Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [Dag 3] Hiding in Hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Natalia Russo
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 664
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: [Dag 3] Hiding in Hell | ma feb 29, 2016 1:08 am

Dag 3. Zodra de eerste tonen van het volkslied door de arena schalden, keek Natalia braaf op naar de donkere hemel. Ze was afgestompt, nu al. De gezichten aan de hemel boven haar raakten haar niet, behalve dan dat ze zich bedacht dat ze weer minder mensen uit moest schakelen om naar huis te kunnen. Ze stond niet eens meer stil bij het leed van de families in de districten, het leed dat ze zelf maar al te goed kende. Nee, de doden aan de hemel waren slechts een reminder dat er weer minder mensen tussen haar en de reis naar huis instonden.

Na haar aanvaring met het duo in het kraaiennest, had Natalia zich vooral verstopt. Wisselend tussen de tent en de ruimte achter de tent. In de tent was ze beschermd tegen de zonnestralen, maar ze voelde zich uitermate kwetsbaar als ze erin zat. Gedurende de dag was de veldfles met water leeggedronken en had ze een watermeloen ontvangen. Aan het briefje had ze meteen af kunnen leiden dat het afkomstig was van het kleine meisje dat haar een brood had beloofd op haar laatste dag in district 1. Spring. Zuinig doen met fruit had in deze omstandigheden totaal geen zin, dus Natalia had ervoor gezorgd dat iedere hap haar smaakte. Door de sponsoring van de meloen zou ze in ieder geval niet meteen van de honger en dorst omkomen.

Natalia begon de gevolgen van het verblijf in de arena wel te merken. Het gebrek aan slaap, de constant aanwezige gevoelens van honger en dorst, spieren die pijn deden van de constante spanning in haar lijf...Ze werd er alles behalve vrolijk van. De trap in haar gezicht, die ze bij haar aanvaring met het tweetal in het kraaiennest had ontvangen, hielp evenmin. Haar gezicht was uitermate gevoelig en aanraking deed pijn. Zoals de menselijke natuur nu eenmaal in elkaar zit, raakte Natalia dan ook voortdurend haar gezicht aan om te checken of het nog steeds pijn deed.
Het antwoord bleef ja.

Hoewel Natalia zich had voorgenomen om gebruik te maken van de koele uren van de nacht om over haar strategie te denken en eventueel nog wat actie te ondernemen, sukkelde ze al snel na het volkslied in een onrustige slaap. Ze werd een paar keer wakker omdat ze mensen meende te horen lopen, maar goddank leek het erop dat ze óf niet opgemerkt, of niet interessant was bevonden.

Ook toen de dag weer aanbrak, bleef Natalia op het bovendek. Ze had geen idee waar de andere tributen waren. In de verte zag ze wel wat mensen lopen, maar dat kón niet iedereen zijn. Er waren meer mensen dan de mensen die ze vanaf het schip in de woestijn kon zien lopen. Dat betekende dat ze het schip niet alleen met de mensen in het kraaiennest deelde, maar dat er ook nog mensen elders op het schip waren. Vanuit de tent hield ze het dek dan ook scherp in de gaten. Die stomme hoorn blokkeerde het beeld, maar ze kon aardig zien wat er op het schip gebeurde. En ja hoor, toen er sponsoringen naar beneden kwamen, zag ze een deur open schieten en mensen te voorschijn komen. Natalia vloekte binnensmonds, ze besefte maar al te goed dat ze het als eenling waarschijnlijk niet ging winnen als die groep besloot haar aan te vallen.

Toen er ook een sponsoring voor haar verscheen, pakte Natalia die verbaasd op. Toen ze het briefje opende besefte ze dat de tekst van Happy birthday aan de bol zat. Kennelijk waren er twee tributen jarig. De bol bleek echter niet zo makkelijk te openen als voorgaande sponsoringen. Ugh. Dat stomme Capitool. Terwijl ze peuterde aan de bol, in een poging hem open te wrikken, betrapte ze zichzelf erop dat ze zachtjes de tekst op het briefje was gaan zingen. Het was officieel. Ze. Draaide. Door.

Tl;dr:
- Dude I don't even care about the families of the dead. LESS ENEMIES.
- Update on what she's been up to; Water en watermeloen zijn op
- Doet mijn gezicht nog pijn? *poke* Ja.
- Ziet de groep van Solar/Kye/Melvin/Valeria
- Probeert met haar nagels de sponsoring open te pulken en betrapt zich erop dat ze Happy birthday is gaan zingen.

OOC: Ik haat jullie, nu heb ik naast het introliedje van schudden tot het sneeuwt ook happy birthday in mijn hoofd. Irritante combo. Innocent
Also, sorry voor mijn gebrekkige activiteit. Ik ben aan t verhuizen.

graag gedaan

Natalia doet iets goed, want de bol gaat plotseling open. Het is blijkbaar tijd voor een traktatie, want in de bol zit een mooie, regenboogkleurige lolly. Met zo'n vervelend plastic papiertje erom, natuurlijk.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.z4.invisionfree.com/HauntedHogwarts
 

[Dag 3] Hiding in Hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» What the hell is wrong with you?
» [The Final Prophecy] When heaven turns to hell
» Hell is empty and all the devils are here. [ & Dominic ]
» {Hell's kittens} Rai x Owyn
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-