Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 ►Ødin Niccolò Donaghue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Odin Donaghue
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 246
Registratiedatum : 09-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep:
Leeftijd: Forever 18

Onderwerp: ►Ødin Niccolò Donaghue | za aug 10, 2013 1:27 am

∫ BASICS

Naam: Ødin Niccolò Donaghue
Nicknames: Odi, Odindo, Dino, Houdini
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 18
Woonplaats: District 6
Familie: 

Gareth [father];; De vader, de leider. De man des huizes. Hij is zeer seksistisch, vindt dat vrouwen er enkel zijn om te gehoorzamen. Hij heeft Odin niet bepaald een goed beeld gegeven van hoe het nou is om een relatie te hebben. Cleo is er voor hem om te koken, op te ruimen en daarnaast ook nog te werken. 's Avonds moet de vrouw natuurlijk ook nog eens klaar staan om mee naar boven te gaan. De verhoudingen van zijn vader, met hoertjes en huisvrouwen, hebben Odin weinig naïef gemaakt over liefde. De meeste vrouwen smelten weg voor de slechterik, de invloedsrijke man. En dan laten ze hun eigen lief gewoon zitten. Odin koestert naast walging toch ook de wens om door Gareth gewaardeerd te worden. Een gecompliceerde relatie dus.

Cleo [mother];; Met heel zijn hart houdt hij van zijn moeder. Daarom doet het ook zo'n pijn om te zien hoe Gareth met haar om gaat. Onder zijn invloed is zij van een prachtige vrouw langzaam een wrak geworden. Haar vettige haren hangen in slierten voor haar gezicht, ze heeft rimpels en wallen. Odin probeert haar altijd te helpen en op te vrolijken, maar moet toch zien hoe ze met de dag zwakker wordt. Oud zal Cleo op deze manier zeker niet worden. Ze is zwaar depressief en Odin vermoedt dat de vrouw verslaafd is aan verschillende pijnstillers en drugs.

Onix [brother];; Onix is voor Gareth de perfecte zoon, de ideale jongen. Anderhalf jaar jonger en tien keer zo mannelijk als zijn broer. Stoer, schreeuwerig typje, met een onwijs grote mond naar vrouwen. Wanneer een meisje te dicht in zijn buurt komt zal hij niet aarzelen om lichamelijk contact te zoeken. Onix is gespierd en overheerst zijn broer graag. En Odin? Die laat het allemaal gedeisd over zich heen komen.

∫∫ OUTSIDE

Ogen: Odin heeft lichte ogen, die tussen groen en blauw in zweven. De kleur wordt door de lichtinval en de kleuren die hem omringen beïnvloed.

Haar: Odin's haar is springerig en vanboven licht gekleurd. In de zon wordt het snel nog blonder, waardoor zijn lokken in de zomer lichter zijn dan in de winter. Het kapsel van de jongen is warrig, speels en jongensachtig.

Bouw: Odin is redelijk slank gebouwd. Anders dan zijn vader en broer heeft hij nooit echt spieren gehad. Ook na trainingen behield hij zijn tengere postuur, het is gewoon zijn bouw. Odin is niet al te kort, al steekt Onix nét een of twee centimeters boven hem uit.  

Opvallend: Odin heeft een dun, langwerpig litteken op zijn rug.

∫∫∫ INSIDE

Eigenschappen: 

Perfectionistisch;; Odin wil alles goed doen, vooral qua uiterlijke zaken. Dit is erg extreem bij hem. Als hij ziet dat je een sprietje in je haar hebt kan hij het haast niet laten om het te verbeteren. Onix bespot hem hierom, noemt het een vrouwelijke mietjes eigenschap. 

Vlug gestresst;; Als er dan iets niet perfect is, als hij geen controle heeft.. dan raakt Odin snel gestresst. Hij heeft last van OCD, al is dat nooit officieel bevestigd.
Heeft last van paniek aanvallen;; Dit heeft te maken met de OCD-aanvallen die hij heeft. Symmetrie, perfectie. Zelfs lichte smetvrees komt om de hoek kijken als hij een slechte dag heeft.

Netjes;; Vanwege die smetvrees is Odin erg netjes. Hij ruimt dingen op, weet altijd waar zijn spullen liggen. Ook zal hij graag jouw bureau ordenen als hij de kans krijgt.

Formeel;; Hij is erg beleefd, ondanks alle scheldwoorden die hem soms om de oren vliegen.

Theatraal;; Toch houdt Odin ook wel erg van drama, hij wil het niet graag toegeven, maar aandacht is belangrijker dan hij zou willen. Verlegen en stil als hij is, wil hij toch dat er iemand is die hem opmerkt, of in elk geval: Dat er iets om hem heen gebeurt.

Afhankelijk, bindingsangst;; Odin hecht zich niet snel aan mensen, maar als hij dat wel doet is hij erg aanhankelijk en knuffelig. Niets is fijner dan in slaap vallen tegen iemand aan, als je het hem vraagt.

Afwachtend;; Hoewel hij dus zeer verlangt naar iemand om te omhelzen, zal Odin nooit de eerste stappen zetten. Sterker nog, hij zal afgeschrokken worden als het te snel gaat, zich verstoppen en blozen. Wil je hem iets zeggen? I love you? Bang voor gevoelens, die niet beantwoord worden durft hij de drie magische woorden niet eens te denken. 

