Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [DAG 6] The things I do for surviving

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayrton Seeger
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 182
Registratiedatum : 07-11-14
KARAKTER

Onderwerp: [DAG 6] The things I do for surviving | vr mei 27, 2016 3:39 pm

Hannah. Het enige gezicht dat aan de hemel verschenen was. Van woede schopte en stompte Ayrton tegen de rotswand, maar dat maakte zijn boosheid er niet minder op. Hij had het zien aankomen: het was de reden van zijn vertrek geweest. Iets wat vroeg of laat toch zou moeten gebeuren. Waarom voelde hij zich dan alsnog zo kwaad?

Ayrton had niet gedacht dat haar dood zo aan hem zou knagen. Had hij nu echt spijt gehad van het in de steek laten van zijn bondgenoten? Hij wist het allemaal even niet meer. Wel wist Ayrton nu al spijt te hebben van het opbranden van zijn sigaret, want die had hij hard nodig om weer bij zinnen te komen.

Het begon ook aardig koud te worden en Ayrton had zichzelf genesteld in het hoekje van een U- vormige rots. Hij had het kapje van zijn jas voor de mond gedaan en sukkelde af en toe weg, maar durfde niet in slaap te vallen nu er niemand was die over hem waakte. Hij probeerde daarentegen in beweging te blijven om te voorkomen dat hij zou doodvriezen. Ayrton had al amper gevoel in zijn tenen en hij kon niet geloven die verdomde hitte nog eens te gaan missen ook. Hoewel, ergens was hij thuis in District 6 meer gewend aan de koude nachten wanneer hij weer eens op straat sliep. Maar deze plotse overschakeling kon zijn lichaam nu niet bepaald waarderen.

Het bleef maar sneeuwen. Zo nu en dan liep Ayrton naar de rand van de rots om de omgeving in de gaten te houden. Er was echter niets te zien. De hele arena was een groot wit wonderparadijs aan het worden en ook waren er geen voetstappen achtergelaten in het sneeuw voor zover Ayrton kon zien in het donker. Hij graaide in zijn zakken in de hoop wat nuttigs te vinden. Iets wat hem warm kon houden, maar naast wat vaasschreven vond hij alleen een verfrommeld leeg plastic flesje. Uch. Ayrton wierp het stuk afval weg en ritste zijn broek open om zijn blaas te legen. Zijn mannelijke geslachtsdeel kwam al snel een koude bries tegemoet en Ayrton was voor een moment bang dat het eraf zou vriezen. Terwijl hij zijn rits echter aan het open maken was, kreeg Ayrton plotseling een idee.

Misschien was dat stukje afval toch nog van nut, bedacht hij zich ineens. Ayrton pakte het flesje en probeerde zijn plas in het stuk plastic te mikken. De inhoud was nu niet bepaald veel, maar zoveel dronk hij ook niet in dezer dagen. Ayrton draaide het dopje op het flesje en hield zijn zelfgemaakte kruik vervolgens onder de lagen kleding tegen zijn lichaam aan om warm te blijven.  

TL:DR;
- Ayrton krijgt een geweten  D=
- Hij heeft het koud
- Plast in een leeg plastic flesje om er een kruik van te maken x'D


Er kwam een sponsoring voor Ayrton naar beneden:
1 pakje rozijntjes (rood pakje met een zonnetje) en een speculaasje. Er zat een briefje bij, met daarop de tekst "Hak ze in de pan, Ayrton!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayrton Seeger
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 182
Registratiedatum : 07-11-14
KARAKTER

Onderwerp: Re: [DAG 6] The things I do for surviving | wo jun 01, 2016 4:35 pm

"Hak ze in de pan, Ayrton!"
Blijkbaar zag het Capitool hem liever een bloedbad veroorzaken dan het maken van piskruiken. Ayrton nam het speculaasje tussen de tanden en beet met een schrale glimlach een stuk van het koekje af. Als zulke acties betekende dat hij gesponsord werd, maakte hij met liefde nog een kruik.

Om aan te sterken at Ayrton de helft van het pak rozijntjes op voordat hij op pad ging. Het was echter meer uit verveling dan dat de subtiele sponsoring hem tot aanzetten bracht. Hij besloot tussen de rotsen door richting de oase te vertrekken in de hoop iemand tegen te komen, maar veel resultaat boekte Ayrton niet. Geïrriteerd liep hij dan ook maar weer terug naar zijn eigen schuilplaats waar hij nog enigszins uitzicht had op de arena. In elk geval had Ayrton een heel spoor van voetstappen achtergelaten in de sneeuw dus misschien was er nog een sukkel die naar hem toe zou komen in plaats van andersom. Met de bijl op zijn schoot hield Ayrton zijn omgeving nauwlettend in de gaten. Zonder bondgenoten om te irriteren begon de verveling echter nog meer te heersen. Niet dat hij het kleffe gedoe tussen de tortelduifjes miste, of de betweterige opmerkingen van Hannah, maar toch... Het was altijd nog beter dan het aanhoren van zijn knorrende maag.


TL:DR;
- Het is geen lang stukje, just read it bastards :')
- Ayrton loopt tussen de rotsen richting de Oase en weer terug
- Verveling heerst

Er komt een sponsoring naar beneden dwarrelen: een pan met hete rijst en curry ( Dit, maar dan in een pan) en een klein pakje melk.


