Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [Dag 2] Training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: [Dag 2] Training | do nov 19, 2015 12:30 pm

DAG 2 | 10:00 | TRAININGSCENTRUM | -1e verdieping
Note: in dit topic geen posts langer dan 350 woorden!

Op de tweede dag van de trainingen wisten de meeste tributen wel wat ze konden verwachten en hadden ze een beter beeld van hun potentiele bondgenoten. Sommigen gebruikten de training om hun gisteren verworven skills te verbeteren, anderen zochten juist nieuwe technieken op. De trainers waren in ieder geval weer voorbereid op de vragen die ze zouden krijgen en de lessen die ze moesten geven.
De Spelmakers hadden ook al een beter beeld van welke tributen waarschijnlijk de eerste dag zouden overleven en welke al meteen ten dode waren opgeschreven. Toch kon de tweede dag nog altijd verrassingen brengen, natuurlijk.

OOC reminder: voor alle trainings-onderdelen, zie het Hongerspelen topic (onder "het Trainingscentrum"). NPC trainers zijn te vinden in dit topic.  De NPC-tributen mogen natuurlijk ook gegodmode worden – het is mogelijk dat ze een bondgenootschap met je willen sluiten.
Dat de trainingen zijn begonnen, betekent overigens niet dat je niet meer bij de openingsceremonie en alle voorgaande gebeurtenissen mag posten!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Norah Jones
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 202
Registratiedatum : 19-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Seizoensarbeider
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | di dec 01, 2015 5:12 pm

Gisteren had ze haar boogschietkunsten aangescherpt, voornamelijk dankzij de tips en trucs die ze na wat aandringen en complimentjes van de trainer gehoord had. En ze had er zowaar plezier in ook, zo lang ze niet op poppen hoefde te mikken. Vanochtend werd ze heerlijk uitgerust wakker, na een dromenloze slaap. Bedankt, slaapmiddel.
Na een kort bezoek aan het touwenparcours begon Norah aan een poging tot vuur maken, met naast haar Jocelyn, die een verrassend openhartig gesprek begon. Uiteindelijk excuseerde Norah zich, bang om afspraken te maken, en liep naar de planten-sectie. "Ik- ik spreek je zo wel weer. Bij de lunch?" Ze vroeg het, maar haar stem was voornamelijk vero tschuldigend. Norah wist zeker, of hoopte dan toch dat ze Jocelyn geen kwaad zou doen in de Arena, maar wilde het meisje geen bondgenootschap beloven terwijl ze nog niet eens zeker wist wat haar tactiek in de Spelen zou zijn. Misschien zou ze wel gewoon constant haar middelvinger naar de camera's opsteken, tot ze stierf. Wie weet.. Ze had er al uren over nagedacht en wist nog niet wat ze echt wilde doen. Zichzelf verloochenen was geen optie, maar sterven klonk bij nader inzien toch ook niet zo aantrekkelijk, waardoor haar thuis gemaakte heroïsche droomplannen grotendeels in het water vielen.

Norah's ogen gleden over de vele eetbare planten, scannend en lezend, tot een interessant geval haar aandacht trok. Het was groen, met rode tinten aan de stengel. Was dat echt eetbaar? Toen ze het plantje voorzichtig proefde werd ze aangenaam verrast. "Mmm," klonk het. De zurige knapperige smaak was.. Bijzonder. Best lekker eigenlijk. En volgens het bordje kon je het niet alleen eten, maar ook gebruiken tegen brandnetelbulten. Goh. Had ze dat vroeger maar geweten, toen ze met blote handen onkruid moest wieden. Afwezig plukte ze nog een stengeltje los en stak die in haar mond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Lovell
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 30
Registratiedatum : 13-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Tiener zijn
Leeftijd: 16 jaar

