Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Nash Landon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nash Landon
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 12
Registratiedatum : 05-09-16
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Vooral school
Leeftijd: 16

Onderwerp: Nash Landon | ma sep 05, 2016 3:11 pm

Naam: Nash Landon
Leeftijd: 17
Afkomst: District 11
Familie:
Gilliard Landon -  Vader -  49: Een botte man, egoïstisch als wat. Hij is niet makkelijk in de omgang en vertrouwt bijna niemand. Nash wil graag zijn respect winnen, maar wordt niet echt erkend door Gilliard.

Eireen Landon - Moeder - 45: Eireen herft ernstige rugklachten en is snel vermoeid. Het komt erop neer dat ze bijna niets doet. Ze is een leeghoofd, iemand die altijd blindelings aan de kant van het capitool en haar man staat. Behalve dan als hij commentaar heeft op zijn kinderen, want van hen houdt Eireen enorm veel en ze uit graag haar trots voor haar sterke mannen.

Fiege Landon - Broer - 26: De oudste en wijste, noemt Fiege zichzelf altijd lacherig. Hij is een leider in hart en nieren en bepaalt graag wat er in huis gebeurt. Nash kijkt erg naar hem op. Fiege werkt als toezichthouder op de akkers.

Theodore Landon - Broer - 24: Een krachtpatser, die graag Nash stompt en hem pest met namen als Keukenprinses. Theo heeft niet gauw door dat iemand zich onprettig voelt en kan daardoor onaardig over komen. De relatie tussen Theo en Nash is dan ook vooral negatief, met een klein scheutje stilgehouden broederlijk liefde.

Wick Landon - Broer - 21: Wick is niet zo geïnteresseerd in wat er om hem heen gebeurt, hij leeft nogal in zijn eigen wereldje. Wick werkt in een pakhuis waar hij inventariseren bijhoudt.

Cara Landon - Zusje - 8: het laatste nakomertje van het gezin. Nash moet vaak op haar passen als hij thuis is, wat hij vervelend vind. Cara is ontzettend meisjesachtig en eist veel aandacht.

Dexter - kat - 3: een energieke kat die maar al te graag dode muizen in Nash' schoenen stopt, met alle loshangende touwtjes speelt en stiekem werelddominatie probeert te bereiken.

Vrienden, belangrijke kennissen e.d:
Alby Deshart (18): Alby is een van de weinige jongens van deze leeftijd, die ondanks zijn ondergemiddelde intelligentie nog steeds dagelijks naar de dorpsschool wordt gestuurd. Zijn familie kan het zich veroorloven, door hun goede positie ten opzichte van het bestuur hebben ze makkelijke baantjes. Niet dat Nash klaagt, want Alby is een van z'n beste vrienden en hij zou hem niet willen missen op school.
Darren Cierro (17): ondanks de mot die Nash heeft met zijn tweelingzus en haar vriendin is Darren een van de goede vrienden van Nash.  Darren is ontzettend geduldig met kinderen, waardoor Nash hem vaak met Cara opscheept.
Rayne Muireann (17): een jongen met een enorme fantasie en angstaanjagend gladde tong, die de ene na de andere leugen probleemloos aan elkaar praat (en daardoor vaak niet meer wordt geloofd als hij eens de waarheid spreekt). Maar ondanks zijn leugenachtige aard is Rayne wel een gezellige en humoristische persoon om mee om te gaan.
Calvin Muireann (15): de jongere broer van Rayne, echt nog een jochie dat zichzelf iets al te graag wil bewijzen tegenover zijn oudere stoere 'vrienden'.

