Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Avery Russo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avery Russo
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 106
Registratiedatum : 02-10-16
KARAKTER

Onderwerp: Avery Russo | di nov 01, 2016 10:15 pm

Naam: Avery Camellia Russo
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Woonplaats: District 1
Familie, vrienden e.a.:
Mary-Lynn Russo – Fairweather (42, moeder): Mary –Lynn is op haar eenentwintigste getrouwd met Avery’s vader, Dean. Ze werkt als kindermeisje bij een gezin in het rijkere deel van district 1, wat er ironisch genoeg voor zorgt dat ze zelf nauwelijks tijd heeft voor haar eigen vijf vier drie kinderen.

Dean Russo (44, vader): Dean werkt lange dagen in het gemeentehuis van district 1. Avery heeft nauwelijks een relatie met haar vader op kunnen bouwen, omdat ze negen van de tien keer al in bed lag als hij thuis kwam. Dean is kapot van het overlijden van zijn oudste dochter, die in alle opzichten zijn oogappel was. Sinds Natalia’s overlijden is Dean nog minder betrokken bij zijn gezin dan vroeger en lijkt hij nóg meer te werken om het gezinsleven maar te ontwijken.

Natalia Amber Russo (†, zus): Natalia was Avery’s oudste zus en surrogaat moeder. Avery heeft Natalia eigenlijk vooral als vervelend ervaren, omdat ze jarenlang als opvoeder opgetreden heeft. Natalia was in haar ogen betweterig en bemoeizuchtig. Pas nu ze er niet meer is, beseft Avery hoeveel haar zus voor haar deed en betekende. Vorig jaar werd Natalia uitgekozen als vrouwelijke tribuut voor district 1. Op dag zes overleed ze. Ze was achttien jaar.

Hugo Floran Russo († broer): Hugo was Avery’s oudste broer. Hij was de eerste mannelijke tribuut van district 1. Op de zesde dag van de spelen is hij, op veertienjarige leeftijd, overleden.

Clarisse Arya Russo (12, zus): Clarisse stond altijd bekend als het stuiterballetje van de familie. Doordat zowel Hugo als Natalia zijn overleden, moet Clarisse noodgedwongen ook steeds meer helpen in het gezin. Avery heeft een goede band met Clarisse, ze zijn eigenlijk altijd samen opgetrokken.

Tommy Ralf Russo (6, broer): Tommy is Avery’s jongste broertje. Hij is eigenlijk grotendeels opgevoed door hun oudste zus. Haar deelname aan de Hongerspelen heeft Tommy dan ook geen goed gedaan. Sinds Natalia’s vertrek heeft hij vaker last van nachtmerries, is hij weer begonnen met bedplassen en heeft hij, over het algemeen, een behoorlijk slecht humeur.

Levi Dubois (13, beste vriend): Avery en Levi kennen elkaar van school, waar ze altijd veel met elkaar zijn opgetrokken. Levi is een wat stille jongen, die op de achtergrond blijven tot een kunst heeft verheven. Als Avery de kans krijgt, is ze samen met Levi op pad.

Uiterlijk: Avery heeft lang, donkerbruin haar en bruine ogen. Ze is vrij klein voor haar leeftijd en vrij mager gebouwd. Op haar rechterarm heeft ze een litteken, dat ze heeft opgelopen toen ze uit een boom viel op zevenjarige leeftijd. Avery heeft een redelijk bleke huid en verbrandt dan ook gemakkelijk in de zon.

Eigenschappen:
Avery is een dromerig meisje. Als je haar aanspreekt, is er een grote kans dat ze je niet hoort, omdat ze met haar gedachten in een heel ander wereldje zit. Avery kan zich daarom goed afsluiten van de ellende van alle dag, wat haar enorm heeft geholpen bij de verwerking van het overlijden van haar broer en zus.

Ze is sociaal vaardig. Avery legt snel en gemakkelijk contact met anderen en kan hier ook oprecht veel energie uit halen.

Avery kan heel goed creatief denken. Ze kan makkelijk een andere betekenis aan een voorwerp hangen of omgaan met plotselinge veranderingen.

Mede door haar creativiteit en dromerigheid, kan Avery ook enorm wispelturig zijn. Hoewel haar veranderingen voor haar volledig logisch en duidelijk zijn, zijn ze voor de ander vaak één groot raadsel.

Avery vindt het belangrijk om zich behulpzaam op te stellen. Ze zal niet snel langs iemand lopen die duidelijk hulp nodig heeft, maar juist uit zichzelf te hulp schieten – soms tot ergernis van degene die ze helpt.

Avery leeft een beetje in een eigen wereldje. Hierdoor vindt ze het moeilijk om mensen op hun waarde te schatten en zich in te leven in de moeilijkheden van anderen. Dit is iets wat zeker naar voren kwam in haar relatie met Natalia.

Verleden: Avery heeft een vrij beschermde jeugd achter zich. Haar jongere jaren heeft ze veel doorgebracht bij haar opa en oma, die vaak op hun kleinkinderen pasten. Avery was dan over het algemeen buiten te vinden, spelend met een van haar vele vrienden. Waar Hugo en Natalia al op jonge leeftijd geacht werden te helpen in het huishouden, wisten Avery en Clarisse zich op slinkse wijze onder de klusjes uit te werken. Verantwoordelijkheidsgevoel is Avery dan ook vreemd, zij heeft zich eigenlijk haar hele jeugd vooral bezig gehouden met zoveel mogelijk lol trappen.

