Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Aura Ferrari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aura Ferrari
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 131
Registratiedatum : 12-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Socialite/model
Leeftijd: 22

Onderwerp: Aura Ferrari | ma aug 12, 2013 4:24 pm


Naam: Aura Ferrari, haar echte naam is Shannon McGriffin, maar die naam gebruikt ze liever niet meer.
Geslacht: Vrouwelijk.
Leeftijd: 22 jaar oud.
Woonplaats: Het Capitool.
Familie, vrienden, e.a.: Met haar familie heeft Aura erg weinig tot geen contact, ook al wonen ze allemaal in het Captiool.
Moeder: Elizabeth - 46 jaar oud - deze vrouw blijkt de eeuwige jeugd te bezitten, ook al komt dat voornamelijk door de verbouwingen die ze aan zichzelf heeft laten doen. De vrouw is ontzettend lui, heeft een hekel aan werken en doet het liefste geld uitgeven. Vaak slaapt ze uit tot diep in de middag, eet dan wat en gaat dan naar een feestje. Ze is al een paar keer gescheiden, aangezien ze niet gelooft in monogamie. Elizabeth geeft weinig om haar dochter.
Vader: Jefferson - 50 jaar oud - deze man is een ontzettend harde man, zal er alles aan doen om zoveel mogelijk macht, geld en kleding te bezitten. Ook hij geeft erg weinig om zijn dochter en gaat leven met andere vrouwen om. De man gelooft ook niet in monogamie en daardoor heeft Aura al heel erg veel stiefmoeders gehad. Ook met hem heeft Aura geen contact meer.
Grootmoeder: Margret - 73 jaar oud - het enige familielid waar Aura nog wel eens contact mee heeft. Ondanks dat ze er ook een bijzondere leefstijl op na houdt (feesten, winkelen, drank), geeft ze wel degelijk om Aura. Dit laat ze zien door kritiek, maar nooit door te zeggen dat ze van Aura houdt. Ondanks dat Aura haar af en toe niet uit kan staan, komt ze toch telkens terug bij haar oma. De vrouw is gek op het Capitool en staat helemaal achter de Hongerspelen.

Uiterlijk: Aura heeft haar uiterlijk heel erg meezitten. Ze is een mooie, jonge vrouw die de juiste rondingen op de juiste plaatsen heeft. Ze heeft een tenger postuur en hoge junkbeenderen. Haar huid is erg bleek. Het meisje is gek op experimenteren met make-up en doet dit dan ook zo vaak mogelijk, zo excentriek mogelijk. Ook let het meisje heel erg op haar kleding, je zult haar nooit in een outfit zien die niet bij elkaar past of die langer dan één seizoen uit de mode is. Ze heeft hazelnoot bruine ogen en haar haren zijn blond, maar hierin kan ook af en toe een ander kleurtje voorkomen: mint, paars, maar ook zwart. Ze heeft een tattoo in de vorm van een hartje op wang.

Eigenschappen:
Goed:
- Aura is heel erg 'open minded'. Ze staat voor veel dingen open en is op geen enkel gebied bevooroordeeld. Ze schept pas een oordeel over iets als ze er mee bekend is en anders geeft ze haar mening er niet over.
- Ook kan Aura zich heel erg goed aanpassen. Met aanpassen bedoelt ze dat ze snel merkt wat iemands mening is, zich daar aan aanpassen en met diegene meepraten zodat ze krijgt wat ze wilt. Soms is het fijn om met zo'n iemand te praten, want ze zal je altijd je gelijk geven.
- Erg humoristisch. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, in het leven van Aura. Ze neemt niet alles heel erg serieus en ziet zelfs op de donkerste dagen nog ergens de humor van in.
- Aura is heel erg relaxed en niet zo gauw gestrest. Ze maakt zich over maar weinig dingen druk en is daarom ook heel erg geduldig. Het is voor haar geen probleem als iemand een afspraak afzegt, dan gaat ze gewoon naar iemand anders toe. Ruzie vermijdt ze daarom ook liever.
- Ze zal je altijd vriendelijk benaderen, ook al mag ze je absoluut niet.


