Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Mylène David

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mylène David
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 3
Registratiedatum : 13-02-17
KARAKTER

Onderwerp: Mylène David | ma feb 13, 2017 6:37 pm

Naam: Mylène Ninon David
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 (Mylène is vijf dagen na de Boete jarig)
Woonplaats: District 8

Familie, vrienden e.a.:
[moeder] [42] Diane David (Née: Hope)
Diane is een mager en lang pinnig vrouwtje dat heel snel jaloers is. Ooit was ze beeldschoon, maar daar is nog maar weinig van over. Ze vindt zelf dat ze meer verdiende en een beter leven had moeten hebben. Nog altijd droomt ze van een beter leven, en ze schuwt geen enkel middel. In stilte ziet ze de Hongerspelen dan ook als een mogelijkheid. Killian en Maylis zijn haar oogappeltjes, maar verder is ze niet echt een liefdevolle moeder. Ze heeft een heel kort lontje en schreeuwt veel. Ook het gebruik van fysiek geweld is haar niet ongewoon.  
[vader] [47] Charles David
Charles komt over als een charmante man, maar dat is niet hoe hij als vader is. Hij is een harde werker en verwacht hetzelfde van zijn kinderen, en kan ontzettend uit zijn slof schieten als dingen niet zo gaan als hij wil. Mylène heeft dit vaker laten gebeuren dan haar broers en zussen, en ze is best wel bang voor hem. Charles werkt in een fabriek, maar verdient hier maar weinig mee.
[broer] [23] Killian David
Killian is een knappe en intelligente jongen, die qua karakter veel op zijn vader lijkt. Hij is een harde werker en perfectionistisch, en hij doet altijd zijn best om zijn ouders tevreden te stellen. Killian trouwde op zijn negentiende met zijn vriendin Arielle [22]. Samen hebben ze inmiddels twee kinderen: Laiza [3] en Myron [1]. Killian heeft zich goed weten op te werken, en verdient zijn geld als opzichter in een van de textielfabrieken. Arielle werkt onder hem, als een simpele medewerkster.
[broer] [22] Samuel David
Samuel is heel anders dan zijn oudere broer: hij is niet zo lang, niet zo knap en niet zo intelligent als Killian. Hij is ook meer een volger dan een leider, en doet precies wat zijn ouders hem opdragen. Hij woont nog thuis en hij heeft een slecht betaald baantje in dezelfde fabriek als zijn vader.
[zusje] [15] Maylis David
Maylis is ontzettend mooi om te zien, mooier dan haar oudere zus, maar ze heeft een veel minder mooie persoonlijkheid. Ze is een betweter en denigrerend naar anderen toe. Ze gaat nog naar school, en haar ouders denken dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat in het district. Zelf heeft ze de hoop om als model te worden ontdekt door het Capitool.
[broertje] [14] Mathieu David
Mathieu is een klein, iel onderdeurtje, maar hij is sterker dan hij eruit ziet en bovendien snel. Hij is daarom goed in het uitvoeren van allerlei klusjes, zowel voor zijn vader als voor zijn oudste broer.
[zusje] [12] Rozenn David
Rozenn lijkt qua uiterlijk veel op Samuel, maar ze is veel intelligenter dan hij. Qua innerlijk neigt ze meer naar Maylis, maar ze is aardiger en minder vol van zichzelf.
[bonusbroertje/neefje] [12] Bailey Hope
Bailey verloor zijn ouders tijdens de Donkere Dagen, en werd daarna opgenomen in het gezin van zijn oom en tante. Echt van harte ging dit niet, maar Charles en Diane vonden het wel een mooie manier om extra geld te kunnen verdienen. Ze verwaarlozen Bailey dan ook enorm. Mylène vond dit verschrikkelijk om te zien en heeft zich vanaf het begin over het jochie ontfermd. Ze hebben dan ook een goede band.

