Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [Dag 1] Luxe hotel met zwembad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kye Flecker
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 137
Registratiedatum : 24-12-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Visser/scholier
Leeftijd: 14

Onderwerp: [Dag 1] Luxe hotel met zwembad | di jan 26, 2016 11:40 pm

Was het een slim idee geweest om Melvin mee te nemen? Kye wist het niet. Hij wist alleen dat ze snel hadden moeten handelen en dat het joch meenemen de snelste actie was. Bovendien deed hij hem aan zijn broertjes denken en wist hij niet of hij zo vroeg in de Spelen in staat was hem te doden. Een teken van zwakte, besefte hij zich.

Bovendien stonden ze relatief sterk, met zijn vieren in het schip. Ze waren met zijn vieren en gewapend. Als iemand ze wilde aanvallen zouden ze dat maar heel moeilijk onopgemerkt kunnen doen. Daar stond natuurlijk tegenover dat een eventuele sponsoring ze hierbinnen niet zou kunnen bereiken. Ze zouden uiteindelijk het schip uit moeten. Als er geen water was zelfs vrij snel al.

Kye moest zeggen dat hij zich niet heel erg op zijn gemak voelde, voor Valeria uit van de ladder af. Hij was dan wel gewapend, maar van beneden naar boven kon hij zich maar moeilijk verdedigen. Het was duidelijk dat Valeria hen voor geen cent vertrouwde. Niet dat hij iets anders verwacht had. Hij kon alleen maar hopen dat ze haar vertrouwen kon winnen, en tot die tijd zouden Solar en hij om de beurt de wacht moeten houden. Gelukkig leek Valeria te beseffen dat haar beste optie voorlopig was om ze te vertrouwen en kwamen ze zonder gevecht beneden.

Het ruim leek relatief veilig, zonder nare verrassingen van het Capitool. Wat echter wel een nare verrassing was, was de inhoud van de tas. Kye vloekte luid, toen Solar de tas ondersteboven hield en er niets anders dan zand uit stroomde. Hij had toch gehoopt op iets met wat meer waarde dan zand. Lag er nog niet genoeg zand in de Arena? Ugh. Nou ja, ze hadden in ieder geval een tas om eventueel dingen op te bergen.

"Goed. Nu we dat hebben gehad moeten we maar eens rond gaan kijken hier,” stelde Kye voor. Het ruim was een open ruimte, op de palen na en zo op het eerste gezicht leek er weinig te liggen. “Misschien moeten we eerst achter het schot aan die kant kijken.” Kye wees naar de achterkant van het schip, waar een half afgeschermde ruimte was. “De rest lijkt me veilig.”
“Ik ga met je mee. Misschien kunnen jullie dan de andere kant verkennen? Valeria is ook gewapend, mocht het nodig zijn,” stelde Solar voor.

Valeria knikte kort, draaide zich om en ging het ruim in, terwijl Kye en Solar zich naar de achterkant van het schip bewogen.
“Hier ligt een touw!” brulde Melvin al snel.
Voordat Kye antwoord kon geven, klonk er een gekraak en een schreeuw van Solar. Zijn hart bonkte in zijn keel, terwijl hij naar het gat in de vloer rende waar Solar verdwenen was. Proestend kwam Solar boven en een grote grijns verscheen op Kye’s gezicht.

“Hier water!”OOC: godmode toestemming van Solar en water op aanwijzing van de A’tjes.

- Ze gaan het ruim in
- Ze doorzoeken het ruim
- Solar zakt door de vloer en belandt in een tank met water
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[Dag 1] Luxe hotel met zwembad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» This is probably called the 'Lost Hotel' because you get lost easily. [&ICARUS ALIS]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-