Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [START] De 3de Hongerspelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Norah Jones
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 202
Registratiedatum : 19-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Seizoensarbeider
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: [START] De 3de Hongerspelen | za jan 16, 2016 5:36 pm

Gabe weerde haar aanval af, wat haar alleen maar vuriger maakte in haar tweede aanval. Ze viel aan met een krachtige slag, schrok van de hoeveelheid bloed. Het feit dat zij dit had gedaan leek traag tot haar door te dringen toen Gabe op de grond stortte. Het was als een reus die neer ging. Het dek leek haast te trillen van de klap, of beeldde ze zich dat maar in? Norah’s handen trilden zichtbaar. Bloed droop van haar bijl af, bot maar dodelijk. Norah kromp ineen, dwong zichzelf om naar het gezicht van de jongen te kijken. Zijn ogen stonden glazig. Een blik die ze onmiddellijk herkende als de leegte van de dood die zijn lichaam over had genomen. Ze was geen onbekende met de dood, haar tante en oom, haar broertje. Familieleden en buren. De dood spaarde in district 11 niemand. Maar zo veel bloed had ze niet eerder gezien.

En ze kon niet wegkijken. Het voelde alsof haar ogen met draden aan Gabe’s lijk waren vastgemaakt. Zouden ze voor haar juichen, daar, in het Capitool? Zou ze fans krijgen? Zou haar waarde in weddenschappen omhoog gaan omdat ze mee had gewerkt aan de eerste dode? En thuis.. Wat zouden ze thuis van haar denken? Pas toen Ayrton Nirwad in een houdgreep nam wist ze haar blik weg te scheuren van het eerste slachtoffer van de Hongerspelen. Toen Ayrton zijn eisen kenbaar had gemaakt kon Norah niets anders doen dan in stilte knikken. Ze kwam overeind en zette twee stappen richting het tasje, dat ze met trillende handen oppakte. Nirwad probeerde haar te stoppen, maar Norah keek hem gepijnigd aan. ‘‘Nir..’’ Wat verwachtte hij nou? Ze kon hem toch niet opofferen voor een stomme tas? Voor een wapen? Zo was ze niet.

Hannah had Enrico duidelijk wat schade aangericht met haar pijlloze boog en liet de jongen achter om zijn beurse armen te bekijken. Ze liep langs Norah en leek even van plan te zijn mee te gaan in Ayrton’s gijzelings plan. Dat Hannah slechts een stukje voor haar stopte en een wijds armgebaar naar de Arena maakte verbaasde haar dan ook. ‘‘Ayrton, kappen nou. Doe eens normaal en kijk om je heen. Met z’n tweeën redden we het niet. Je gedraagt je nu al als een idioot, je hebt water nodig voor je brein overkookt. En die oase is de enige waterbron. Wij moeten die te pakken krijgen. En ik weet zeker dat Norah en Nirwad ons daarbij willen helpen.’’ Het gedrongen meisje wierp Norah een blik toe, die verbouwereerd knikte. Het leek Ayrton al wat te kalmeren, wat Norah ervan overtuigde dat dit de juiste weg was. ‘‘Wat ik zei meende ik.. Ik wil niet jullie vijand zijn, geloof me,’’ smeekte ze hem. ‘‘Samenwerking?’’ vroeg Hannah, met een uitgestoken hand, die Norah bevestigend schudde. ‘‘Graag.’’ Dit leek gelukkig genoeg te zijn om Ayrton’s gekte te verdrijven, want de jongen liet Nirwad los. Nirwad wreef even over zijn nek, maar was verder gelukkig in orde. ‘‘Volgens mij kunnen we allemaal wel wat water gebruiken,’’ sprak Nirwad luchtig, al klonk hij niet zo opgewekt als normaal. Water. Daar was Norah het zeker mee eens.

Snel namen ze de situatie op. Op het bovendek van het schip vond Nirwad touwen, waarvan hij een flink stuk touw oprolde en mee nam. De andere twee touwen wierp hij zwierig van het randje van het dek af, in de volledige overtuiging dat dat slim was. Norah benaderde het skelet dat in de hoorn verstopt was en haalde er de haak en hoed van af, voorzichtig om de gruwelijk bleke botten niet aan te raken. De haak gaf ze aan Nirwad, onder het motto van ‘beter dan niets’. De hoed hield ze weifelend in haar handen, waarna ze die uitnodigend richting Ayrton hield. ‘‘Hier. Om je hoofd koel te houden.’’ Norah glimlachte aarzelend. Ze wist dat hij zich net nog tegen haar gekeerd had, maar met wat moedwillige naïviteit kon ze dat nog net aan de hitte toeschrijven. En ze wilde hem vertrouwen, ze moest wel.
Terwijl in ieder geval Hannah en Nirwad bij de touwladder verzameld waren richtte Norah zich kort tot Enrico, die nog steeds bij de bewusteloze Gloria zat. ‘‘Enrico.. Wat ga jij doen?’’ vroeg ze hem zachtjes. Het werd algauw vrij duidelijk dat de jongen niet van plan was zijn maatje Gloria achter te laten. Maar Norah besefte dat ze hier niet konden blijven. Ze had dorst en bovendien werd ze er ontzettend zenuwachtig van dat er nog mensen onderin het schip waren, met wie weet wat voor snode plannen.  ‘‘Ok. Wij gaan op zoek naar water. Komen jullie ook, als…’’ Het vervelende knagende gevoel dat Gloria wellicht blijvende schade van Gabe’s klap had opgelopen probeerde ze van zich af te schudden. ‘‘Zodra Gloria weer wakker is?’’ Hiermee namen ze afscheid en Norah daalde achter Nirwad aan af van de touwladder.