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | vr dec 04, 2015 5:50 pm


Het was de tweede dag van de trainingen. Jaimy wist echt niet wat hij wilde doen. Afwezig stond hij daar, een eindje van de rest vandaan. Waarom hadden ze hier geen verhalenman? Misschien kon één van de kinderen hier hem iets vertellen? Hoewel sommigen er niet al te vriendelijk uit zagen. Iemand had tegen hem gezegd dat dit belangrijke dagen waren. Hij zou moeten trainen, sterk worden, kennis opdoen, et cetera. Dus… Dat betekende… Dat hij iets moest doen, toch? Het waren rare woorden, training en tributen. Gisteravond had hij ze misschien wel voor een half uur voor zich uit gemompeld en iedere keer klonk het vreemder in zijn oren. Tri-bu-ten. Alsof het iets buitenaards was. Hij moest weer denken aan een verhaal, waarin mensen door de ruimte reisden. Het was zo groot daar. Er waren veel monsters. Net zoals in de Spelen, zo was hem verteld. Misschien moest hij maar gewoon doen alsof iedereen een vies monster was en hij de wereld kwam redden. Ja, dat klonk goed. Okay, dus waar zou hij dan mee beginnen? De messen en bijlen zagen er heel scherp uit en daar kon iemand zich heel erg veel pijn mee doen. Nee, dat werd het dus niet. Toen viel zijn blik op een meisje. Het was een heel mooi meisje, iets ouder dan hij was. Ze stak net een rare stengel in haar mond. Okay, misschien was toch niet iedereen een vies monster. Langzaam liep hij naar haar toe en ging pal voor haar staan. Vervolgens stak hij zijn hand uit en stelde zichzelf voor. ’Hallo, ik ben Jaimy en wie ben jij?’_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Norah Jones
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 202
Registratiedatum : 19-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Seizoensarbeider
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | zo dec 06, 2015 10:06 pm

Het was bijna grappig dat ze als boerenmeisje bij de plantjes belandde, kauwend op een stengel alsof ze nooit anders had gedaan. Tja, misschien had ze toch meer heimwee dan ze toe wilde geven. Verlangen naar velden vol gewassen en bovenal, haar familie en vrienden. Norah wilde zich net naar een ander onderdeel begeven toen ze een jongen aan zag komen lopen. Ze draaide zich naar hem toe en voor ze het wist stond een magere jongen recht voor haar neus, net iets te dichtbij, waardoor ze vlug achteruit stapte. Maar toch leek hij geen kwaad in de zin te hebben, dus schonk ze hem een tweede blik en een glimlach. Zelfs zijn hand wilde ze wel kort schudden. ''Hey,'' antwoordde ze, vriendelijk.

Het meisje vroeg zich stiekem af waarom de jongen naar haar toe gekomen was. Gisteren was hij haar niet echt opgevallen, de blonde jongen kwam op haar over alsof hij niet echt wist wat hij moest doen. Een gevoel waar ze zich wel in kon vinden. Ja, ze zaten allemaal in het zelfde schuitje. ''Ik ben Norah, uit district 11. Het district van landbouw en fruitbomen, maar sommige van deze planten heb ik nog nooit gezien. Waar kom jij vandaan, Jaimy?'' Ze speelde ondertussen afwezig met het stukje plant wat ze nog in haar handen had, een knoop leggend in de stengel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Lovell
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 30
Registratiedatum : 13-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Tiener zijn
Leeftijd: 16 jaar

