Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Crystal "Spring" Forrest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crystal Forrest
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 46
Registratiedatum : 16-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Bedelaar
Leeftijd: 12 Jaar

Onderwerp: Crystal "Spring" Forrest | vr aug 16, 2013 10:48 am

Naam: Crystal “Spring” Forrest
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12 jaar
Woonplaats: District 1
Familie en vrienden:
Satin Forrest (40) Satin is de vader van Spring. Hij ligt meestal op de bank met een fles sterke drank in zijn handen en kijkt niet om naar zijn dochters. Spring neemt nog wel eens de moeite hem wat eten toe te gooien, alsof hij een hond is, maar alleen als de buit van die dag opvallend goed is. Satin is heeft lange, grijze, vette haren, een rode, ronde neus en een bierbuik. Met een beetje geluk wast hij zich eens in de maand en schone kleren trekt hij ook bijna nooit aan.
Amber Forrest (32 †) Amber is de moeder van Spring. Qua uiterleek leek ze erg veel op haar jongste dochter. Ambers overlijden is te wijten aan een brand in het oude huis van de Forrests. Terwijl ze probeerde het huis te ontkomen, viel een brandende balk op haar en werd zij vrijwel direct van het leven beroofd.
Summer is Springs oudere zus. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en daarom zitten ze ook samen in de gang The Seasons.

Crystal heeft naar haar eigen idee maar drie echte vrienden, haar ganggenoten van The Seasons. Autumn, Winter en Summer. Hen ziet ze meer als haar familie, dan haar vader. Autumn is ze als de grote broer gaan beschouwen die ze altijd al had willen hebben en Winter is de zus die ze misschien niet nodig had, maar toch welkom is. Spring vindt Winter wel aardig, hoewel ze haar af en toe ook een beetje apart vindt vanwege de manier waarop zij en Summer met elkaar om gaan. Summer is natuurlijk haar echte zus, wat soms tot irritaties kan leiden, omdat ze erg goed zijn in kibbelen.
Uiterlijk: Spring is klein en erg tenger. Ze heeft lange, blonde haren die ze vaak in een vlecht draagt. Haar gezicht bestaat uit een paar onschuldige, groenige ogen, een klein besproet neusje en een, eveneens klein, mondje. Als ze lacht, verschijnen er kuiltjes in haar wangen. Ze draagt altijd versleten kleding, omdat ze niet in staat is iets beters te kopen.
Eigenschappen:
Spring is een lief en vrolijk meisje, dat een beetje domme kant is. Ze gedraagt zich vaak een tikkeltje naïef, maar kan ook behoorlijk koppig zijn. Ze is een echte vechtster in die zin, dat ze alles zal doen om zichzelf in leven te houden. Bang voor de Hongerspelen is Spring absoluut niet, ze beseft gewoonweg niet wat de Spelen allemaal kunnen veroorzaken. De dood is iets wat nog ver weg is. Verder zal ze altijd voor haar bendegenoten in de bres springen en ze hoopt dat zij dat ook voor haar zullen doen, want ze vertrouwt ze door en door.
Qua gedrag kan ze soms even onberekenbaar zijn als het seizoen waar ze naar vernoemd is.
Verleden:
Op een zachte lentedag kwam Spring uit haar moeders buik. Amber gaf haar de naam Crystal, geheel in de traditie van district 1. Op zich ging alles goed met het gezin. Vader werkte, moeder zorgde voor de kinderen. Ze woonden niet bepaald ruim en hadden niet altijd voldoende eten op tafel, maar het ging allemaal redelijk. Tot de opstanden begonnen. Hoewel de Forrests zich voor het oog afzijdig probeerden te houden van de opstanden, omdat ze ergens al het gevoel hadden dat het niet ging werken, werd hun huis toch in brand gestoken door – vermoedelijk – vredebewakers. Spring was toen zeven jaar. Zij, haar zus en haar vader wisten te ontkomen aan het heftig brandende huis, maar hun moeder kwam terecht onder een brandende balk. Ze overleefde het niet en dat had grote invloed op de rest van het gezin.

De jaren die volgden werden zwaar. Sowieso was het moeilijk om het verdriet te verwerken, maar dit werd nog eens extra lastig door haar vader, die zo erg geraakt was door zowel het verlies van zijn vrouw, als het verlies van het huis, dat hij meer bezig was met sterke dranken, dan met zijn werk en uiteindelijk dan ook een ontslag kreeg. Het gezin wist overigens wel een nieuw huisje op de kop te tikken. Het was nog kleiner dan het huisje dat ze eerder hadden gehad, maar het volstond. Er was maar één slaapkamer en een kamer met daarin een klein fornuis. De slaapkamer deelden Summer en Spring, terwijl hun vader zich op de bank neerlegde. Vanaf het moment dat Satin ontslagen werd, zijn Summer en Spring aan het stelen gegaan, in de hoop daarmee in leven te blijven. Daar bestaat hun leven dan ook voornamelijk uit: in leven blijven. Hoewel Spring Summer ervan verdenkt dat ze tegenwoordig ook vaak door dingen wordt afgeleid – door Autumn, welteverstaan.
Sterke en zwakke punten:
Spring is snel, licht en klein en is dus goed in staat zichzelf te verstoppen of weg te rennen. Ze is daarnaast ook lenig en kan zich in stilte voortbewegen. Ze heeft echter meer zwakke dan sterke punten: ze is niet bepaald sterk en er is ook geen enkel wapen waarmee ze echt om zou kunnen gaan. Ze zou eventueel iemand kunnen verwonden met een mes, maar veel meer kan ze ook niet.  
Kansen om tribuut te worden: Spring heeft twee bonnen. Eén vanwege haar leeftijd en één extra bon.
Overig: /
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Crystal "Spring" Forrest | za aug 17, 2013 5:54 pm

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Crystal "Spring" Forrest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» .:Spring of life:.
» Spring break

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Tieners-