlijke aanleg voor camouflage, zodat ze alles maar één keer hoeft uit te leggen.

Assistent trainer: gewichtheffen
Naam: Marcellus Giant
Leeftijd: 30*
Uiterlijk: Marcellus is enorm gespierd en heeft daardoor haast geen nek. Hij heeft een klein hoofd, kleine oogjes en een zachte stem. Zijn haar is kortgeschoren.
Eigenschappen: Marcellus ziet er gevaarlijk uit, maar is erg zachtzinnig. Hij wil de tributen oprecht goed laten trainen zodat ze een kans maken in de Spelen.

Assistent trainer: katapulten en slingers
Naam: Silvia Flamenco
Leeftijd: 30*
Uiterlijk:  Silvia heeft een donkere huid en heel licht blauwe ogen (haast wit). Ze is 1.60m lang en heeft duidelijke vrouwelijke rondingen – en oke, misschien ook net iets meer vet dan nodig is. Ze draagt altijd vingerloze handschoenen van leer en loopt het liefst op blote voeten. Haar kleding is sowieso altijd weinig verhullend.
Eigenschappen: Silvia kan heel bars overkomen, maar heeft wel het beste voor met de tributen. Dat wil zeggen, ze beleefd er plezier aan om hen te leren over haar favoriete wapens en zal ze ook altijd uitdagen om tijdens de trainingen interessante mikpunten uit te zoeken.

Assistent trainer: insectenkennis
Naam: Sienna Lilywater
Leeftijd: 51*
Uiterlijk: Sienna heeft een enorme, krullende haarbos, die ze in twee kleuren heeft geverfd: de ene kant is blond, de andere kant is bruin. Ze heeft een lichtgetinte huid, die niet natuurlijk is, maar wel natuurlijk oogt, en heeft een vrij breed gezicht. Ze is ongeveer 1,65m lang.
Eigenschappen: Sienne heeft jarenlang voor een bedrijf gewerkt dat allerlei uitvindingen doet om insecten en ander ongedierte te bestrijden, waardoor ze heel wat insectenkennis heeft opgedaan. Ze laat graag weten dat ze heel veel over dit onderwerp weet en verliest zich daardoor nog wel eens in de details.

Assistent trainer: plantenkennis
Naam: Romeo Honeymine
Leeftijd: 24*
Uiterlijk: Romeo heeft witgeverfd haar en een donkere huidskleur. Omdat plantenkennis toch geen onderdeel is waarbij je veel moet bewegen, kan hij altijd een net pak dragen, liefst in een lichte kleur zoals beige.
Eigenschappen: Romeo is iemand die enorm van tuinieren houdt en daarom ook redelijk wat plantenkennis heeft vergaard. Hij vind het heel leuk om die kennis te delen en kan vol enthousiasme over planten praten, maar als je eenmaal hebt laten blijken dat je het plantenonderdeel niet zo interessant vindt, dan zal hij erg kortaf worden.

Assistent trainer: knopen leggen
Naam: Carmina Froth
Leeftijd:38*
Uiterlijk: Carmina heeft smalle handen en lange, dunne vingers. Ze is erg bleek, omdat ze eigenlijk nooit in de zon komt. Ze vind het leuk om hoeden te dragen en draagt altijd jurkjes of rokken, nooit broeken. Ook draagt ze vaak lange handschoenen, maar tijdens de trainingen doet ze die vaak uit.
Eigenschappen: Carmina is spontaan en geduldig en vindt het leuk om de kinderen uit te leggen hoe je het beste knoppen kunt leggen. Het leukste vindt ze het wanneer iemand heel veel moeite heeft een knoop onder de knie te krijgen, zodat ze zich extra gewaardeerd voelt wanneer het uiteindelijk wél lukt.  

Assistent trainer: strikken maken
Naam: Venicius Hail
Leeftijd: 47*
Uiterlijk: Venicius is breed gebouwd en gespierd. Hij heeft een korte, rode baard en kort rood haar. Hij heeft geprobeerd de houthakkers-look over te nemen die jongere mannen dan hij vaak erg goed staat, maar bij hem eigenlijk een beetje slordig overkomt. Omdat niemand hem dat verteld en hij zelf geen gevoel voor mode heeft, denkt hij zelf dat hij er prima uitziet.
Eigenschappen: Venicius is een introvert persoon, die vaak zo kort mogelijk aan het woord is en het liefst met een simpele “ja” of “nee” antwoord. Een goedkeurende glimlach van hem betekent mogelijk dat je iets héél goed gedaan hebt, want meer enthousiasme dan dat zal hij toch niet laten zien.

