Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Royalty Heda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Royalty Heda
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 42
Registratiedatum : 15-10-16
KARAKTER

Onderwerp: Royalty Heda | di nov 01, 2016 12:22 am

Naam: Royalty Maria Heda
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 11 (12 bij de Vierde Hongerspelen)
Woonplaats:  District 7
Familie, vrienden e.a.:

Grace Forman: De moeder van Royalty is een hardwerkende, intelligente vrouw. Ze geeft veel om status maar nog meer om haar kinderen. Hun opvoeding, educatie maar vooral hun veiligheid zijn haar grootste zorg in haar leven. Grace heeft altijd het idee gehad dat dit District haar niet kan bieden wat ze zoekt. Ze had graag haar leven gespendeerd in het Capitool, of, als dat echt niet kon, District 1. Hoewel ze er het beste van probeert te maken, kampt ze soms met somberheid die wordt veroorzaakt door haar 'gevangenis'. Ze haalt echter genoeg vreugde uit haar werk en kinderen om niet helemaal in een zwart gat te vallen.
Arioch Heda: Arioch bekommert zich misschien wel meer om zijn werk en status dan om zijn kinderen. Dat betekent echter niet dat hij zich niet met hen inlaat. Hij toont zijn liefde voornamelijk met het geven van presentjes, uitjes naar het bos en hij heeft nooit een avond gemist om iemand welterusten te wensen. Arioch werkt veel en hard. Hij doet er alles aan om te voorkomen dat zijn gezin iets mist in hun leven, en zou niet met zichzelf kunnen leven als zijn dochters armoede zouden kennen.
Generosity Jane Heda: De oudste zus van Royalty is een lieve, maar ietwat wereldvreemde vrouw. Ze is één van de verpleegkundigen in District 7 en verzorgt zowel de ouderen als de gewonden. Ze is erg sociaal en vriendelijk en geeft ontzettend veel om mensen en hun welzijn. Ze vertroetelt haar zusjes graag, en dan met name Royalty omdat ze zo veel schelen qua leeftijd. De beschermde opvoeding van haar ouders hebben ervoor gezorgd dat Generosity niet helemaal doorheeft hoe de wereld van Panem in elkaar steekt. Ze heeft niet in de gevarenzone gezeten en hoewel ze wel mensen heeft verpleegd die in de Donkere Dagen gewond zijn geraakt, lijkt het alsof het niet tot haar is doorgedrongen wat er is gebeurd.
Divinity Esther Heda: Hoewel Divinity jonger is dan Generosity, is het verschil tussen haar en Royalty nog steeds erg groot. Divinity heeft net haar laatste jaar in de gevarenzone gehad. De stress van het potentieel in de Spelen komen werd haar geregeld te veel. Hoewel ze nu uiteraard nog de stress heeft om haar beste vriendin - haar zusje - gaat het een stuk beter met haar. Divinity is een balletje stress, zoals Arioch haar altijd noemt, maar doet alles wat ze kan om toch te blijven functioneren. Ze verzorgt opvang voor de kinderen wiens ouders lange dagen moeten werken, en houdt hen bezig door middel van speurtochten, houtbewerken en andere dingen die met het District te maken hebben. Het is eigenlijk een soort scouting. Royalty is vrijwel altijd van de partij en Royalty en Divinity zijn vrjiwel altijd bij elkaar in de buurt.


Uiterlijk: Royalty is een blank meisje met blond, sluik haar en blauwe ogen. Ze oogt iets jonger dan ze is, al heeft dat ook temaken met haar gedrag. Ze ziet er gezond uit en heeft een gemiddelde bouw en lengte. Ze is niet knap, maar haar vrolijke, gezellige uitstraling trekt mensen aan en ze krijgt dan ook geregeld te horen hoe leuk en schattig ze is.

Positieve eigenschappen:
-Vindingrijk
-Optimistisch
-Vriendelijk
-Sportief
-Leergierig
-Flexibel
-Leider

Negatieve eigenschappen:
-Naïef
-Speels
-Meegaand
-Onzelfstandig
-Empathisch
-Impulsief
-Roekeloos

Verleden:
Grace en Arioch kenden elkaar van school. Hoewel Arioch een paar jaar ouder was, was er een band tussen de twee ontstaan en waren ze vanaf jongsafaan bevriend. Er waren echter geen romantische gevoelens tot de twee ergens in de twintig waren. Maar toen eenmaal het kwartje viel, konden ze er ook niet meer omheen.

Gedreven door de armoede om hen heen, maakten de twee carrière. Grace werkte zich omhoog in de houtkapsector en gaf uiteindelijk leiding over een grote groep mensen. Arioch specialiseerde zichzelf in bosbeheer en de kwaliteit van het hout die District 7 leverde. Uiteindelijk bepaalde hij welke stukken bos wel of niet gekapt mochten worden en voor welk doeleinde, en Grace was degene die haar werknemers aanstuurde. Toen ze allebei tevreden waren met hun carrière en het idee hadden dat ze zonder al te veel problemen aan kinderen konden beginnen, deden ze dat ook.