Slecht:
- Aura geeft om niemand anders dan haarzelf. Ze zal er alles aan doen om ergens zelf zo goed mogelijk uit te komen. Ze gunt weinig andere mensen iets en als ze iets niet krijgt wat ze wilt, zal ze proberen te verhinderen dat andere mensen er beter van worden.
- Doordat Aura zich heel erg goed aan kan passen aan iemands behoeftes, betekent dat ook dat ze heel erg manipulatief is. Ze kan goed iemand aan haar hand krijgen en er voor zorgen dat die iets voor haar doen. Manipuleren is ook iets wat ze vaak doet.
- Ondanks dat ze dus om niemand echt geeft, vindt ze het verschrikkelijk om alleen te zijn en is ze dus ook bijna altijd eenzaam. Toch moet ze een weg vinden tussen wat ze belangrijk vind en tussen wat ze nodig heeft. In dit geval is dat haar eigen succes, dus kiest ze ervoor om eenzaam te blijven.
- Naar de buitenwereld doet ze zich erg dom voor, terwijl ze dat helemaal niet is. Dat doet ze om in het wereldje van het Capitool te passen.


Verleden:
Opgegroeid in eenzaamheid, zo ging Aura door het leven. In het enorme huis van het Capitool was het altijd leeg. Aura zorgde vanaf haar zesde leefjaar voor zichzelf, daarvoor deed de buurvrouw dat. Af en toe kwam ze bij Aura kijken, maakte wat te eten voor haar en keek of alles naar haar behoeftes was. Haar ouders namen haar alleen mee als er feestjes waren waar het goed was om te laten zien dat je kinderen had, zodat je respect kon verdienen. Verder deden ze niets anders dan naar feestjes gaan, uitgaan met hun vrienden of andere dingen. Vond Aura dit erg? Nee, absoluut niet. In hun enorme huis was er van alles te doen: een zwembad met een waterval, een televisie die je met de hand kon bedienen en heel veel spelletjes. Het gemis van iemand met wie ze kon spelen had ze niet echt, want wat je niet had, tsja…dat kon je ook niet missen. Hoe ouder Aura werd, hoe groter de leegte werd waarmee ze werd geboren, totdat ze zich uiteindelijk helemaal niets meer aantrok van haar ouders. Haar ouders? Tsja, dat waren de mensen die haar op aarde hadden gezet en daarna zonder elkaar verder waren gegaan. Haar moeder bracht heel vaak nieuwe mannen, haar vader bracht heel vaak nieuwe vrouwen en Aura begon te geloven dat dit normaal was. Dat was het natuurlijk niet, maar ach…zo was ze nou eenmaal opgevoed.

De enige die nog wel eens langs kwam, dat was haar oma Margaret. Dan speelde ze met haar en gaf ze haar lessen over het leven buiten het huis. Haar oma zei altijd dat het in de echte wereld er helemaal anders aan toe ging en dat je pas écht wat betekende als je zoveel succes had behaald dat iedereen je naam gilde als je op straat liep. Haar oma had dat nooit zelf kunnen behalen, dus gaf ze die last aan Aura. Deze opdracht nam Aura aan en ze begon er op haar zestiende mee. Vanaf die leeftijd had ze namelijk gemerkt dat ze niet heel erg lelijk was en daar misschien wel wat mee kon proberen. Ze ging naar een modelcastingbureau in het Capitool en deze ontdekte al heel erg snel haar talent. Op foto’s verscheen ze mooi en ze was heel erg makkelijk. Als ze zeiden: “Doe je kleding uit en sta naakt voor de camera”, dan deed ze dat. Als ze zeiden dat ze moest afvallen, dan deed ze dat. Bovendien was ze gek op de kleding die ze van fotoshoots mee mocht nemen en de make up die er door visagisten werd opgedaan. Ze genoot van dit leven als model. Aura werd uitgenodigd voor veel feestjes, mocht voor heel veel campagnes werken en deed hard haar best.

Na een aantal jaar zo geleefd te hebben, was er een leegte ontstaan. Ze was al een heel erg eind onderweg naar de top, maar ze had het nog niet bereikt. En dat was de schuld van de opstanden. Door de opstanden ging het natuurlijk overal wat minder en kon Aura niet meer verder met het naar de top gaan. Daarover was ze ontzettend kwaad geworden. Veel had ze niet van de opstand gemerkt, ze had het natuurlijk wel gevolgd op de televisie, maar veel deed ze er niet aan. Door de opstand staat ze volledig achter de Hongerspelen. Die boeren moesten maar eens leren wie er de baas waren en dit was de straf die ze verdienden. Ja, natuurlijk gingen er honderden families naar de knoppen als hun kind vermoord werd, maar die families kende Aura niet en wat je niet kende, tsja…dat maakte gewoon niet uit. Toch wilt ze wel graag geld geven aan de persoon waarvan zij denkt dat hij of zij gaat winnen. Die kiest ze zelf uit en die wilt ze wel sponsoren, eventueel, mocht het nodig zijn.

Verder heeft Aura een rustig leven, weinig bijzonders aan de hand.


Overig: Born with a void.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Aura Ferrari | ma aug 12, 2013 4:39 pm

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Aura Ferrari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-