Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 De Arena

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: De Arena | za jan 02, 2016 10:56 am


Elk hokje is ongeveer 250x250m.


Wat ligt er bij de hoorn des overvloeds?
De hoorn is gemaakt van hout en is deels om de grote mast van het schip gewikkeld. Hij ziet er ongeveer zo uit. In de hoorn ligt een skelet, die niets anders draagt dan een kapiteinshoed en in plaats van een rechterhand een haak heeft.
A - Een rugzak
B - De hoorn van een oryx (123cm lang)
C - Een verroest waaier-achtige bijl*
D - Een khopesh
E - Een goedgevulde, leren buideltas
F - Een goedgevulde, leren buideltas
G - Drie verroeste speerpunten*
H - Een kruik met water
I - Een houten boog (zonder pijlen)
J - Een veldfles gevuld met water

*met verroest bedoelen we deze mate van verroesting

Omschrijving Schip
De arena is een perfecte cirkel met een diameter van 3 kilometer. Precies in het midden van de arena staat een grote driemaster van wit hout. De Hoorn des Overvloeds staat midden op het dek, omringd door de vierentwintig platforms, elk op iets minder dan 4m afstand van de hoorn en 1m afstand van elkaar (zodat je een cirkel met een omtrek van ongeveer 24m krijgt). Het schip is aan twee zijden via een touwladder te verlaten. Springen vanaf het dek kan ook, maar dan maak je wel een val van vijf meter.

Hieronder staat een schematische 3D doorsnee-weergave van het schip, zodat je een beeld hebt van waar trappetjes, hekjes en luiken zitten. Het schip is veel gedetailleerder, denk meer aan een combinatie van The Flying Dutchman van Disney en een spiegelretourschip van de VOC. Er zijn geen zeilen gehesen.Kun je het 3D model niet zien, hier vind je wat sceenshots van belangrijke punten.

Omschrijving Arena
Een zandmassa strekt zich vanaf het schip in alle richtingen uit en maakt het moeilijk om te lopen. Kijk je naar het noordwesten, dan zie je in de verte een grote sfinx [afmetingen: 20m x 19m x 74m] en wat vervallen, stenen muurtjes, die ooit misschien wel onderdeel waren van een paleis of een tempel. Ook staan er een paar kapotte zuilen en verweerde Egyptisch ogende beelden en hier en daar liggen wat schedels en botten (van katten en mensen) half onder het zand verborgen.
In het zuidoosten zie je het zonlicht weerkaatst worden door een grote watermassa, gedeeltelijk afgeschermd en omgeven door palmbomen.
Naarmate je dichter naar de rand van de arena loopt, zul je merken dat het lopen makkelijker gaat. Je zakt minder weg in het zand, de bodem wordt steviger. Dan kom je aan bij het gedeelte met de bruine vlekken: dat zijn rotsformaties van zo'n tien meter hoog. Hiertussen huizen tientallen zandadders, hagedissen, schorpioenen en woestijnratten. Die laatste twee soorten komen eigenlijk alleen 's nachts uit hun schuilplaatsen. In de arena is ook één gier aanwezig, die vooral 's avonds veel rondvliegt.

Overdag is het ongeveer 35 graden in de arena, 's nachts daalt de temperatuur naar 20 graden. Belangrijk om te weten: in zo'n warme omgeving houdt een mens het maar enkele uren uit zonder vocht binnen te krijgen.


Voor de posities van de tributen en meer informatie over hen, kun je op deze pagina terecht.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

De Arena

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» De Arena

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-