Uiterlijk:
Mylène is een aardig knap meisje om te zien, maar zou werkelijk beeldschoon kunnen zijn als ze het zich zou kunnen veroorloven om meer geld aan haar uiterlijk te spenderen. Mylène heeft mooie volle lippen, ijsblauwe ogen en lang krullend haar. Verder is ze behoorlijk lang, zeker voor een meisje. Ze is namelijk 1m87. Ze heeft verder een mooi figuur, maar een paar kilootjes extra zouden geen overbodige luxe zijn. Mylène heeft een voorkeur voor uitbundige en kleurrijke kleding (zoals in het Capitool), en gebruikt vaak overgebleven stukjes stof en afgedragen kledingstukken om dingetjes uit te proberen. Ze heeft veel talent voor het maken van kleding, maar wordt geacht al haar geld aan haar ouders over te dragen. Hierdoor draagt ze vaak bijzondere dingen, maar niet van goede kwaliteit. Mylène’s ouders vinden haar kledingstijl sowieso al verschrikkelijk, en vinden haar creaties bovendien waardeloos.    

Eigenschappen:
+ Creatief. Mylène is iemand die graag buiten het kader denkt en op originele wijze tot oplossingen kan komen. Ook is ze creatief als het gaat om kleding ontwerpen. Ze kan dan ook best goed tekenen en naaien.
+ Nieuwsgierig. Mylène is iemand die graag nieuwe dingen ontdekt, en de wereld om haar heen graag beter wil begrijpen. Ze is dan ook iemand die veel vragen stelt.
+ Zorgzaam. Mylène is een zachtaardig persoon en ziet het liefst iedereen gelukkig. Ze snapt dan ook niet waarom mensen zo gemeen zijn voor elkaar, en vindt het naar om te zien dat mensen pijn hebben.
- Onzeker. Mylène heeft in haar leven vaak te horen gekregen dat ze niet goed genoeg is, en is hierdoor op vele vlakken best wel onzeker geworden. Ze wordt hierdoor makkelijk aan het twijfelen gebracht, en vindt het lastig om keuzes te maken. Het komt namelijk ook niet vaak voor dat ze het zelf voor het kiezen heeft.
- Perfectionistisch. Mylène wordt vaak gedwongen om zoveel mogelijk werk in een zo kort mogelijke tijd klaar te krijgen, maar vindt het eigenlijk verschrikkelijk om dingen af te raffelen. Ze is enorm geduldig en kan uren bezig zijn om iets precies te maken zoals ze wil. Ze heeft enorm veel doorzettingsvermogen, maar is tegelijkertijd ontzettend kritisch naar zichzelf toe.
- Voorzichtig. Mylène is dan wel heel nieuwsgierig, maar ze vindt het wel eng om met volle overgave ergens voor te gaan, wetende dat ze kritiek kan verwachten. Ook kan ze voorzichtig zijn in het verwoorden van haar mening, waardoor deze uiteindelijk geheel weggecijferd kan worden.

Verleden:
Het was nog rustig in Panem toen Mylène werd geboren in het jaar 287. Het leven van haar ouders was echter hard, en Diane en Charles hadden moeite om genoeg geld te verdienen. Ze waren arm, maar ook bang om later alleen achter te blijven. Mylène had al twee oudere broers, maar er bleven kinderen komen. Tot er uiteindelijk zes kinderen waren: drie jongens en drie meisjes.

Mylène had verre van een onbezorgde jeugd. Ze wist niet zo goed waarom, maar al op jonge leeftijd was ze tot het zwarte schaap van de familie gebombardeerd. Misschien omdat ze niet zo slim was als Killian, of zo goed luisterde als Samuel. Als ze haar moeder mocht geloven, dan was ze een verschrikkelijk eigenwijs kind dat niets goed kon doen. En het was ook wel waar dat Mylène geen jaknikker was, maar zelf snapte ze nooit waarom dat iets slechts was. Niet tot ze ouder werd, tenminste. Ook was ze niet goed op school, en had ze maar weinig vrienden. Het enige wat ze leuk vond was naaien, en dat was ook het enige waar ze echt heel veel talent voor leek te hebben.

