Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Praying for a friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Precilla Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 94
Registratiedatum : 05-01-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Marktverkoopster van groente en fruit
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Praying for a friend | zo apr 03, 2016 9:19 pm

Vermoeid, zo voelde Precilla zich. Vermoeid, maar vooral ook verdrietig en chagrijning. Het was dag vier van de Spelen en hoewel ze erg had best had gedaan, ze sliep slecht. Ze had de Spelen (tegen al haar principes in) zo veel mogelijk gevolgd om Gracie haar verloop in de Spelen te kunnen volgen. Tot haar grote vreugde had haar vriendin het al tot dag vier weten te overleven, iets wat haar goed deed, want ze had iedere dag zoveel mogelijk voor het leven van haar vriendin gebeden. God had overduidelijk haar gebeden verhoord, want tot op heden had Gracie nog aardig wat geluk gehad. Nu was het maar te hopen dat haar vriendin ook deze vierde dag van de Spelen zou overleven. Het zag er hoe dan ook naar uit dat het een spannende en drukke dag ging worden, want er waren veel mensen in de arena op de been. Al gauw hadden de camera's door gehad dat zich bij de sfinx het één en ander aan het afspelen was en dit was dan ook uitgebreid in beeld gebracht. Precilla had vol zenuwen staan kijken naar de ontmoeting van twee grote bondgenootschappen in de arena. Zouden de twee groepen zich samen gaan voegen? Of zouden ze de strijd met elkaar aan gaan? Het klonk hard, maar Precilla hoopte het laatste. Hoe minder Tributen er over waren, hoe groter de kans dat Gracie terug zou komen

Pris zat thuis voor de tv op het moment dat de twee groepen elkaar te lijf gingen. Er werd veel over en weer gemept, gevochten en met woorden geschreeuwd, maar al met al was het een aardige chaos. De camera's deden hun best het acht man tellende gevecht goed te volgen, maar voor Pris was het niet te doen. Het enige wat zij zag was een gevecht met zeven onbekenden en slechts één bekende; Eugine. Ze was de jongen uit haar District bijna helemaal vergeten, omdat haar zorgen allemaal naar haar vriendin uit waren gegaan. Eugine was echter ook een Districtgenoot, een leeftijdsgenoot en ze vreesde ook voor zijn leven. Zachtjes bad ze in haarzelf terwijl ze het gevecht volgde, hopend dat ook de mannelijke Tribuut uit haar District het nog even wat langer vol zou houden en een kans zou maken om terug te keren naar huis.

OOC: Yeah, niet echt denderend, maar ik wilde posten ook al ben ik zwaar moe...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Praying for a friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 3 :: De Stad-