Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [DAG 2] 1001 arabian nights

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Solar Gbadamosi
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 131
Registratiedatum : 06-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht:
Beroep: Winnaar
Leeftijd: 19

Onderwerp: [DAG 2] 1001 arabian nights | vr feb 05, 2016 11:27 pm

Twaalf uur 's nachts. Solar schrok op van het geluid van het volkslied dat door de Arena schalde. Vanuit het ruim was niet te zien wie er overleden was, maar ze hadden de kanonsschoten gehoord. Iemand had opgemerkt dat het minder doden waren dan de afgelopen jaren op de eerste dag. Het stelde hen gerust om te weten dat nog niet iedereen dood was. Het was nooit een fijne gedachte. Aan de andere kant was iedere dode die viel een hindernis minder dan een trip naar huis. In die zin konden er nooit genoeg kanonsschoten klinken.

Valeria en Solar zouden samen de late wacht nemen. Kye en Solar hadden besloten ieder de onbekende Tribuut in de gaten te houden, wat inhield dat Kye en Melvin als eersten de wacht hadden genomen. Ze hadden zich verstopt in de punt van het schip, waar ze door de vliering uit het zicht waren van de deur die zich tegenover hen bevond. De mensen die op wacht waren, zaten over het algemeen achter de eerste houten palen in het schip. Soms liepen ze naar de deur of de trap om te controleren of het daar nog leeg was. Tot nu toe was dat gelukkig zo gebleven.

De groep had eerder afgesproken om ergens midden in de nacht de boel te gaan verkennen. Omdat Valeria en Solar het sterkst waren, was er meteen besloten dat zij als eersten zouden gaan slapen. Kye had het vermoeden gehad dat zij niet de enigen zouden zijn die 's nachts op pad zouden gaan, en Solar gaf hem groot gelijk. Het was voor hen dus het handigst om dan al wakker te zijn, mocht er iets gebeuren, maar ook zodat ze niet half slapend op pad zouden gaan.
Solar was zo vroeg mogelijk gaan liggen en had haar ogen dichtgedaan, al was slapen moeilijk. De hitte was hier zo in het ruim wat minder dan buiten, maar omdat ze eigenlijk maar centimeters van het bloedhete - en zon weerkaatsende - zand vandaan was, was de temperatuur hier ook niet erg fantastisch. Zij, en de rest ongetwijfeld ook, was ongelooflijk blij geweest met het water wat ze hadden gevonden. Het had hun levens gered, want een sponsoring hadden ze niet gehad en zou hier waarschijnlijk ook niet kunnen komen. De bedoeling voor nu was om tegen de tijd dat de zon weer op zou komen, hier terug te komen en te schuilen van de zon. Het was niet ideaal, maar ze moesten iets. Voor nu leek dit het meest praktisch.

Om middernacht, na het volkslied, tikte Solar Valeria aan ten teken dat ze wakker moest worden. Of Valeria daadwerkelijk sliep - of überhaupt had geslapen - wist ze niet. Maar aangezien ze niet opschrok en haar speerpunten in Solar's arm had geboord van schrik, gokte ze van niet. Valeria was nog steeds erg wantrouwig.
Solar, nu gewapend met dat ding van Kye, gebaarde naar de twee jongens dat zij nu konden slapen. Ze zouden maar een paar uur de tijd hebben, al was er na de jacht waarschijnlijk nog genoeg tijd om te slapen. Iedereen die besloot overdag rond te trekken had een doodswens.

De jongens trokken zich terug in de punt van het schip. Solar en Valeria bleven achter. Het was donker en Solars ogen moesten er aan wennen, want de laatste keer dat ze ze open had gehad, was het hier nog fel verlicht geweest. Omdat ze elkaar niet goed zouden kunnen zien als ze rondliepen, spraken Solar en Valeria een paar signalen af. In de doodse stilte van de nacht zouden ze elkaar goed kunnen horen. Drie keer kloppen was een verzoek om te komen kijken als er geen gevaar was. Een enkele klop of stamp op de grond gaf aan dat er haast bij was. En in het geval van een aanval was het simpelweg schreeuwen.

De warmte was minder drukkend nu de zon onder was. Als het deze temperatuur zou kunnen blijven, zou het voor de Tributen een stuk makkelijker overleven zijn. Solar dronk van het water. Ze wist niet precies hoe lang ze zonder zou kunnen. Overdag had ze veel vocht verloren. Ondanks dat ze enigszins bij had kunnen tanken, was het maar een kwestie van tijd voordat ze uit zou drogen. Aan de ene kant wilde ze niets liever dan hier weg en de Arena in, om een overzicht te krijgen en de strijd aan te gaan. Dat hield echter ook een confrontatie in met de moordende hitte en de zon direct in haar gezicht. En ze had daar geen water. Solar had echter al voor zichzelf besloten dat het aan het verloop van de nacht zou liggen hoe de boel zou gaan lopen.
Solar en Valeria probeerden elkaar bezig - en voornamelijk wakker, want in het donker was het moeilijk om tegen de slaperigheid te vechten - te houden door met elkaar over oppervlakkige dingen te praten. Hoe waren de stylisten in het Capitool geweest? Wat was het lekkerste eten en het meest bizarre kapsel? Wat voor werk had ze gedaan voordat ze werd getrokken in de Boete? Wat waren de plannen als ze won? Doordat ze nu hetzelfde meemaakten, was het wat makkelijker om dingen te vinden waar ze over konden praten zonder dat het enorm persoonlijk werd. Valeria leek ook ietwat meer op haar gemak te zijn dan de afgelopen dag, wat ook mooi was meegenomen. Het bondgenootschap werd alleen maar ingewikkeld als iedereen elkaar zo extreem bleef wantrouwen.