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | vr dec 11, 2015 7:33 pm


Het meisje schudde kort zijn hand en glimlachte. Er was ook een glimp te zien van iets wat op een glimlach leek bij Jaimy zelf. 'Hey,' hoorde hij haar zeggen. Hij vroeg zich een paar seconden af wat hij nu zou moeten doen. Hoe ging dat in de verhalen ook alweer? Hij probeerde zich zo veel mogelijk verhalen te herinneren. Hoe ging het ook alweer met Belle? Of met Aurora? Die tweede was een slecht voorbeeld, want iedereen wist al wie iedereen was. Hij wist niet wie hij voor haar had, dus dat viel af. Zijn gedachtes gingen naar dat ene verhaal van een hele slimme man. Die stelde zichzelf voor en zei altijd meteen waar hij woonde. Nou, dan zou hij dat ook maar doen. Maar… Welk nummertje? Er waren zo veel Districten en hij had zo veel gezien. Dat stuk liet hij maar weg, dan. 'Ik ben Jaimy.' Wat moest hij nog meer zeggen? Ze had hele mooie ogen. En heel mooi haar. Net toen hij zijn mond open wilde doen om het te zeggen, sprak het meisje. 'Ik ben Norah, uit district 11. Het district van landbouw en fruitbomen, maar sommige van deze planten heb ik nog nooit gezien. Waar kom jij vandaan, Jaimy?' Ze had een hele mooie stem. 'District 1.' Hij keek naar de planten voor hem. 'Weet jij al welke je kan eten?' vroeg hij. Misschien zou zij hem wat kunnen leren. Ineens schoot hem een belangrijke vraag te binnen. ’Hoe veel soorten fruitbomen zijn er?’_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Norah Jones
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 202
Registratiedatum : 19-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Seizoensarbeider
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | zo dec 13, 2015 8:46 pm

Zijn hele houding was een beetje dromerig, hulpeloos. Alsof hij niet echt in deze wereld thuishoorde, maar eerder ergens boven in de wolken wilde zweven. Zijn naam Jaimy herkende ze niet, maar in plaats daarvan linkte ze de naam James aan zijn gezicht, die ze zich van de Boete nog wel kon herinneren. Waarschijnlijk was dit zijn bijnaam. Hij was niet eens zo veel jonger dan zij meende ze zich van de lijst te herinneren, maar een instinct gaf haar de neiging hem op z'n gemak te stellen. Hij kwam van district 1, dat herinnerde ze zich nog wel. Geen district waarvan Norah echt fan was, met hun brave houding naar het Capitool toe. Maar dat was geen reden om vijandig te doen naar iedereen die er ook maar vandaan kwam.

De jongen vroeg haar naar de eetbare planten, logisch ook nadat ze er een opmerking over had gemaakt. "Nou, ik weet ze niet allemaal.. Maar probeer deze eens?" Ze reikte hem geamuseerd een verse stengel aan uit het bakje waar ze net ook wat van had geproefd. Maar hij was nog niet klaar met vragen stellen, want nu kwam er een tweede achteraan, totaal uit het niets. ’Hoe veel soorten fruitbomen zijn er?’ Verward trok ze een wenkbrauw op. Huh? Uit alle mogelijke vragen koos hij deze? Ze dacht terug aan de lange zomers, die ze in een boomgaarde had doorgebracht. Appels, druiven, avocado's en haar favoriete citrusvruchten. Van vroeg tot laat waren ze aan het plukken. Af en toe stiekem een paar rijpe vruchten nuttigend, als de Vredesbewakers niet keken. Maar hoe veel soorten er waren? Al schoot je haar dood. ''Dat zou ik niet precies weten.. Veel, denk ik.''  Op school leerden ze veel over landbouw, maar de exacte cijfertjes zou alleen iemand zo ijverig als Gwen onthouden hebben, bedacht ze zich met een verzwaard hart. ''Waarom wil je dat weten, Jaimy?'' vroeg ze, voornamelijk om zichzelf af te leiden van de herinneringen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Lovell
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 30
Registratiedatum : 13-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Tiener zijn
Leeftijd: 16 jaar

