Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Boete District 8

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Boete District 8 | vr nov 11, 2016 8:58 am

District 8 - Eutropia Gold
Ze had gesméékt of ze overgeplaatst mocht worden naar een ander district. Elk district was beter dan district 8. Nou ja, behalve 12 misschien. En 11 sprak haar ook niet echt aan. Maar alsjeblíéft mocht ze naar district 2 of 1? Of 4, desnoods? District 4 gooide élk jaar hoge ogen. En wat deed District 8? Alleen. Maar. Verliezen.
Maar het mocht niet. Elke functie bij een ander district was al bezet. Die van 4 was tijdelijk vrijgekomen, maar daar was ze te laat voor geweest. Die van 7 was ook van begeleider gewisseld, maar ze moest er niet aan denken om samen te moeten werken met die ene... Bristow. Het leek haar geen aardig kind. Dus. Dan toch maar district 8. Hoe moest ze anders haar jaarlijkse camera-momentje pakken?

Eutropia liep heupwiegend het podium op. Ze was grotendeels zwart geverfd, met gouden versieringen in de vorm van planten en bloemen. De minieme stukjes stof om haar huid bedekten net genoeg om ook geschikt te zijn voor kinderogen. De sieraden om haar polsen en nek rinkelden. Ze hoorde dat geluid zoveel liever dan het onverstaanbare gemurmel van de kinderen die voor het podium stonden.
Ze gunde die kinderen dan ook geen blik, maar keek naar de camera. Want via die camera keken de enige mensen toe die ertoe deden in deze wereld: de hoge piefen in het Capitool. Ze glimlachte.

Allereerst werd de film getoond die de districtbewoners jaar na jaar weer te zien kregen: de verschrikkingen van een oorlog, de reden waarom er boete moest worden gedaan en een hint naar de eer die te behalen viel in het grootste spektakel van Panem.

Daarna was het haar beurt. Eutropia stapte naar voren, zonder een blik van de camera af te wenden. ‘Welkom in District 8!’ zei ze luid, alsof ze vergat dat zij het was die hier te gast was. Ze sprak echter niet echt tegen de kinderen op het plein. Ze sprak tegen de Capitolisten. ‘U bent ongetwijfeld razend benieuwd welke strijder er uit District 8 op zal staan, om dit jaar de wereld te verbazen met zijn of haar talent.’ Ze boog zich naar de glazen kom die de vrouwelijke namen bevatte. ‘Laten we eens kijken.’ Ze rekte het moment nog wat langer, wetend dat de camera op haar gericht was en dat er heel wat mensen in Panem geboeid zaten te kijken. Ze hoopte dat ze vooral geboeid naar háár zaten te kijken en niet naar die stomme kom met briefjes. Ze stak haar hand uit en grabbelde. Langzaam. Heel langzaam. Toen haalde ze er een briefje uit.
"Verona McLean "

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Boete District 8 | zo nov 13, 2016 10:24 am

District 8 - Eutropia Gold
Eutropia zag een niet dame van gemiddelde lengte uit de menigte tevoorschijn komen. Ze schatte het meisje een jaar of 15. Verona had een donkere huidskleur en donkere haren en zag er ondanks de armoede niet onknap uit. Er straalde een zekere felheid uit haar ogen, die beloofde dat ze zich niet zomaar zou laten uitschakelen.
Eutropia voelde een golf van opluchting en verwelkomde Verona op het podium. Ze wilde al haast in de microfoon zeggen dat ze hier al hun kersverse winnares hadden staan, maar herinnerde zich toen dat ze dat vorig jaar ook had gedacht. En wat was er toen van terecht gekomen? Juist. Geen overwinning.

Eutropia liep opnieuw naar de glazen kommen toe. ‘En dan is het nu tijd... voor de jongens,’ zei ze. Haar blik was nu niet langer meer alleen op de camera’s gericht, want ze had het idee dat dit haar geluksdag wel eens kon zijn en dat er niet alleen een fel meisje uit het publiek kwam, maar ook een sterke jongeman, die samen nummer 1 en 2 zouden worden deze Spelen. Ze wist het zeker.

Ze grabbelde in de kom, las de naam en zei toen luid en vol verwachting: ‘Ralph Shine!’


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Boete District 8

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7
» Boete District 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 8 :: De Stad-