Na een aantal uur werd het tijd om het plan door te zetten. Solar gokte dat het een uur of drie was. Tijd om te gaan.

Valeria wekte de jongens en nadat alle spullen gepakt waren, iedereen gedronken had en gewend was aan het gebrek aan licht, gingen ze op pad. Met z'n vieren gingen ze de houten trap op, de enige manier waarop ze uit het ruim wisten te komen. Ze liepen naar de trap en Melvin besloot naar de aangrenzende kamer te gaan, waar ze eerder nog niet waren geweest. Solar hield hem in de gaten en toen Valeria en Kye al de trap op wilden gaan, hoorden ze Melvin zeggen: "er is hier een trap! Zullen we even kijken?" Valeria sprong het trapje af en ging meteen naar de andere kamer.
"Kom mee, Melvin! Blijven jullie hier even?" Solar ging akkoord en even later hoorden ze het gekraak van de houten trap waar haar bondgenoten op afdaalden. Solar hoorde Kye in de buurt van de achterste muur lopen, en hoorde toen het geluid van een deurklink. "Hier is een deur?" Het was niet bedoeld als een vraag, maar een deur was niet iets wat Kye had verwacht. "Zullen we even kijken?" "Is goed, doe maar open."tl;dr // godmode toestemming
- Het viertal is in de punt van het schip.
- Valeria en Solar gaan eind van de middag slapen, Kye en Melvin houden de wacht en patrouilleren af en toe.
- Om middernacht wisselt de wacht. Solar en Valeria babbelen een beetje.
- Rond een uur of drie gaan ze op pad. Ze gaan naar de ruimte precies boven het ruim, dan door het open gedeelte waar Valeria en Melvin de trap af gaan om daar de boel te doorzoeken, en Kye en Solar naar buiten willen gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solar Gbadamosi
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 131
Registratiedatum : 06-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht:
Beroep: Winnaar
Leeftijd: 19

Onderwerp: Re: [DAG 2] 1001 arabian nights | ma feb 08, 2016 5:57 pm

De nachtelijke speurtocht had niks opgeleverd. Ze hadden geluiden gehoord van andere Tributen, maar waren niemand tegengekomen en hadden het gevecht niet opgezocht. Ze hadden echter ook geen eten gevonden. Hun knorrende magen waren slechts gevuld met het water uit de tank in het ruim.
Ze hadden getwijfeld om de ratten die in het ruim lagen te koken. Het probleem was echter de hitte en het feit dat niemand wist hoe lang ze hier al lagen. Het kwam er uiteindelijk op neer dat, als ze iets wilden eten, ze ofwel de gok moesten wagen met de ratten, of het ruim uitmoesten. De woestijn was echter ook niet erg aantrekkelijk. Solar had één van de luiken open weten te krijgen zodat, als iemand door een ander omhoog werd geholpen, naar buiten kon kijken. Melvin had hardop gehoopt dat er misschien zo wel een sponsoring kon komen. Het zou in ieder geval erg welkom zijn.

De knorrende magen van de Tributen zorgden voor grapjes in plaats van frustraties. Omdat ze wisten dat iedereen in de Arena nu wakker was, hielden ze zichzelf erg stil, dus alles was op fluistertoon. De gespannen sfeer van gister leek minder, al wist iedereen dat dat tijdelijk was. Dit bondgenootschap kon niet eeuwig blijven bestaan en de afgelopen Spelen had meerdere keren laten zien dat bondgenoten tegen de andere bondgenoten konden keren.

De zon stond hoog aan de hemel toen Kye aangaf voetstappen te horen. Meteen schoot iedereen overeind en slopen ze zo snel mogelijk achter vier grote palen, waar ze zich verscholen. Valeria en Solar stonden achter palen die uitkeken op de rug van de Tribuut die nu naar beneden kwam via de trap. Kye stond bij de eerstvolgende paal, want hij paste er precies achter. Als de Tribuut naar die paal zou kijken, zou hij hem niet zien. Melvin stond achter de grootste paal. Hij was lijkbleek en trilde. Hij had gehoopt elk gevecht te kunnen vermijden en hoopte met zijn hele hebben en houden dat hij niet mee hoefde te helpen.