Generosity werd als eerste geboren en vier jaar daarna kwam Divinity. De twee hadden een goede band, hoewel Generosity nooit goed kon begrijpen waarom Divinity zo schuw en angstig was. Dat zorgde geregeld voor frustraties tussen de twee. Royalty was voor Divinity de perfecte afleiding van de donkere wolken in haar hoofd, en zo kwam ze er ook achter hoe graag ze voor kinderen zorgden.

Royalty genoot, net als haar zussen, van een rustige en beschermde jeugd. Ze hoefde niet te werken, dus besteedde ze het grootste gedeelte van haar tijd aan het spelen met klasgenootjes en de kinderen op het dorp. Ze las graag, probeerde graag allerlei nieuwe dingen uit, was continu in de weer met sport en spel en was onmogelijk tegen te houden als ze iets wilde doen. Ze vond het ongelooflijk interessant om van alles te leren over bomen, planten, dieren, en eigenlijk alles wat ze ook maar in het echt kon zien. Maar ze was liever ín de natuur dan dat ze er over las, waardoor ze hartstikke gelukkig was toen haar zus haar naschoolse activiteiten begon. Sterker nog, Royalty hielp Divinity met het begeleiden van groepjes. Ze kon zo heerlijk in de weer zijn met andere kinderen, en haar energie kwijt.

Omdat het spelen en vrienden maken altijd enorm werd aangemoedigd en ze werd beschermd van de 'echte' wereld, is Royalty enigszins wereldvreemd. Ze heeft niet goed doorgehad wat er gebeurde bij de Donkere Dagen. Natuurlijk was ze nog erg jong, maar haar ouders lieten het ook zo veel mogelijk in het midden. De mensen in het wit vond ze allemaal wel aardig, al vond ze het stom dat ze geweren hadden. Royalty's familie was niet per se pro-Capitool, maar omdat ze een relatief rijke familie waren hadden ze weinig te vrezen. Royalty weet dus niet goed dat het Capitool de Districten onderdrukt, maar ook niet hoe serieus de situatie is. Voor Royalty is alles een spelletje, en daardoor kent ze geen angst. Zo lang ze in die beschermde wereld kan blijven, is ze een ontzettend leuk, speels en vriendelijk meisje. Maar wat er gaat gebeuren als ze met de realiteit in aanmerking komt?

Sterke punten:
Haar leuke uitstraling en vriendelijkheid zullen goed vallen bij sponsors, maar ook bij eventuele Tributen. Royalty zal zeker overwegen om een bondgenootschap aan te gaan met iemand die haar aardig lijkt. Ze is erg flexibel en heeft dus geen enkele moeite zich snel aan te passen aan een onbekende situatie. Haar speelsheid en haar leergierigheid hebben haar een rijke voorraad aan vaardigheden geschonken. Ze is goed op de hoogte van alles wat de natuur te bieden heeft en hoe ze dit kan gebruiken voor medische doeleinden, of om te eten. Royalty weet veel over hoe de natuur in het algemeen werkt en is kundig in survivaltechnieken zoals het zetten van vallen of het bouwen van een hut. Haar sportiviteit geeft haar ook een voordeel: ze is behendig, snel en een heel goede klimmer. In vergelijking met veel leeftijdsgenootjes is ze goed doorvoed en erg gezond. Royalty kan met messen en bijlen omgaan en heeft een paar keer met langeafstandswapens mogen werken. Dat laatste is echter maar een aantal keer geweest, dus hoewel er een basis is, is ze niet feilloos. Ze heeft wel een erg goed richtingsgevoel met kleinere voorwerpen, zoals pijltjes of messen.

Zwakke punten:
Haar speelse kant zou nog wel eens tegen haar kunnen werken. Royalty is behoorlijk naïef en door haar beschermde opvoeding is ze niet voorbereid op wat ze in de Spelen zou kunnen aantreffen. Ze ziet alles als een spelletje, en hoe ze zal reageren als ze de eerste persoon neer ziet gaan is niet te voorspellen. Daarbij kan ze geen echte wapens zoals een zwaard of iets dergelijk gebruiken, en zal ze het afleggen in een vuistgevecht door haar leeftijd en lengte. Ze heeft grote kans om gebruikt te worden in een bondgenootschap door haar goedgelovigheid, of om zichzelf in de val te lopen door haar impulsiviteit. Ze is tenslotte nog maar twaalf.

Aantal bonnen:
Eén.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2135
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Royalty Heda | di nov 01, 2016 8:09 pm

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Royalty Heda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-