Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [DAG 3] Finally some action

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gloria Fowler
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 93
Registratiedatum : 19-10-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Fabrieksarbeider
Leeftijd: 17

Onderwerp: [DAG 3] Finally some action | zo feb 21, 2016 1:20 am

De tijd sloop voorbij, eerst was er veel gebeurd. Eerst de aanval, waarvan de stille insluiper, helaas, al even stil weer had weten te verdwijnen, kort daarna gevolgd door de bezetters van de boot die dus blijkbaar nog leefden.  De boodschap was duidelijk: er was daar beneden iets wat veel waard was, plus een groep die zij als wapenloos tweetal nooit aankonden. De dood van Oliver was zwaar geweest zelfs terwijl ze het gevecht alleen maar had kunnen aanhoren, want ze waagde het niet om hun plek te verraden door te gluren.

Maar niets was zo zwaar als de dag die volgde, de gloeiende hitte die een heel stuk onverdraaglijker was dan toen ze nog ijsklontjes ter verkoeling hadden. De gesmolten restanten daarvan gingen dan ook veel te snel. Wel gaf het tijd om een plan te bedenken en om te zoeken: zoeken naar hun "partners", want wat daar beneden ook lag, zij zouden er ook voordeel aan hebben. Plus een plek met schaduw was nu überhaupt erg welkom.

Die avond verschenen er 3 gezichten, waarvan ze die van de handloze jongen als enige echt herkende. Zijn lijk had ze immers zien liggen terwijl hij door een hovercraft werd weggehaald. Iets wat lastig van je netvlies is te werken. Toch was ze blij dat haar oude bondgenoten nog allemaal ergens moesten rondlopen, wat hun kansen zou vergroten. Toen ze haar blik van de hemel africhtte zag ze in een flits iets bewegen, voordat het door het donker weer was opgeslokt. Zachtjes tikte ze Enrico aan en wees ze naar de plek waar zojuist iets bewogen had. Samen tuurde ze in het donker, en oh wat was ze dankbaar voor de sterren, want met behulp van al die kleine lichtbolletjes kon ze langzaam  de vormen van vier personen herkennen. "Denk je..." fluisterde ze zacht terwijl ze het eigenlijk al had gezien. Vier personen, herkenbare kleding, de kansen waren klein dat ze er naast zaten. Enrico zweeg een poosje voordat hij voorzichtig knikte. Kwamen ze hier heen?
Zouden ze ze tegemoet moeten komen?

Een geluid van beneden verbrak de stroom van vragen en wijzigde alle plannen die ze eerder had gedacht. De groep was voor de tweede keer naar buiten gekomen. Meteen schoot Gloria tegen de paal in het midden, vurig hopend dat ze niet van hun plek afwisten en dat ze eindelijk het schip zouden verlaten. "Kom op..." fluisterde ze tegen de leegte. Ga weg, ga weg en geef ons de beschutting


TL;DR (van deze flut-post :3):
~ Ze hebben een lange, hete dag weten te overleven
~ Ze wachten tot de groep van onderdek eindelijk het schip verlaat om hem te kunnen claimen. (zodra ze weg zijn zullen ze naar beneden en het schip in sneaken)

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[DAG 3] Finally some action

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-