Tori Cierro (17) en Vanessa Williams (16): Twee meisjes waarmee Nash niet echt goed overeen komt. Tori is het zusje van een van zijn goede vrienden en Vanessa haar trouwe aanhangsel. Het zijn liefhebbers van drama en nogal valse krengen af en toe. Door de vele ruzies en het gekibbel is de sfeer tussen hen absoluut niet gezellig.
Gwendolyne Jones (RIP): Gwen is, tja, een nerd. Nash doet vaak pogingen om haar tijdens de pauzes een beetje te laten ontspannen, vooral door haar half te dwingen de keeper te zijn van zijn team tijdens potjes straatvoetbal.
Ze zit in dezelfde klas als Nash, waardoor hij vaak naast haar wordt neergezet wanneer hij en Alby te luidruchtig zijn. Gwendolyne maakt vaak aantekeningen als Nash niet kan komen, waardoor de jongen hetzelfde voor haar heeft gedaan toen zij het thuis druk had door de Hongerspelen waaraan haar zus Norah meedeed.

Uiterlijk:
Zijn huid is donker en vrij gaaf. Aan de rechterkant van zijn gezicht heeft hij een paar putjes en kleine littekens van acne zitten, die de symmetrie van zijn gezicht verbreken.
Nash heeft zeer donkerbruin haar, wat kleine krulletjes vormt. Hij houdt het kort geknipt, omdat het anders een warrige boel wordt. Ook groeit hij beginnende gezichtsbeharing, die hij vaak netjes af scheert.
Zijn ogen zijn lichtbruin met donkere spikkels.
Hij is lang en stevig gebouwd, met flink gespierde armen. Zijn handen hebben een ruwe laag eelt door het werken.

Eigenschappen:
Nash is vriendelijk en over het algemeen vrij beleefd. Door zijn gegoede omstandigheden heeft hij niet altijd een totaal besef van de problemen van armere gezinnen, al is dat geen bewuste onwetendheid. Hij vindt het wel ongemakkelijk om over zulke verschillen te praten, hoewel hij graag zou willen helpen weet hij niet hoe. Nash houdt ervan actief bezig te zijn en heeft leiderschapskwaliteiten.
Hij gaat soms slordig om met zijn spullen en heeft niet altijd even veel oog voor detail. Wel werkt hij altijd hard, al is dat deels ook omdat hij dan meer tijd overhoudt om rond te hangen met vrienden.

Nash schaamt zich af en toe voor zijn familie en hun rijkdom, en hij is bang dat hij er daardoor niet helemaal bij hoort bij zijn vrienden. Ook zijn 'vrouwelijke' eigenschappen en hobbies houdt hij vrij goed verborgen doordat zijn familie daar zo neerbuigend over doet.
De jongen houdt van dieren, vooral zijn kat Dexter. Hij heeft het niet zo op jonge kinderen, omdat hij het lastig vindt met ze te communiceren op hun niveau. Daarom vindt hij het altijd fijn als iemand anders zich met Cara bemoeit, al irriteert het hem wanneer ze zeggen dat Cara zo'n engeltje is, terwijl hij haar duivelse gedrag moet verdragen.

Geschiedenis:
Nash is geboren in een relatief welvarend gezin. Hij hoefde nooit met lege maag naar bed en kon buiten spelen zo veel hij wilde.
De familie beheert namens het capitool een aantal akkers die al generaties lang in de handen van de Landon familie zijn. Hierdoor hebben ze een redelijk grote boeren woning en een kleine stal met dieren. Ze hebben twee zeugen en een zwijn, enkele kippen en twee paarden die de ploegen trekken.

Zijn oudere broers maakten vaak gebruik van hun leeftijdsvoordeel om hem te pesten, waardoor hij al vanaf jonge leeftijd leerde van zich af te bijten. Op de basisschool kreeg Nash langzaamaan meer inzicht op het privelege van zijn gezin, aangezien er andere kinderen hongerig naar school kwamen en wat later zelfs helemaal niet meer. Ook Nash moest natuurlijk meehelpen op het land, thuis en met het verzorgen van de dieren, maar het was minder urgent dan bij sommige andere gezinnen. Gilliard had zijn zaakjes goed voor elkaar en behield zijn relatieve rijkdom met harde hand. Dat maakte de man niet bepaald populair. Gelukkig trokken de vrienden van Nash zich daar niet veel van aan, zodat hij vrijwel zorgeloos kon blijven spelen en klieren.

