Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 A call for help

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexandra Leifsson
Begeleider District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 299
Registratiedatum : 13-03-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Begeleider district 3
Leeftijd: 35

Onderwerp: A call for help | zo feb 28, 2016 12:09 am

Zenuwachtig ijsbeerde Alexandra heen en weer. Dit zag er niet goed uit, nee, dit zag er niet goed uit. Eugine en Grace hadden geïmproviseerde wapens gemaakt uit enkele bleke botten. Dat was een grote verbetering ten opzichte van hun volkomen kwetsbare situatie. Mensenbotten. Hoe de Spelmakers daaraan gekomen waren… Alex probeerde er maar niet te veel over na te denken. Ze had belangrijkere dingen aan haar hoofd. Een van haar tributen stond op instorten, de arme Eugine had zichtbaar meer moeite met elke stap die hij zette. En ze had al uren verspild met loze gesprekken met rijke dames die haar geen cent gunden.

Als ze wilde dat Eugine dit overleefde had ze meer nodig dan de paar miezerige toezeggingen die ze tot nu toe had gekregen. Een flesje water ging hem niet genoeg helpen en zelf had ze de mogelijkheid niet meer om te helpen nadat ze het tweetal van haar eigen geld een liter water had gestuurd. Ze zuchtte en doorzocht haar excel sheet van vorig jaar. Daarin had ze honderden nummers en namen staan, sponsors waarvan ze de gegevens had verzameld. Ze koos de volgende uit de lijst en belde op. Het videoscherm sprong aan en toonde een dame gekleed in een strakzittende bontjas van allerlei soorten dierenhuiden en een soort leren hoofdtooi, een afgrijselijk geheel. Alexandra forceerde een gigantische glimlach. ''Goedemorgen, mevrouw La'Croux, oh, U ziet er werkelijkwaar prachtig uit, ik kan niet wachten totdat deze mode haar weg in het straatbeeld vindt.'' Nog wat aangename leugens werden rondgestrooid, maar de dame was in een slecht humeur.  Iemand anders had haar bontjas idee gestolen, met een hoop venijn tot het gevolg. Alexandra probeerde nog wanhopig een positieve draai aan het verhaal te geven, maar het was een verloren zaak. ''Bel vooral als U van gedachten verandert, mevrouw, tot snel.'' De pieptoon klonk en het scherm ging weer op zwart.

Alex dronk haar kop koffie leeg en draaide een rondje in haar stoel. Nog één keer, nog één telefoontje, daarna zou ze op pad gaan. Ze typte een serie nummers in en drukte op enter. Daar ging ze dan. Het scherm sprong weer aan en Alexandra richtte haar aandacht op haar gesprekspartner. ''Goedemorgen,'' begon ze vriendelijk.

OOC: Dag 3 in de middag, Alexandra belt een random Capitool persoon op om te bedelen, feel free to answer Razz

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

A call for help

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Can I call you a friend? My friend? [Spt - Aragon]
» »One call away [setjes shopje]
» Rats come out of the holes they call home [ASPEN]
» They call it the rising sun
» The soft call of nature in a room filled with shadows

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: Het Capitool-