Assistent trainer: touwenparcours
Naam: Io Windmill
Leeftijd: 27*
Uiterlijk: Met haar 1,93m en haar rode haren die tot haar enkels komen, is Io een opvallende verschijning. Ze heeft een blanke huid en felle groene ogen. Ze is ongezond mager, maar sterker dan ze eruit ziet. Bij de trainingen draagt ze een korte top en een wijde trainingsbroek.
Eigenschappen: Io is ongelooflijk hard in het geven van kritiek. Het is een kwestie van tijd voordat de eerste tribuut in huilen uit zal barsten om haar woorden. Ze gelooft dat de tributen het meeste baad hebben bij keiharde eerlijkheid en niet bij subtiele tips.  

Assistent trainer: vechten met wapens
Naam: Azrael Clark
Leeftijd: 34*
Uiterlijk: Azrael is mager en lang. Hij heeft halflang, blond haar en een prince charming gezicht. Hij draagt zwarte, stevige kleding die hem moet beschermen tegen de slagen van de tributen.
Eigenschappen: Azrael vindt het vooral heel erg leuk om te sparren. Zijn favoriete wapen is de messer (een soort eenhandig zwaard), maar hij kan in principe met de meeste wapens overweg. Hij is vooral heel snel en venijnig als het op vechten aankomt, haast als een danser, maar niet per se sterk of agressief. Hij kan heel gepassioneerd vertellen over de vechtkunst.

Assistent trainer: vechten zonder wapens
Naam: Mervin Trask
Leeftijd: 38*
Uiterlijk: Mervin heeft opvallende, dikke wenkbrauwen en een rond gezicht. Hij is redelijk gespierd, maar is nog veel sterker dan hij eruit ziet. Hij draagt meestal een gemakkelijk zittend trainingspak en loopt altijd op blote voeten tijdens de trainingen.
Eigenschappen: Als Mervin iets zegt is het negen van de tien keer sarcastisch of ironisch bedoeld. Hij gaat zelden ergens echt serieus op in, maar probeert al zijn lessen in een soort spot te verpakken. Hij vindt dan ook dat mensen het leven niet zo serieus moeten nemen.

Assistent trainer: vissen
Naam: Kim Lynton
Leeftijd: 61*
Uiterlijk: Kim is al een wat oudere man met een dikke buik en enigszins uitpuilende ogen. Hij zweet snel, dus hij is blij dat hij bij het vissen niet al te veel hoeft te bewegen. Hij is kaal, maar heeft wel wat ingewikkelde tatoeage-patronen op zijn hoofd laten zetten. Zijn armen zitten ook helemaal vol met tatoeages – die goed zijn te zien omdat hij meestal een simpel hemd draagt.
Eigenschappen: Kim heeft eigenlijk al zijn hele leven voor de lol gevist (drie keer raden welk district standaard zijn favoriet is), dit heeft hij van zijn vader geleerd. Deze kennis wil hij nu doorgeven aan de tributen, eigenlijk vooral omdat hij niemand in zijn omgeving heeft die net zo enthousiast is over vissen als hij en op deze manier kan hij toch over zijn hobby praten. Kim praat graag en veel, maar wel op een wat lager niveau dan de meeste van zijn collegae.

Assistent trainer:  vuur maken
Naam: Cassia Musgravite
Leeftijd: 68*
Uiterlijk: Cassia is een tijdje geleden gestopt met haar haren verven, waardoor nu duidelijk te zien is dat het grijs is.Hoewel ze haar huid goed verzorgd en af en toe wat rimpels laat maskeren, laat ze altijd een paar rimpels wel met rust, om niet te nep over te komen. Hierdoor is het wel te zien dat ze oud is, iets waar ze zich niet langer voor schaamt.
Eigenschappen: Cassia is enigszins verbitterd omdat haar lichaam niet meer zo goed werkt dat ze vechtonderdelen kan begeleiden. Hierdoor probeert ze het vuuronderdeel extra aan te prijzen, zodat ze misschien zelf ook gaat geloven dat het een van de belangrijkste onderdelen van de training is. Ze is tot op zekere hoogte geduldig, maar kan af en toe toch uit haar slof schieten als je na vijf pogingen nóg geen vlammetje hebt weten te creëren.


*leeftijden zijn ten tijde van de eerste Hongerspelen, tel er dus een paar jaar bij op om op de juiste leeftijd voor dit jaar uit te komen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Trainers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-