Toen zijn moeder een hernia opliep, gecombineerd met nog andere vermoeidheidsklachten, moest Nash plotseling een stuk meer doen thuis. Zijn broers bedankten vriendelijk voor de huistaken, zij waren immers mannen, en zijn vader was van mening dat Nash zich dan tenminste nog een beetje nuttig maakte. Zo begon hij te poetsen en wassen, waaraan hij een hekel kreeg, maar leerde hij ook te koken met welke ingrediënten dan ook, wat hij stiekem best leuk vond. Zijn broers, zeker Theodore, lieten regelmatig weten hoe Nash nu letterlijk huismoeder was, waardoor hij de neiging kreeg om agressief van zich af te slaan om zijn mannelijkheid te bewijzen.

Tijdens de donkere dagen heeft de twaalfjarige Nash niet veel bijzonders gedaan. Hij zorgde voor zijn zusje, keek toe hoe er vanalles aan gort werd geslagen. Een van de rellen bracht een grote groep arbeiders op hun akkers bijeen, waarna Gilliard de Vredebewakers heeft ingelicht, wat hem een geld-beloning opleverde, maar ook de haat van enkele families die daarvan weten. Hiervan is Nash niet op de hoogte. De hele opstanden hebben hem wel rustiger gemaakt en heeft ook de familie dichter bij elkaar gebracht.

Sinds drie jaar heeft de familie een kleine trekker (gekocht van de beloning die Gilliard kreeg)  waarmee de droge grond kan worden geploegd, maar aangezien benzine redelijk duur is wordt deze niet heel intensief gebruikt.
Qua bonnen heeft Nash eerst slechts één bon aangenomen, terwijl Wick er ook een paar nam. In jaar twee nam hij er twee. Nu Wick te oud is heeft Nash in een vlaag van onnadenkendheid zes bonnen aangenomen, om te laten zien dat hij heus wel een bijdrage levert aan het gezin.

De Hongerspelen:
Vaardigheden: Hij is sterk en heeft goede motorische vaardigheden. Nash kan goed vuur maken en eten bereiden, waardoor hij ook kennis heeft van eetbare planten in zijn district. Hij heeft enkele keren een big of een kip moeten slachten, dus heeft al ervaring met het doden van een levend wezen. Hij is vaardig met een mes (snijden e.d) en kan goed over weg met een zeis.
Nash is over het algemeen een prettig persoon om mee samen te werken. Hij zou zeker proberen een bondgenootschap te vormen, maar deze ook weer afbreken wanneer het niet meer houdbaar is.

Soms heeft hij de neiging stoer te doen, wat tot dom gedrag kan leiden. Hij laat zich tot zekere hoogte met woorden uitlokken of juist overtuigen om iemand geen kwaad te doen. Nash is lichtelijk lactose intolerant en allergisch voor schaaldieren (niet dat hij dat weet aangezien die er niet zijn in District 11). Hij houdt van dieren, maar voelt zich erg onaangenaam bij kleine kriebelbeestjes zoals spinnen, wat zijn stoere imago toch wel schaadt. Nash is niet heel innovatief, maar heeft wel een goed geheugen van hoe dingen in zijn district gaan.

Aantal bonnen: 6 voor leeftijd + 1 eerste jaar + 2 tweede jaar + 2 derde jaar + 6 vierde jaar = 17 bonnen.

_________________


Laatst aangepast door Alexandra Leifsson op zo maa 18, 2018 8:24 pm; in totaal 4 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Ná 4e Hongerspelen!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Nash Landon | ma sep 05, 2016 8:11 pm

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Nash Landon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Tieners-