Het was een oudere Tribuut, maar dat weerhield Valeria en Solar er niet van meteen de aanval in te gaan op het moment dat hij bijna beneden was. Solar seinde dat Valeria zo snel mogelijk naar hem toe moest. Valeria had met haar speerpunten lopen gooien om beter te kunnen mikken. De afstand was nu makkelijk overbrugbaar dus met twee grote stappen kon ze achter hem staan, om haar speerpunten in het lichaam van de jongen te rammen.
Ook Solar kwam tevoorschijn. Hoewel ze onbewapend was - Kye had zijn wapen stevig vast - was ze niet meteen weerloos. Zoals in het geval van ongenodigd gezelschap was afgesproken, zou Solar proberen de persoon vast te pakken en op hun kniëen te krijgen zodat iemand met een wapen het karwei af kon maken. En dat is wat ze in de spontane adrenalinerush probeerde te doen.

tl;dr
- Ze vinden niks.
- Tijdssprong!
- De kinders hebben honger.
- Kye hoort voetstappen en iedereen neemt de posities in die ze van te voren hadden afgesproken: achter de pilaren om de trap heen.
- Zodra Oliver bijna beneden is, springen Valeria en Solar op hem af. Solar zal proberen hem van de trap te sleuren en vast te houden zodat hij nergens heen kan, en Valeria zal proberen hem meteen neer te steken met haar speerpunten.
- Kye staat nog achter de paal, met zijn wapen, klaar om in te grijpen. Melvin wacht ook nog en hoopt vooral dat hij niks hoeft te doen, want hij denkt dat dat zijn einde is.

Oliver valt met een harde klap op de grond. Hij is erg verzwakt door watertekort, maar heeft geluk dat de speerpunten van Valeria niet goed door zijn kleding heen komen, waardoor hij daar nauwelijks verwondingen van oploopt. Hij probeert om zich heen te slaan en weet Solar een bloedneus te slaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solar Gbadamosi
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 131
Registratiedatum : 06-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht:
Beroep: Winnaar
Leeftijd: 19

Onderwerp: Re: [DAG 2] 1001 arabian nights | ma feb 08, 2016 9:38 pm

Solar wist Oliver op de grond te trekken en gooide zichzelf bovenop hem in de hoop dat hij niet meer overeind kon komen. Ze hoorde Valeria vloeken, maar voordat ze kon vragen wat er mis was, raakte de vuist van Oliver haar vol op haar neus. Solar slaakte een kreet en verloor haar balans door de kracht van de klap. Ze wankelde en probeerde zichzelf met één hand op haar plek te houden, terwijl haar andere hand aan haar neus voelde. Iets warms en nats zat aan haar handen en ze voelde hetzelfde op haar gezicht. Het was niet al te moeilijk om erachter te komen wat er aan de hand was.
"Jij kleine -" Woede nam de overhand en Solar was vastbesloten hem hiervoor te laten boeten. Niemand bezorgde haar een bloedneus en niemand was sterker dan zijzelf was. Ze stortte haar gewicht wederom op de jongen en haalde uit richting zijn gezicht, samen met Valeria die één van haar speerpunten nog vasthad. Ook Kye kwam aanrennen, met Melvin op een afstand. Solar kon ze niet zien maar hoorde hun voeten, en Solar ging meteen uit de weg toen ze Valeria hoorde schreeuwen "STEEK HEM NEER, NU! SOLAR, WEG DAAR!" en Kye op nog maar enkele centimeters afstand van haar arm voelde, en ze een blinkend iets naar beneden zag storten in de richting van Oliver's bovenlichaam.


tl;dr (godmode nog steeds toestemming en ook in de vorige post obviously)
- Solar springt op Oliver als hij op de grond ligt, maar laat los en wankelt wanneer ze de klap in haar gezicht krijgt.
- Valeria is in de tussentijd nog bezig met het proberen te bewerken van Oliver. Ze heeft één speerpunt in haar handen en probeert nu vooral gewoon wonden aan te brengen, nu ze weet dat de speerpunt niet zal doden.
- Solar wordt boos en stort zichzelf weer op Oliver die ze zonder enige terughoudendheid op zijn bakkes probeert te rammen.
- Kye komt aanrennen met zijn wapen. Melvin volgt hem op een afstandje maar is niet van plan iets te doen. Valeria roept tegen Kye dat hij Oliver neer moet steken (wat hij ook gaat doen) en Solar gaat uit de kant zodat ze niet wordt geraakt

Solar's vuistslagen breken Oliver's neus en bijna zijn kaak. Valeria weet een speerpunt pijnlijk in Oliver's oor te rammen.

Hierdoor kan Oliver zich niet meer verzetten tegen Kye, die hem doodt.
#dood

_________________


Laatst aangepast door Tyrell Peak op di feb 09, 2016 7:20 pm; in totaal 2 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Duidelijker gemaakt dat Kye aanvalt)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: [DAG 2] 1001 arabian nights |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[DAG 2] 1001 arabian nights

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Five nights (GZ)
» Saturday Summer Nights - [Johnny]
» Why are the nights so dark..?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-