Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Zegetocht District 3 HS3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2135
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Zegetocht District 3 HS3 | za okt 15, 2016 2:08 pm

Ada Kis schoof haar bril wat verder op haar neus en keek naar de mensen die zich op het plein verzameld hadden. Weer moest ze een winnares uit een ander district verwelkomen. Weer waren de tributen van district 3 overleden. Gracie Ashworth en Eugine Spacey waren niet helemaal kansloos geweest, maar ze waren ook nooit de favorieten, dus Ada had allang geweten dat ze niet zouden winnen. Toch was het jammerlijk. Kwam er maar eens een technische arena, dan zouden ze wel weer winnen!

Ada duwde de microfoon iets omlaag, zodat ze er goed bij kon en sprak luid: ‘Welkom geachte inwoners van District 3! Vandaag mogen we de winnares van de derde Hongerspelen in eigen persoon ontmoeten en feliciteren. Een gepast applaus voor Solar Gbadamosi!’

Een zacht, onenthousiast applaus steeg op uit de menigte, terwijl Solar naar voren stapte en Ada de microfoon weer een eind omhoog schroefde. Zodra Ada aan de kant was gestapt, begon Solar te spreken:

"Inwoners van District 3, jullie komst wordt gewaardeerd. Jullie district is van groot belang om Panem op gang te houden, en daarvoor wil ik jullie bedanken. Ik wil jullie ook een riem onder het hart steken, vanwege het verlies van Gracie Ashworth en Eugine Spacey. Ze hebben zich goed verweerd en het is een gemis dat ze hier niet aan onze zijde kunnen staan. Bedankt voor jullie aandacht."

En weer klonk een (grotendeels) gedwongen applaus op vanuit de menigte.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Toby Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 216
Registratiedatum : 18-08-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Hangjongere
Leeftijd: 15

Onderwerp: Re: Zegetocht District 3 HS3 | di nov 01, 2016 10:30 pm

Vandaag zou de zegetocht van de winnares uit District 4 door District 3 reizen. Hoewel Toby in eerste instantie van plan was geweest om niet te gaan, hadden hij en Aron niet veel beters te doen gehad, waardoor ze alsnog in de buurt van het plein waren geëindigd. Ze waren echter niet op het plein zelf, maar bevonden zich op de rand van het dak van één van de hoge gebouwen die om het plein heen stonden. Vanaf hier hadden ze een prima uitzicht op het plein en alles wat er verder beneden gebeurde. Ze moesten echter wel opletten dat de Vredesbewakers hen niet in het oog kregen, want ze mochten hier helemaal niet zijn. De daken waren verboden gebied voor iedereen die geen geldige reden had om daar te zijn. Niet dat de Blitz tweeling zich daar veel van aan trok. Al sinds de dood van Flaire, nu bijna twee jaar geleden, hadden ze zich nog meer afgezet tegen de heersende orde. Met de komst van de zegetocht drong het steeds meer tot Toby door dat binnenkort ook alweer de volgende Boete gehouden zou worden voor alweer de Vierde Spelen. ‘Het is gewoon al bijna twee jaar geleden dat Flaire voor de Spelen werd gekozen,’ sprak de jongen op bittere toon tegen zijn tweelingbroer, welke zwijgend knikte.

Onder hen begon het schijnheilige feest met een woord van Ada Kis, waarna de winnares van dit jaar, Solar, mocht spreken. Toby leunde wat naar voren om beter over de rand van het dak te kunnen kijken naar de massa beneden en om de woorden van Solar op te kunnen vangen. Wat het meisje zei was kort en betekende voor Toby nog minder dan niks. Wat wist zij er nou van, het gemis van iemand die was overleden in de Spelen. Zij leefde ten minste nog! Woede maakte zich van hem meester en voor hij het goed en wel in de gaten had, had hij een losse steen van het kiezeldak gepakt en smeet hij deze in de richting van het podium en Solar. Natuurlijk zou deze actie niet onopgemerkt blijven en Toby bleef dan ook niet staan om te zien of hij Solar (of iemand anders) ook daadwerkelijk had geraakt. ‘Kom we gaan,’ sprak hij resoluut tegen zijn tweeling, waarna hij zich met snelle passen naar de andere kant van het dak begaf en het daaraan grenzende dak van het volgende gebouw op liep. Even wierp hij een blik over zijn schouder om te zien of Aron hem wel volgde, terwijl hij in de verte beneden op het plein al verscheidene mensen hoorde roepen. Zijn steen had in ieder geval wat ophef veroorzaakt. Nu was het zaak om niet betrapt te worden.

Snel klom de tweeling over een stel daken en lieten ze zich een paar straten verderop in een steegje op de grond zakken. Via een paar achteraf gelegen weggetjes maakten de twee zich zo snel mogelijk uit de voeten, want het laatste wat ze wilden was nu betrapt worden door de Vredesbewakers. Als de broertjes van Flaire hadden ze al een aardig slechte reputatie op weten te bouwen, maar ze waren niet van plan zich te laten pakken. Hun strijd tegen het Capitool en de hypocrieten in het District zou hoe dan ook worden voortgezet. Het kon hen daarbij niet schelen hoeveel mensen daarbij gewond raakten. Die mensen gaven niet om Toby en zijn broertje en dus gaven zij ook niet om hen.

OOC: Godmode Aron met toestemming <3

Post 12# 10.019 / 50.000

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Zegetocht District 3 HS3

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 3 :: De Stad-