Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Some are good and some are not

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jennifer Lockheart
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 1466
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer en begeleider District 1
Leeftijd: 33

Onderwerp: Some are good and some are not | do dec 10, 2015 5:57 pm

Jennifer had met zenuwen uitgekeken naar de privésessies en al helemaal naar de uitslag ervan. Er hing veel af van de cijfers die haar Tributen zouden ontvangen, want niet alleen zou het bepalen hoe de inwoners van het Capitool tegen haar Tributen aankeken en of ze hen zouden sponsoren, het zou ook bepalen hoe de Tributen tegen elkaar aan zouden kijken. Natuurlijk hadden ze elkaar wel gezien bij de Trainingen, maar het halen van een hoog (of laag) cijfer zou bepalen of hun eerste indruk goed was of niet. Het enige waar Jennifer op kon hopen was dat zowel Natalia als James het goed had gedaan en een goed cijfer hadden gekregen. Hoewel ze de twee zo goed mogelijk had geadviseerd over wat ze moesten doen, was het bij vooral James afwachten geblazen of hij het had begrepen. Of het zou onthouden. Of het zou doen. Al met al was Jennifer dus best nerveus voor de uitslag, ook omdat ze wel benieuwd was naar de cijfers van de rest. Hoe hadden ze gepresteerd? Wat hadden ze laten zien?

Jennifer had zich op de bank genesteld in de huiskamer die ze deelde met haar Tributen. De tv stond al aan en de scores zouden zo bekend worden gemaakt. Op de salontafel voor haar stond een glas rode wijn dat in eerste instantie onder was geweest van haar avondeten, maar nu was bedoeld om haar zenuwen een beetje in bedwang te houden. De tv ging aan en Nike Foxglove kwam weer eens in beeld. Jennifer rolde met haar ogen bij het zien van de vrouw en pakte haar glas om een slok wijn te nemen. Vreselijk mens was dat toch weer. Ze vertelde een heel verhaal dat niemand echt interessant kon vonden (aldus Jennifer), waarna het dan eindelijk tijd was voor de scores. Een foto met daarop het gezicht van Natalia kwam in beeld en daarnaast verscheen het mooie cijfer zeven. Jennifer knikte goedkeurend. 'Een zeven. Netjes gedaan Natalia,' sprak ze terwijl de foto van James verscheen. Naast James zijn foto verscheen ook weer een cijfer. Een cijfer waardoor Jennifer spontaan de slok wijn die ze net had genomen weer uit spuugde. 'Een één!?' riep de vrouw, veel te hard, veel te verontwaardigd, veel te verbaasd. Haar ogen schoten opzij, op zoek naar James. Hoe kwam die jongen nou weer aan een één!? 'Hoe heb je dat nou weer voor elkaar gekregen!' Met een één kon James sponsoringen wel vergeten! Daarbij zouden de andere Tributen hem hoe dan ook gaan uitlachen. Toegegeven, hij zag er niet uti als een grote bedreiging, maar dit maakte het alleen maar erger.

Door de "klap" die de één van James had gebracht miste Jennifer een aantal van de cijfers van de daarop volgende Tributen miste. Ze kon zich daardoor ook niet echt goed concentreren op de andere cijfers. Ze moest een plan gaan bedenken, en snel!

OOC: Yush, cijfers kijken! Beetje wazige Jenn oeps xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Some are good and some are not

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Good .. Morning [~Foxsong]
» A day away and having a good way.
» good to see you
» {Good times beat bad times} Setjesshopje!
» Write such good stories.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: Het Capitool-