Tot de donkere dagen, was Avery’s leventje zorgeloos te noemen. Hoewel de familie Russo grotendeels buiten de golven van geweld gebleven zijn, is Avery toch wel een aantal keer licht gewond geraakt – meestal als ze weer eens zo dom was om uit te spreken dat het Capitool zo slecht nog niet was. Net als haar ouders, had Avery groot ontzag voor het Capitool en was ze het niet eens met de opstanden. Waar haar ouders slim genoeg waren om hun mond daarover dicht te houden, was Avery de flapuit die  haar mening om het hardst moest verkondigen.
Toen de Hongerspelen werden aangekondigd,besefte Avery al snel dat dat de enige manier was om een lang gekoesterde wens uit te zien komen: Een bezoek brengen aan het Capitool. Stikjaloers was ze dan ook toen Hugo als eerste mannelijke tribuut naar de Spelen vertrok. Haar elfjarige brein stond niet eens stil bij de gedachte dat Hugo wel eens niet kon winnen. Nee, in haar hoofd was haar broer een geluksvogel die het Capitool mocht zien.
Die eerste Hongerspelen volgde Avery dan ook op de voet, tot grote ergernis van haar oudste zus die de spelen verafschuwde. Avery vond op haar beurt dat Natalia zich aanstelde, wat regelmatig tot ruzie tussen de twee oudste dochters leidde.

De dood van Hugo heeft Avery hevig geschokt en héél even twijfelde ze of die Spelen nu eigenlijk wel zo’n goed idee waren. Mede door de houding van haar ouders ‘Dat hoort er nu eenmaal bij en Hugo is gestorven voor een groter doel’ voerde de jaloezie al snel weer de boventoon in Avery’s jonge brein. Ze schaamt zich dan ook dood voor de woedeuitbarsting van Natalia toen Jennifer Lockheart – de alom gerespecteerde beleider van het district – terugkeerde met het stoffelijk overschot van haar broer.

Ondanks haar grote verlangen om het Capitool te zien, was Avery bloednerveus voor haar eerste boete. Plotseling besefte ze dat meedoen drieëntwintig van de vierentwintig keer ‘doodgaan’ betekende en dat zij nog maar een ukkepuk van twaalf was, die weliswaar wat getraind had, maar toch. Dat jaar bleef de familie Russo echter gespaard.

Afgelopen jaar was het weer raak. Dit keer kwam de naam van Natalia uit de grote bol zetten en moest Avery weer afscheid nemen. Natalia was sterk, Natalia was super zelfstandig, die redde zich wel, hield ze zich voor. En toen kwam Natalia om. Door een longontsteking. Een LONGONTSTEKING. Dan zit je in de arena en dan ga je dood door een fucking longontsteking. IJlend en wel. Dan kon je toch beter een werpster in je achterhoofd krijgen, als je het Avery vroeg.

De dood van Natalia had een veel groter effect op het gezin dan die van Hugo.Enerzijds omdat het de tweede keer was en ze dus feitelijk met dubbele emoties kampten, anderzijds omdat Natalia zo’n prominente rol had in het gezin, iets wat Avery pas besefte toen haar zus van het toneel verdween. Opnieuw werden de spelen vol spanning gevolgd, tot het moment dat het oudste kind uit het gezin haar laatste adem uitblies.
Sinds de begrafenis van zijn oudste dochter, is Dean niet of nauwelijks thuis geweest. Hij heeft zich volop op zijn werk gestort en besteedt nauwelijks nog aandacht aan het feit dat hij nog drie kinderen heeft lopen, die het stuk voor stuk moeilijk hebben met het verlies van een tweede sibling in een paar jaar tijd.

Avery en Clarisse hebben noodgedwongen behoorlijk wat taken van Natalia overgenomen en Avery’s enthousiasme over het Capitool is aardig bekoeld. Waar meedoen aan de spelen vroeger een droom was, is het nu haar grootste nachtmerrie.

Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
Ze is creatief en sociaal vaardig, wat zorgt dat ze gemakkelijk contact legt met andere tributen. Ze heeft leren zwaardvechten en een poos meegedaan met de trainingen van Jennifer, waardoor ze sneller en behendiger is geworden. Doordat ze klein van stuk is, kan ze zich gemakkelijk verstoppen. Ze is niet bang om uit te halen en durft risico’s te nemen.

Tegelijkertijd heeft ze het grote nadeel dat ze feitelijk een beetje verwend is. Doordat haar oudere broer en zus vrijwel alle klusjes deden, heeft Avery eigenlijk nooit verantwoordelijkheden meegekregen . Ze heeft absoluut zero vaardigheden als het om de basis van survivallen gaat en doordat ze het liefst wegdroomt, loopt ze een groot risico om in een onbewaakt ogenblik aangevallen te worden.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
Avery heeft zes bonnen.

_________________
We walk around in silence,
Feeling strange if we laugh.
We don't want to smile,
It's just too strange to do that.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1532
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Avery Russo | wo nov 02, 2016 1:04 pm

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Avery Russo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-