Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [Dag 1] Sinds wanneer is dit een kampeervakantie?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Natalia Russo
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 664
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: [Dag 1] Sinds wanneer is dit een kampeervakantie? | ma jan 25, 2016 11:11 pm

Natalia’s aanval had het gewenste effect. Oliver liet de felbegeerde tas los en stelde Natalia daarmee in staat om met tas en al te maken dat ze wegkwam. Ze spurtte weg, langs het meisje van acht dat het aan de stok had met Gabe. Dolgelukkig dat zij niet in haar schoenen stond, rende Natalia door. Ze beklom een van de trappen en kwam uit op het bovendek uit, waar ze drie lange touwen aantrof. Natalia bleef staan, starend naar de drie touwen, twijfelend of ze er een mee moest nemen. Pas nu ze stilstond besefte ze hoe ongelofelijk warm ze het had. Het zweet gutste van haar lijf en ze besefte maar al te goed dat ze dit niet lang vol zou kunnen houden als ze geen water binnen kreeg. BANG. Natalia schrok op van het kanon dat de dood van een tribuut aankondigde. One down, twenty-two to go. Vanaf haar relatief veilige plaats op het bovendek zag Natalia hoe de tributen zich begonnen te verspreiden. Een aantal verliet het schip, een aantal anderen bleven achter. Ze was hier dus niet alleen. Eerlijk gezegd had Natalia helemaal geen idee waar het grootste deel van de tributen heen was. Ze zag er een paar lopen in de verte, maar het waren er zeker geen tweeëntwintig. Waar de hell was iedereen? Terwijl Natalia schichtig om zich heen bleef kijken, vastbesloten zich niet te laten overvallen door een van de andere tributen, maakte ze de rits van haar jas los. Die sweater was sowieso overdreven. De rest van haar kleren kon ze waarschijnlijk beter aan houden, wie weet hoeveel koeler het nog zou worden als het eenmaal nacht was. Ze trok de sweater zo snel ze kon uit en propte hem in de tas, waar een tent in bleek te zitten. Een fucking tent. Wat moest ze nou met een tent. Dacht Peak dat dit een of ander hip kampeeruitje was? Alsof ze op haar dooie gemak een tent op ging zetten en erin ging liggen. Wapens en water. Dat had ze nodig. Geen fucking tent.

Automatisch verplaatste haar blik zich naar de oase. Tot haar verbazing zag ze daar niemand, enkel mensen die weg leken te lopen bij de oase. Natalia fronste haar wenkbrauwen en kneep haar ogen samen in een poging beter te kunnen zien wat er bij dat felbegeerde water gebeurde. Waarom bleef niemand erbij? Waarom verdedigde niemand dat water, de enige bron van vloeistoffen in de arena? Er moest iets mis zijn met het water. Dat kon bijna niet anders, anders zouden mensen daar blijven. Ze trok haar jas weer aan en focuste zich weer op wat er op het schip gebeurde. Twee mensen waren de touwen ingeklommen, richting een kraaiennest en James leek nog steeds verdwaasd over het schip te zwerven. Natalia schudde haar hoofd. Haar districtgenoot zou het nooit lang uithouden. Het viel haar mee dat hij niet de eerste dode was geweest. Ze ritste haar jas weer dicht en keek nogmaals naar de touwen. Meenemen of niet? Dat was de grote vraag.
En dan vraag twee; Waar moest ze in godsnaam heen?

TLDR:
- Natalia rent langs de vechtende tributen naar het bovendek, waar ze de touwen ontdekt. Ze twijfelt of ze er een mee moet nemen.
- Ze trekt haar trui uit en stopt die bij de tent in de tas.
- WTF MOET IK MET EEN TENT PEOPLE. THIS IS NOT A CAMPING TRIP.
- Besluit weg te blijven bij de oase omdat ze het raar vind dat mensen daar niet blijven
- Heeft last van overmatig zweten en een droge mond.
OOC: Vraag: Hoe groot/dik/zwaar zijn die touwen? Ik had eerst van die hele dikke kabeltouwen in mijn hoofd, maar later bedacht ik me dat het ook van die dunnere touwen konden zijn.
Wat voor stokken zitten er in die tent? En zitten er haringen bij?

De touwen zijn vrij dik (beetje formaat klimtouw in de gymzaal).
De stokken van de tent zijn aluminium, redelijk dun en buigzaam en er zitten 6 haringen bij.


Vrolijk komt er een sponsoring naar beneden voor Natalia. In het pakket vindt ze een veldfles gevuld met water en een lange dolk met een lemmetlengte van 42 centimeter om zichzelf tegen dorstige tegenstanders te verdedigen. Succes!

#sponsoring

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.z4.invisionfree.com/HauntedHogwarts
 

[Dag 1] Sinds wanneer is dit een kampeervakantie?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Dag 1] Sinds wanneer is dit een kampeervakantie?
» Banregeling
» yello!
» Gotta Be You♫
» De Warrior Cats boeken (Spoiler alert)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-