Norah wikkelde haar sjaal los en sloeg die als een losse omslagdoek om haar hoofd en schouders, om die tegen de hitte te beschermen. ‘‘Naar het water?’’ vroeg Hannah aan het groepje om haar heen, al was er duidelijk weinig plaats voor discussie, waarna Hannah door het zand begon te zwoegen. Norah en Nirwad volgden haar op de voet, al nam Nirwad de voorzorgsmaatregel Ayrton bijna constant in het oog te houden.

TL;DR:
- Norah wil Ayrton geven wat hij vraagt
- Hannah overtuigt Ayrton dat een samenwerking meer zin heeft, Norah bevestigt dit.
- Nirwad vindt de touwen op het bovendek. Hij neemt er 1 mee en gooit de andere 2 naar beneden. Norah pakt de haak en de hoed van het skelet. Ze geeft de haak aan Nirwad en de hoed aan Ayrton. (wat Ayrton hier precies doet weet ik niet, dus dat zal Paashaas zelf nog in vullen ^^)
- Met Enrico maakt Norah een halve afspraak dat ze elkaar 'bij het water' weer zullen zien.
- Nirwad, Norah, Hannah en Ayrton verlaten het schip via de touwladder en beginnen hoopvol te lopen richting de oase.
OOC: Godmode van Ayrton en Hannah met toestemming c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: [START] De 3de Hongerspelen | za jan 16, 2016 8:18 pm

Hadden de voorgaande jaren telkens drie doden geëist bij het eerste gevecht, dit jaar was het er maar één: Gabe Hunter. De rust leek weergekeerd te zijn bij de Hoorn des Overvloeds.

Hieronder een overzicht van wat er is gebeurd tot nu toe. Vanaf nu (=straks) wordt de kaart van Panem regelmatig geupdate met sponsoringen/verwondingen/posities/etc. Graag nieuwe topics aanmaken voor de rest van de dag, met in de titel natuurlijk [DAG 1]. De deadline voor deze dag is op 27 januari.

Natalia [1] heeft de rugzak van Oliver afgepakt en omdat Oliver was afgeleid door de pijn in zijn ogen, heeft zij kunnen ontsnappen. In de rugzak zit een tent. (Ongeveer zoiets, eenpersoons.)

James [1] dwaalt rond op het schip.

Valeria [2], Kye [4], Solar [4] en Melvin [9] hebben een bondgenootschap gesloten en bevinden zich in het ruim.

Gabe [2]: is gestorven door de aanval van Norah, Ayrton en Nirwad.

Gracie [3], Eugine [3], Cosmo [11] en Alder [12] hebben een bondgenootschap gevormd en zijn via de oase naar de rotsen gelopen.

Jocelyn [5] en Christy [6]: zijn richting de ruïnes gelopen en hebben twee sponsoringen ontvangen, namelijk een flesje met water en nog een veldfles met water. #sponsoring

Enrico [5], Ayrton [6], Gloria [8], Nirwad [8], Hannah [9] en Norah [11] hebben een bondgenootschap gevormd. Enrico en Gloria zijn nog op het schip, omdat Gloria bewusteloos is. De rest is naar de oase.
Er komt een pakketje voor Gloria naar beneden: een appel met daarin de woorden “stay you” gesneden met een hart. Ook komt er een pakketje voor Ayrton: een flesje water. #sponsoring

Logan [7] is naar het noorden gerend.

Oliver [7] is naar de kapiteinshut gegaan in de hoop water te vinden.

Paula [10] is met de veldfles van J naar het zuiden gerend.

Victor [10] is naar het westen gerend.

Violet [12] wilde naar de oase rennen, maar toen ze zag dat die niet bestond is ze verder gerend naar het zuidoosten.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

[START] De 3de Hongerspelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [START] De 3de Hongerspelen
» Let's start with it ~
» Nieuwe start van Gymles!
» De Hongerspelen
» OOC Hongerspelen topic 2.0

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-