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | za dec 19, 2015 6:45 pm
Al kauwend op de stengel die het meisje aan hem had gegeven, wachtte Jaimy op haar antwoord. Het was heel zuur en hij spuugde het bijna uit. De afkeurende blik van zijn moeder en van Adam schoot hem te binnen, als hij weer iets niet goed had gedaan. Dit zorgde ervoor dat hij het niet naar het meisje voor hem spuugde. 'Dat zou ik niet precies weten... Veel, denk ik.' Het duurde even voordat ze wat zei. De jongen knikte. Jammer, dat ze het niet wist. Hij zou het misschien bij zijn districtleider kunnen vragen, want die was ook heel slim. 'Waarom wil je dat weten, Jaimy?' vroeg Norah. Hij slikte de stengel met veel moeite weg en zei: 'Oh, gewoon. Ik vroeg het me af.' Er was niet veel meer. Hij wilde nog iets zeggen. Iets liefs. Maar hij wist niet wat. Hij richtte zich op de eetbare en niet-eetbare planten voor hem. Er waren er een paar die er heel raar uitzagen en die je ook niet kon eten. Hoe moest hij dit ooit allemaal onthouden? Oh, misschien wist Norah dat. Jaimy draaide zich om en vroeg: 'Hoe onthoud je dit'?' Een gevoel van heimwee overspoelde hem plotseling. Hij wilde terug naar huis. Naar Adam en de Verhalenman. Hier hadden ze geen verhalenman die ze zo goed kon vertellen als hij. Niet met de stemmetjes, die het extra spannend maakten. Zou het meisje voor hem verhalen kunnen vertellen? Misschien moest hij dat straks maar aan haar vragen._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayrton Seeger
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 182
Registratiedatum : 07-11-14
KARAKTER

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training | wo dec 23, 2015 11:30 am

Het was alweer dag 2, maar voor Ayrton konden de dagen niet snel genoeg voorbij gaan. Niet dat hij stond te springen om de arena in te gaan, maar toch… Veel erger kon het vast niet zijn dan het Capitool in zijn ogen. Hij kon niet wachten om verlost te zijn van zijn stylist en begeleidster, hoewel Ayrton ze met liefde in de arena zou willen ombrengen als hij de kans kreeg. Nu waren het echter kindertjes die uit waren op zijn dood, en Spelmakers die daaromtrent een zo’n groot mogelijk spektakel van wilden maken. Ja, dat was echt iets om naar uit te kijken…

Maar het was toch eerst tijd om te kijken welke onderdelen en personen Ayrton vandaag een bezoekje zou brengen. Gisteren had hij de spierbundel Gabe, Norah de Capitoolhater en na de pauze had het meisje uit 9 hem aangesproken toen hij zich verder op het boogschieten had gefocust.

Ayrton besloot als eerst langs te gaan bij het onderdeel touwenparcours. Het duurde echter niet lang voordat hij erachter kwam dat dit onderdeel hem… niet lag. Het commentaar van Io de trainster bij de geringste foutjes maakte zijn frustraties er ook niet minder op. Het omhoogklimmen was niet eens een groot probleem: hij had genoeg armkracht om zich op te trekken. Maar toen hij tijdens het klimmen omlaag keek, voelde Ayrton zijn handen ineens klam worden.
“Wat scheelt er, Seeger?” hoorde hij een stem in de verte schreeuwen. “Last van hoogtevrees soms?”
Dat Ayrton het niet zo had met hoogtes, zou hij nooit toegeven. Zeker naar de andere tributen mocht hij niet zwak overkomen. Hij klom dus vastbesloten door, terwijl hij zich bij elke stap eraan moest herinneren om niet naar beneden te kijken. Toen hij het einde gehaald had, klom Ayrton naar de andere kant van het touw en liet zich halverwege de klim los waardoor hij met een klap op zijn voeten terechtkwam. Io waarschuwde hem dat zo’n actie hem een beenbreuk zou opleveren, maar Ayrton lachte slechts naar haar. Haar kritiek kon echt niet op tegen het feit dat hij zijn angst overwonnen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: [Dag 2] Training |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Dag 2] Training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [DAG 3] Training
» Training
» Een test voor de Apprentices en een training voor de Warriors
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Scythepaw´s eerste training

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: Het Capitool-