Vlak daarna komt een tweede sponsoring: een stuk brood met daarbij een briefje: Net nu ik je wil gaan sponsoren maken ze die verdomde prijzen 4x zo duur. Karma, nietwaar? Ongeacht of je de wereld nu in je eentje denkt aan te kunnen en je niet wilde dat ik geld hieraan verspil, ik kon niet aanzien hoe je je eigen urine reduceerde tot een kruik. Bovendien maak je een goede kans Ayr en als je partner in crime is het mijn taak om je een handje te helpen naar de overwinning. Je bent nu al zover gekomen, je waagt het niet om het doek te verlaten. Doe alsjeblieft geen domme dingen en hou je hoofd koel.

~ Ryan

PS: Ik bedacht me dat je meer aan je spaargeld in de arena zou hebben dan hier. Dus feitelijk gezien heb ik je niet gesponsord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayrton Seeger
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 182
Registratiedatum : 07-11-14
KARAKTER

Onderwerp: Re: [DAG 6] The things I do for surviving | za jun 11, 2016 12:21 am

Niets doen. Was dat het toverwoord voor het krijgen van sponsors? Of wilde ze zijn batterij opladen zodat hij weer tot actie zou komen? Het boeide Ayrton allemaal vrij weinig toen er voor de tweede keer een lading eten naar beneden kwam. Als een hongerige leeuw sprong de jongen op de parachute af, bang dat er ineens een andere tribuut zijn sponsoring zou afpakken. Hij keek nog een keer naar links en rechts voordat Ayrton in alle rust het pakketje kon openmaken.  

Hij ging op in kleermakerszit op de grond zitten terwijl hij het prutje in de pan bekeek. Was het nu werkelijk teveel moeite gevraagd om er een lepel of iets van bestek bij te stoppen? Niet dat Ayrton nu etiketten kende, maar dat het Capitool hem als beest zag was wel weer duidelijk. Klagen kon hij echter niet toen de brombeer een vinger in de pan stak en deze aflikte. Net voordat Ayrton zijn hele hand in de pan wilde steken, kwam er tot zijn verbazing nog een geschenk uit de hemel vallen. Hij zette de pan even aan de kant en liep naar het parachuutje. Dachten ze wellicht dat het zijn verjaardag was?

Nieuwsgierig naar wat voor 'n peptalk er dit keer opgeschreven was, opende Ayrton het papiertje bij het stuk brood zat en begon te lezen.
Ryan. Ayrton wist nu niet of hij moest lachen of juist kwaad was op de jongen. De eikel had blijkbaar ingebroken in zijn huis en naar geld lopen zoeken om hem te helpen. Hij zou kwaad moeten zijn, maar in plaats daarvan speelde een vreugdeloze glimlach rond zijn lippen. Hoewel Ryan beweerde dat hij al ver was gekomen, voelde de weg naar huis nog steeds mijlenver. Zelfs als hij zou terugkeren, zou zijn thuis en hijzelf nooit hetzelfde zijn als op de dag Ayrton vertrok. Hij had bloed aan zijn handen, veel bloed. Ryan was misschien de enige die hem niet voor een monster zou aanzien. Het monster dat gecreëerd was door de grootste boosdoener achter dit hele gebeuren: het Capitool. Dat was de vijand waar Norah het bij de Hoorn des overvloeds over had gehad
Net als de andere tributen was hij weggehaald van alles wat hem ooit vertrouwd was. Families en vrienden, uit elkaar gerukt. Enkel en alleen voor het plezier van het Capitool en bovendien iets waar Ayrton sinds zijn tijd in deze zandbak ook aan had geholpen. En niet één of twee keer, maar liefst drie keer. Of telde Hannah ook nog mee? Ayrton kon de tel al niet meer bij houden. Hij was er al die tijd van overtuigd geweest dat zijn acties uit overlevingsdrang waren. Het was hun leven, of het zijne. Zo simpel was dat, maar waarom dat ineens niet meer zo zwart-wit leek begreep Ayrton niet.

Met een diepe frons tussen de wenkbrauwen doopte Ayrton een stukje brood in de rijst. De nacht begon langzaam te vallen en hij had inmiddels 3 kanonschoten gehoord. Er waren dus nog 5 tributen over die het leven moesten laten voordat hij terug naar huis kon. 5 tributen met families en vrienden die thuis met smacht zaten te wachten of hun zoon of dochter zal terugkeren. Ayrton had weliswaar geen familie meer en er waren waarschijnlijk niet veel die zaten te wachten op zijn terugkomst, maar het feit dat Ryan hem niet in de steek liet, gaf Ayrton reden genoeg om datzelfde te doen. Hij zou zijn partner in crime niet teleurstellen. En als hij in deze zandbak uitgespeeld was, kon het Capitool haar borst gaan nat maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: [DAG 6] The things I do for surviving |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[DAG 6] The things I do for surviving

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» {Littlewish} There are some things one cannot mend. If you keep lying, this is the end
» TR doing TR things [+ Echo]
» { Things are so much prettier when they burn
» Have faith, even when the things change.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: Het Hongerspelen Archief :: 3de Hongerspelen :: De Arena-