Mylène was nog maar tien, toen haar ouders besloten dat het helemaal geen zin had dat ze nog langer naar school zou gaan. Ze was te dom, volgens hen. Ze vonden dat ze beter kon gaan werken om zo daadwerkelijk iets te kunnen bijdragen. Ze deed thuis veel klusjes en paste soms op de jongere kinderen, als haar ouders werkten. Hoe ouder ze werd, hoe meer verantwoordelijkheid ze kreeg – en hoe meer naaiwerk. In het begin deed ze vooral reparatiewerkjes binnen het gezin, maar al snel deed ze ook klusjes voor de buren en collega’s van hun ouders. Toen Mylène een jaar of twaalf was, begon ze echter ook serieus met het maken van kleding. En hier wist ze – relatief gezien – toch een aardig centje mee te verdienen.

Tijdens de Donkere Dagen had de familie David het extra zwaar. Het verlies van Diane’s broer en zijn vrouw maakte de zaken er niet gemakkelijker op, daar zij een zoontje van zeven achterlieten. Mylène  was dol op haar neefje, voor wie ze al veel kleertjes had gemaakt in het verleden. Haar oom en tante waren ook altijd veel aardiger geweest voor haar dan haar ouders. Mylène was echt bang dat haar ouders ervoor zouden kiezen om Bailey op straat te laten leven, en was dan ook blij dat hij uiteindelijk toch in het gezin werd opgenomen. Goed werd hij echter niet behandeld, en Mylène was de enige binnen het gezin die echt om hem leek te geven.

Na de Donkere Dagen keerde het rustige leven terug, met één grote toevoeging: de Hongerspelen. Mylène was dertien ten tijde van de eerste Hongerspelen, maar wist tot dusver elk jaar de dans te ontspringen. De kansen waren echter niet in haar voordeel, omdat haar ouders wilden dat ze bonnen aannam om het gezin te ondersteunen. Ze weet dus dat ze relatief veel kans maakt om in de Spelen te komen. Mylène doet daarom haar best om elke Spelen goed op te letten en haar overlevingskansen te vergroten.

Sterke en Zwakke Punten:
Mylène is creatief en handig en zou op deze manier onconventionele oplossingen kunnen bedenken om te overleven. Ook heeft ze geen makkelijk leven gehad en heeft ze daardoor wel enige survivalskills. Vooral het maken van vuur, het bereiden van eten en simpele wondverzorging zou – onder de juiste omstandigheden – geen probleem mogen vormen. Verder is ze best wel knap, waardoor de mensen in het Capitool haar wel leuk zouden kunnen vinden. Dat geldt overigens ook voor mede-Tributen. Mylène heeft daarnaast een vriendelijk karakter en het is het goed mogelijk dat andere Tributen met haar zouden willen samenwerken.
Mylène heeft echter niet veel ervaring met vechten. De enige scherpe dingen waar ze vertrouwd mee is, zijn naalden, scharen en messen. Ze vindt vechten ook helemaal niet leuk. Het zal dus sowieso niet van harte gaan om geweld tegen andere mensen te gebruiken. Hier zal ze zich overheen zetten, maar wel met moeite.

Bonnen:
Ze heeft 6 bonnen voor haar leeftijd. Sinds haar dertiende heeft ze ook extra bonnen aangenomen voor al haar familieleden (behalve haar oudste broer, omdat die al op zichzelf woonde, en Bailey). Dat zijn dus vijf extra bonnen per jaar. Vanaf de vijfde Spelen zal Bailey echter ook bonnen kunnen aannemen, en hoeft Mylène dit niet langer te doen. Ten tijde van de vijfde Hongerspelen zal ze daarom 26 bonnen hebben.

Overig:
- Mylène heeft dyslexie, waardoor lezen en schrijven voor haar altijd heel erg lastig is geweest. Omdat niemand ooit deze diagnose heeft gesteld, werd zij vaak gewoon afgeschilderd als dom. Omdat ze op jonge leeftijd van school is gehaald, heeft Mylène ook nooit de kans gekregen om zich op dit gebied goed te ontwikkelen. Met cijfers heeft ze absoluut geen probleem, maar woorden ontwijkt ze het liefst zoveel mogelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Mylène David | ma feb 13, 2017 7:25 pm

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Mylène David

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» ♣ David Henderson

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Tieners-