Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Matthew Mills

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew Mills
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 136
Registratiedatum : 18-05-16
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider district 4
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Matthew Mills | wo mei 18, 2016 10:52 am

Naam: Matthew Mills
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: District 4

Familie, vrienden e.a.:
Derrick Mills (vader): Matthew zijn vader is ondertussen 57 jaar. Vroeger was hij echt een meestervisser en het is door hem dat Matthew de kneepjes van het vak geleerd heeft. Na de opstand heeft Derrick beslist om een leidinggevende functie te aanvaarden in de visverwerkingsfabriek omdat hij wat te oud werd om zich 100% op het vissen te kunnen concentreren. Hierdoor heeft hij wel nog veel heimwee naar vroeger en dat komt zijn humeur niet altijd ten goede.

Jane Mills (moeder): Zijn moeder is 55 jaar en heeft altijd bij de visverwerkingsfabriek in het district gewerkt. Ze is dus zeker iemand die niet bang is om haar handen vuil te maken. Ze is een enorm strenge moeder die haar kinderen met veel structuur heeft opgevoed.

Mila Mills (zus): Mila is 32 jaar en heeft een heel sterke band met haar broer. Het is mede door haar steun dat hij besloten heeft om begeleider van zijn district te worden. Zij zal sowieso de eerste zijn die hij gaat opzoeken als hij terug komt van de Spelen. Door haar nieuwsgierigheid gaat hij sowieso urenlang verhalen moeten vertellen over hoe het daar was.

Miles Mills (broer): De jongste telg van de familie Mills is amper 16 lentes oud. Hij is een beetje het nakomertje die er ‘per ongeluk’ nog bij kwam. Maar het is niet omdat hij een accidentje was dat hij daardoor minder geliefd was, integendeel! Miles kijkt altijd op naar zijn broer en zal net zoals zijn zus urenlang willen luisteren naar verhalen over de Spelen. Het vissen heeft hij geleerd van zijn broer en is er enorm getalenteerd in.


Uiterlijk:
Matthew is 1m88 groot en heeft een tamelijk gespierd lichaam door al die jaren te vissen. Hij heeft (tamelijk) kort zwart haar die altijd in model staat. Door de vele uren zon die hij klopt heeft hij een licht gebruinde huid.


Eigenschappen:


3 Goede eigenschappen
- Hij is heel gepassioneerd in alles wat hij doet en dit wil hij overbrengen aan zijn toekomstige tributen
- Hij is eigenlijk altijd al een tacticus geweest waardoor hij vaak 2 stappen vooruit kan denken
- Hij is een enorm creatief persoon, zo vond hij bijvoorbeeld een vistechniek uit waardoor het mogelijk was om nog meer vis te vangen

3 slechte eigenschappen
- *Spoiler alert*  - Hij heeft het moeilijk om zich 100% in zijn job te concentreren door de vrouwelijke geneugden in het Capitool.
- Doordat hij zich voorgenomen heeft zich niet te willen binden aan één vrouw, kan hij daar misschien wel conflictsituaties mee hebben.
-  Door zijn passie en zijn 2 stappen vooruit kunnen denken wil hij wel graag dat zijn plannetjes uitgevoerd worden en is hij soms blind voor ideeën van anderen omdat hij die meestal niet oké vindt.Verleden
Matthew was al van kleins af geïnteresseerd in vissen, hij wou altijd mee met de grote jongens gaan vissen maar het heeft nog immens lang geduurd hij voor de eerste keer mee mocht op zee. De eerste keer was dus hemels voor hem. Sindsdien had hij altijd anderen geobserveerd om zoveel mogelijk bij te leren, zijn vader was hier een grote hulp in.

Al van kleins af aan was Yolene Whitheart zijn beste vriendin, ze deden echt alles samen en werden sinds hun 16e een koppeltje. De relatie ging niet altijd even goed want doordat Matthew veel gaan vissen was zagen ze elkaar niet zo heel veel meer en dat kwam de relatie niet echt te goede. De relatie was gelukkig wel sterk genoeg want ze bleef duren. Op 26 jarige leeftijd trouwde het koppel zelf.

De opstand
Matthew was 30 jaar toen de opstand begong en heeft nooit echt enorm veel van de opstand gemerkt omdat hij meestal op zee zat, maar toen hij op een dag thuiskwam van het vissen werd hem verteld dat Yolene gestorven na een bombardement. Tranen vloeiden met tuiten en wat deed hij om dit te verwerken? Nog meer vissen! Hij zat soms dagenlang op zee omdat dat de enige plaats was waar ze hem met rust lieten. Het rouwproces duurde anderhalf jaar, maar hij had zich alvast voorgenomen om zich nooit meer te hechten aan één bepaalde vrouw om zo nooit meer hetzelfde mee te moeten maken.

Vorig jaar deed Matthew mee aan viskampioenschap in zijn district. Deze belangrijkste wedstrijd in zijn district won hij waardoor hij één van de bekendste mensen werd in het district. Door deze bekendheid werd hij gevraagd om de functie van begeleider te vervullen aangezien de vorige begeleider afgezet werd nadat ze in het Capitool iemand had aangevallen die van top tot teen in het rood gekleed en geschminkt was. Hierdoor werd onmiddellijk ontslagen want je hebt als begeleider natuurlijk een voorbeeldfunctie.

Eerlijk gezegd heeft hij lang getwijfeld om de deze job aan te nemen, niet door de haatgevoelens naar het Capitool toe omdat zijn vrouw vermoord werd in het bombardement. Want raar maar waar, hij had geen haatgevoelens want zo was hij niet tot verbazing van vele mensen. Hij twijfelde vooral omdat hij dan het vissen ging moeten missen. Maar de uitdaging werd dus toch aangenomen omdat hij eigenlijk alles bereikt had in het vissen en dat zijn groeimarge daarin nog beperkt was. Hij wilde zijn passie in de dingen die hij deed overgeven aan de toekomstige tributen. De vierde spelen worden dus zijn eerste.


Overig:
Matthew ziet er jonger uit dan hij in werkelijkheid is. Alhoewel hij 34 jaar is, schatten de mensen hem vaak een aantal jaren jonger in.


Laatst aangepast door Matthew Mills op ma maa 19, 2018 2:22 am; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : HS 5)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Matthew Mills

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Matthew Mills

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-