Zachtaardig, lief, vriendelijk;; Odin is werkelijk een engel als het op mensen helpen aankomt. Hij is behulpzaam, vriendelijk en vraagt altijd hoe het gaat. En als het dan slecht gaat helpt hij graag om dat te verbeteren. Odin haalt een deel van zijn zelfwaarde uit het helpen van anderen, wat tot een grote drang leidt om 'nuttig' te zijn.

∫∫∫∫ PAST
Verleden: 
In the end, you just get tired - tired of the struggle, tired of losing everyone that matters to you, tired of watching everything turn to dust. If you live long enough, the only certainty left is that you’ll end up alone.
Geboren in een vrij rijk gezin zou je toch denken dat hij geluk had. Zijn vader was de baas van een groot bedrijf. Een fabriek om verdovende middelen, medicijnen en morfine te produceren. Ze wonen in een huis wat voor de levensstandaard van district 6 zeer goed is. Hij had altijd genoeg te eten, kon naar school en had vrije tijd. Toch is Odin's jeugd nooit echt gelukkig geweest. Zijn vader was een zeer strenge man, die hij meerdere malen met hoertjes of getrouwde vrouwen betrapt heeft. Gareth maakt er absoluut geen geheim van dat hij verschillende vrouwen als minaressen heeft, tenminste in de familie niet. Buitenshuis staat hij bij de onwetenden bekend als respectabel man. Odin walgt hiervan.

Zijn broer Onix haalt er een ziekelijk genoegen uit om Odin voor schut te zetten, iets wat zowel thuis als op school op dagelijkse basis gebeurt. Te zachtaardig om iets terug te doen laat Odin het haast altijd over zich heen komen. Hierdoor heeft hij nooit echt vrienden, omdat Onix iedereen die hem ook maar een beetje lijkt te mogen totaal afschrikt. 

Odin stort zich dus maar op zijn leerwerk en ontwikkelt ondertussen een gecompliceerde persoonlijkheid. Na wat vervelende ervaringen met meisjes die hij mee naar huis nam is hij nooit een relatie aangegaan. De eerste persoon die hij namelijk meenam werd een paar dagen later in de armen van zijn vader aangetroffen, schaamteloos zoenend. Odin is toen zeer kwaad geworden en heeft een boek en twee borden naar zijn vader geworpen. Die werd hierdoor geraakt en hield er een litteken aan over. Ook Odin kwam er niet ongeschonden van af, na een straf van Gareth. Over details zwijgt hij liever en praten over het dunne litteken op zijn rug doet hij liever niet.

Zijn moeder Cleo kwijnt weg onder de slechte behandeling die Gareth haar geeft. Onix lijkt het niet uit te maken, hij ziet haar als nutteloos. Odin trekt het zich heel erg aan en probeert anders dan zijn broer Cleo uit de depressie te trekken. Onix werkt tegenwoordig als dealer in de morfine die vader produceert. Vermoedelijk heeft hij stiekem Cleo ook aan verdovende middelen geholpen, die vrij gemakkelijk te verkrijgen zijn, al helemaal voor de familie Donaghue.
Odin heeft verschillende slechte dagen, rond zijn zestiende begon de opstand. Toen heeft de jongeman ook een zwaar OCD ontwikkelt van de stress. Alles was zo chaotisch, hij had geen invloed meer in de warboel. Hun fabriek en familie werd ongeschonden gelaten, maar Odin's nichtje en neef zijn door opstandelingen koelbloedig vermoord. Dat heeft hem met zéér gemengde gevoelens over de Opstanden achter gelaten en ergens kan hij het ook wel begrijpen dat het Capitool de hongerspelen in het leven heeft geroepen.

Odin sleept zich dag in dag uit voort. Hij heeft niemand om naar toe te gaan. Het enige wat hem wat vreugde brengt is naar de velden gaan en daar poezië lezen of schrijven. Odin houdt van zijn familie, ondanks alle moeilijke dingen, dus waag het niet om één slecht woord over hen te zeggen. Pas als je alles van hen weet, hun verhaal kent, dan pas kan je een oordeel vellen.
En daarbij: ''Mistakes are what makes us human.''

∫∫∫∫∫ HUNGERGAMES
Sterke punten;; Odin zou voor sponsors best aantrekkelijk zijn, hij is knap en kan op goede momenten zeer charmant zijn.
Hij kan zich zeer goed navigeren, de weg vinden aan de hand van sterren, wind of een zelfgemaakt compas of andere aanwijzingen is allemaal mogelijk.
Verder is hij goed in camouflage door zijn drang naar perfectie.
Odin beheerst de beginselen van eerste hulp, al weet hij niet extreem veel van planten af.
Hij is niet extreem gespierd, maar heeft genoeg kracht om zich normaal te kunnen handhaven.
Omdat hij altijd goed te eten heeft gekregen zal hij meer reserves hebben dan graatmagere deelnemers, wat het tekort aan voedsel iets dragelijker kan maken, al is hij honger nauwelijks gewend.

Zwakke punten;; Odin zou nooit in koele bloedde een persoon kunnen vermoorden. In een gevecht, een spontaan en intens moment, is hij tot alles in staat. Hij wil overleven. Maar iemand aankijken, neerdrukken en een mes over hun keel halen? Hiertoe is de zachtaardige ziel echt niet in staat.
Odin kan vreselijk slecht mikken.
Mentaal kan het ook wel een probleem worden: als hij instort gaat het gegarandeerd goed mis..

Aantal bonnen;; 7 bonnen vanwege zijn leeftijd, geen extra bonnen.

_________________

Forever yours
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: ►Ødin Niccolò Donaghue | za aug 10, 2013 7:33 am

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

►Ødin Niccolò Donaghue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-